Please come and save the day, say I'm the one you love


Mannagryn görs av vetekornets innersta kärna och är en källa rik på kolhydrater. Och att fylla på med kolhydrater till frukost är det bästa vi kan göra. Nedan ser ni näringsvärdet i energiprocent och näringsvärdet per 100 g.

Näringsvärde i Energiprocent (E%)



Näringsvärde per 100 g:



När man sedan gör mannagrynsgröt använder man ju sig inte av 100 g, utan jag brukar ta 2 msk mannagryn vilket är ca 26 gram. Näringsvärdet blir ju då inte det samma som här ovanför självklart, men det kan vara bra att ha en översikt i vad för ämnen man får i sig.


Kommentarer
Postat av: Karin

åh jag älskar mannagrynsgröt:D plain fast gjord med sojamölk :D

2011-06-29 @ 16:42:47
URL: http://centralpacific.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS 2.0