You are on my mind

Presenter från USA! :)
Bodylotion/wash/splash med doft av cherry blossom, peach och white jasmine. Luktar underbart!

I den här miniväskan/necessären låg skönhetsprodukterna i.

3 tröjor. 2 t-shirtar och en grymt snygg svart spetströja! (fotade bara snabbt nu, för jag är så jäävla trött. Bättre bilder kommer senare!)


För dig skulle jag göra det tusen gånger om


Helgens ++++
- Fått fina presenter från Victoria's secret och Forever 21 från pappa när han var i USA nyligen.
- Hemmabakade bullar.
- Harry Potter minimarathon.
- Mys med pojkvännen.
- Laxsallad.

Helgens ------
- Tentaplugget som seriöst tar död på mig sakta.
- Tappade bort en ring jag köpte i Tunisen i somras. Fan.
- Söndagskvällen spenderas med plugget. Tack och lov för vintertid, lite extratid behövs alltid..

Hoppas ni haft en bra helg! Jag bloggar lite mer ikväll om jag inte har drunknat i mina studieböcker..


Baby, It's a love story


Chuck and Blair - Love story

You know I'd do anything for you


Laxsallad med tomater, gurka, fetaost, röd lök och kruksallad till middag. Grymt gott!

3 words, 8 letters, say it and I'm yours



Fina örhängen från bikbok. Har dock inte hittat de i butik än. Hojta till om ni ser de i någon butik i Stockholm eller Uppsala!

You always know what to say to make it right again


Fredag idag! Härligt! Blir en sväng till skolan, och sedan hem och plugga och ta det lugnt. Har haft en tuff vecka, och tuffare blir det nog nästa vecka med tentaplugg. Gaah. Har btw fått massa nya idéer på vad jag vill göra när jag är klar med min kostvetarutbildning... Men mer om det senare, nu måste jag springa till tåget!!

I don't care what they say, I'm still in love with you

Är så himla trött och sliten just nu. Förutom den onödiga trippen till Uppsala idag, har jag haft en mysig kväll med två fina tjejer. Alicia och Karin! :) Vi gick och käkade på en kinesisk restaurang på Söder. Äter aldrig kinesisk mat längre, så det var gott! Nu ska jag slänga mig ner under täcket, dricka te och käka en chokladmunk och sedan sooova. Imorgon har jag en låång dag i skolan. Men sedan är det helg!!


Bilder från Alicias födelsedag som var ganska nyligen!

Om du älskar mig kommer jag lämna dig, och om du lämnar mig kommer jag älska dig


Today: favoritringarna på och bortglömda blommiga leggins som jag hittade långt in i garderoben.

Jag lever tro det eller ej. Har gått upp vid 5-tiden tre dagar i rad nu. Men börjar vänja mig nu. Men imorgon har börjar jag senare, så får två timmars extra sömn. Woho! Sitter just nu och pluggar biokemi, ganska intressant faktiskt.. (?!).

Idag är det onsdag igen och då betyder det körkortsteori på körskolan. Sista lektionen, skönt. Sedan får jag börja ta tag i det själv mera! Körkortet ville jag egentligen ha i år, men tror det blir först nästa år pga tidsbrist. Buu.
 

By your side



Den här typen av linnen är så snygga! Ska kika efter såna när jag tar mig en shoppingrunda nästa gång. Topshop, Weekday, Monki och American Apparel kan jag tänka mig har såna här. Kanske inte alls hittar några såna nu, finns nog mer i butikerna mot våren och sommaren. Men ska leta! Bilderna är härifrån.

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont, fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod, som ett hjärta som vägrar sluta slå


Måste bara få tipsa er om en god och lättlagad måltid!
Sojakotletter med potatis och babyspenat med broccoli och sås gjord av creme frachie tomat/basilika + krossade tomater. Mums.

Broccoli är en av de nyttigaste grönskarna vi kan äta, och innehåller speciellt mycket Vitamin C. Det är även en bra järnkälla!

I love you, I do love you


Tre ny tesorter i tehyllan. Päron/Apelsin och Lychee som är jättegoda. Marsipan luktar jättegott men smakar lite sådär. Har inte hittat dessa sorter i Sverige, utan köpte de sist jag var utomlands i Polen.

Om ni bara visste hur många tesorter jag har hemma. Te-junkie asså. Hihi. Har kommit fram till att jag inte får köpa några nya tills minst hälften tagit slut.. hehehe.

I'm your angel


Vad tycker ni om min nuvarande färg på naglarna? Lysande ljusröd. Jag tycker det är snyggt med starka och konstiga färger på naglarna, och hatar att vara utan nagellack bara om det är för en dag, haha.

Hade en tuff dag idag. Det är så himla mycket att lära sig på så kort tid. Hänger inte riktigt med, gaah.

Vad sägs som att kolla senaste Grey's anatomy avsnittet, snaska i sig lite chokladrussin och njuta av ett glas cola för att avsluta den här dagen? Imorgon har jag 3 h föreläsning från tidigt på morgonen, så det gäller att lägga sig i tid. Fattar inte att jag som är nattuggla har börjat gå upp kl 5 på morgonen, helt frivilligt. Somethings really wrong. Haha. Nee, men pluggandet på universitetet är för en gångs skull riktigt intressant och givande! :)

Love is my drug



Jag vill ha nya kläder... Har ett stort shoppingsug. Känner att minst hälften av mina kläder i min garderob inte är "jag". Någon som vill komma och fynda lite? ;)

De här söta topparna ovanför här är finfina tycker jag. Från bikbok. Vill haa.


Boots and boys


(smiiiiiile)

Är inte i närheten av pigghet. Försöker få in lite information i huvet, men det står bara still. Kan bero på att jag fick 3 timmars sömn inatt, och har varit igång ändå sen jag vaknade imorse.

Ska plugga liite till, sen säger jag gonatt till böckerna. Ska smaska i mig lite gott mamma köpt med hem idag, och kika på senaste vampire diaries avsnittet. Spääännande. Det enda som saknas ikväll är det där underbara sällskapet jag kallar min pojkvän, men vi slipper slåss om täcket inatt i alla fall. Haha. (jag är en täcketjuuv..)

And when you smile, the whole world stops and stare for a while




Ny tröja från en random butik i Polen, blommiga byxor från h&m, ringar från bland annat glitter, och första generationens ipod nano. Min lilla kärlek som fortfarande håller trots att jag haft den i 6 år!

Är så galet trött just nu. Återkommer med en piggare Jessica senare.

I'm waiting for the world to change


Har inte riktigt hunnit använda mina blommiga byxor. Men imorgon tänkte jag matcha de med en ny svart kofta och massa ringar på händerna!

Imorgon då. Blir en lång skoldag, upp tidigt, hem sent. That sucks. Men innan jag får mer ångest över att behöva åka den där jäkla sträckan till skolan ska jag kolla vidare på Get him to the greek, måla naglarna, och förhoppningsvis försöka komma i sängs i tid. Gissa när jag stället klockan imorgon? Japp, kl 5...

And I'm crazy but you like it, loca loca loca!


Dagens planer var egentligen att jag och pojkvännen skulle ta oss en shoppingrunda i stan, men vem orkar trängas när man istället kan ligga och mysa i sängen lite längre än vanligt?

Vi ändrade planerna till nästa helg istället, då jag ska hjälpa honom hitta en ny jacka och lite olika klädesplagg. Ska alltså försöka att undvika att hitta något till mig själv hehe.. Raka vägen in till killaffärerna då ;)

Just nu sitter jag och spelar sönder den här låten och ska försöka ta tag i lite pluggande. Blöh, jag orkar inte.

She’d die for your love, but your love's only mine boy


Preics hemkommen efter en mysig utekväll. Blev middag på grekiska restaurangen Greken på hörnet och idag passade jag på att smaka Soulvaki Gemisto, grillad fläskfilé fylld med fårost och tillbehör. Det var gott och väldigt mättande! Som förrätt tog vi vitlöksbröd och vitlöksfrästa champinjoner. Vi hann inte med någon efterätt, men hade nog ändå inte kunnat få i mig något. Hehe.

Blev biofilmen The last airbender, den var helt okej bra, kanske ingen film man måste se på bio :)
Nu ska jag krypa ner i sängs med pojken min. Lovely. Gonatt på er.

I'm yours

Väntar nu på att min söta pojkvän ska komma till mig. Ikväll ska vi ut och äta med två par vi känner på ett grekiskt ställe på söder, och efter det blir det 3D bio med The last airbender. Myysigt vaa. :)

Boy, I love you so much..

Love makes you stupid


Bild härifrån.

Har precis hoppat ut från en varm och lång dusch, kört lite minispa såhär på fredagskvällen! Ska fortsätta hela kvällen hade jag tänkt, ska måla naglarna, smörja in mig med min chokladlotion, slappna av på spikmattan och sist men inte minst catch up med mamma med ett glas vitt vin.

Har varit en jobbig dag rent ut sagt. Vaknar till att det öser snö utanför fönstret och temperaturen stod på 0-gradigt. Inte direkt sugen på att åka till Uppsala, men åkte dit, fick tentan överstökad och det kändes bra! Woho. Hoppas på att den rättas fort.

Nu är det i alla fall helg. Imorgon har jag planerat in en mysig kväll med pojkvännen, men på dagen blir det nog plugg igen ska ni veta. Så jäkla tufft nu, men har en tenta till om 2 veckor..

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll! Jag ska sätta på massa skön musik (ska tipsa om några bra låtar senare!), och fortsätta min spakväll nu.

I'm on fire when you're near me



Nu blir det äntligen efterlängtad sömn efter en dag med intenstivt pluggande hela dagen till tentan imorgon. Är nervös, men det här ska nog gå bra hoppas jag. Slappnar av med lite tända ljus nu och ska sätta på någon serie att somna till. Lite sovmorgon blir det trots allt imorgon, jag är ju van att gå upp vid 5-6 tiden, men sätter klockan på runt 9 tiden imorgon. Skönt det i alla fall. Jaja, sängen ropar efter mig! Gonatt.

Cause when it's going good, It's going great


Är så himla sugen på min goda smulpaj med blåbär och vaniljvisp just nu. Det går fort att göra och är tusen gånger godare än de färdiga i affären!

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like



Två nya linnen från H&M i samma mönster. Lovely!

I just can't hold on


Åhh, vilken jäkla dag. Är så himla trött just nu, men sitter och läser massa till tentan som är på fredag. Idag har jag varit igång hela dagen, och knappt slappnat av. Men på fredag ska jag skrika av glädje (om det känns som om tentan gått bra vill säga) och känna att jag kan andas normalt igen.

Hallå, vad händer med hösten? Brukar det alltid vara så här kallt redan i oktober? I'm going crazy. Det är ju nu jag vill gå klädd i strumpbyxor och fina höstskor. Trotsar vädret varje dag och fryser. Braa där.

Ha en bra kväll! Jag ska dock fortsätta gräva mig ner i böckerna..


There's not a thing I would change


Ikväll har I form med Anna Anka premiär. Tycker de har gjort reklam för det programmet läänge nu, men jag tänkte faktiskt titta på första avsnittet och se om det är intressant nog att följa!

Dagens avsnitt handlar om 26-åriga Miguel Anjel som har testat varenda kändisdiet som finns, men inte lyckats och han blir bara tjockare och tjockare. Han får åka till Los Angeles för att börja med Anna Ankas tuffa träning- och kostschema.

Det sänds idag kl 20 på tv 3.

I just came to say goodbye


Har precis fått i mig en nyttig och god lunch. Tonfisksallad med avocado, tomater, gurka, sallad, röd lök och babyspenat.

Förutom det så har jag nu kommit hem från dagens föreläsningar, men skoluppgifter kommer man inte undan. Ska sätta på te (ska visa er mina nya tesorter snart!), krypa ner under täcket i min säng (fryser som in i..) och börja läsa lite om kolhydrater!

Ikväll har jag planerat att laga en av mina favoriträtter (halloumiröra), och ligga och lata mig i sängen framför serier med pojkvännen. Men nu först blir det te och något gott!

Only you know what I want



I'm always by your side


Myssöndag med grym paella till middag, The Sims 3 spelande (har inte spelat det på minst 2 år, men blivit helt beroende igen!), och massa pussar. Men nu ska jag gosa ner mig med världens sötaste och imorgon är det återigen måndag. Varför går helgen alltid så fort? Har en jobbig vecka framför mig också.. Men det är bara att bita ihop och längta tills nästa helg då jag har lite roliga saker inplanerade :)


As long as you're here with me




Om det är något jag verkligen ska göra om igen, så är det det här! Skitkul, men för kort tid man fick vara uppe i luften..  Men lätt värd pengarna för upplevelsen :)

I just need somebody to love


Just smile.

Kallt men soligt idag, I like! Har hunnit med en tur till gymmet idag, skönt. Dags att försöka hitta mer luckor då jag kan träna. Har lagt taekwondon på hyllan senaste halvåret kan man säga, men saknar det väldigt mycket. Träning är viktigt! Man mår mycket bättre, får mer energi och orkar mer. Ska ta upp taekwondon så fort jag kan, jag vill sparkas! :D

Strawberry swing







Nya skönhetsprodukter. Köpte allt i Polen för en billig peng! Skönhetsprodukter ligger på ett billigare pris än här i Sverige, men kläder ligger på ungefär samma pris!

Jag älskar Sephoras lotions, de luktar så gott! Jag har förtillfället den här ovan med strawberry/raspberry och en till med choklad. Man luktar underbart, hehe.

Love me


Grymt snygga skor!!

Efter timmar av intensivt pluggande, så ska jag nu påbörja min spakväll! Sitter ny med en mask med doft av melon, som bränner lite i ansiktet(?!), men hoppas att mitt ansikte blir rengjort och lent :)

Ska hoppa in i ett bubbelbad nu. Ha en bra fredag!

Telling someone that I'm here but you still feel all alone



Så här har jag matchat mina nya skinnshorts + med raggsockor och kängor för att det är iskallt ute nuförtiden.

Fredag idag! Har övningskört idag och skulle egentligen jobba ikväll, men tackade nej till det, istället ska jag sitta och plugga några timmar (jaa på en fredag..), och sedan ikväll ska jag köra på spakväll!

Ett långt bad med nytt badskum som luktar kanel, skrubba kroppen, fixa med b.u.s, prova en ny mask för ansiktet med doft av vattenmelon, och efter det slänga mig i sängen och kolla på mina favorit serier!

Now I'm out here counting airplanes, trying to make sense of the change, and I don't wanna be just anybody, so don't try to figure me out


Hur snygg är inte den här skon?! Har inga kilklackar med färg än, men skulle lätt vilja ha några. Vet inte vart just de här kommer ifrån, men hittade de i senaste CHIC. Vad tycker ni om skorna?

I guess that I am afraid to lose what I know about me and you





Några bilder från Polenresan i helgen! Älskar bilden med duvan hehe..

Polen var kul, även om det bara var några få dagar. Det blev släktmiddagar och intensiva shoppingdagar. Hittade lite fint, som jag ska visa snart :)

Jag är förövrigt helt slut (som vanligt), men nu har jag helg! Dock innebär det jobb fredag/lördag kväll och mycket plugg, så inte så mycket till helg tycker jag. Men pengar är bra, och en utbildning är också bra, så jag får försöka hålla mig positiv till allt, för då kanske jag orkar. Hehe. Men idag vill jag bara ta det luuugnt. Laga en god middag och mysa framför bra serier med pojkvännen!

Like I'm the only one who knows your heart


Har fått tillbaka min kärlek för stora örhängen! Innan jag åkte på semester köpte jag de här fina fjäderörhängena på Glitter.

Tonight I will be missing you

Fått i mig lite mat och tagit en välbehövd dusch efter en hemsk dag. Just nu har jag ingen lust att åka utomlands på ett bra tag ska ni veta!

Jag orkar inte dra hela historien men flyget blev sammanlagt 6 timmar försenat och då ingick det ingen bra information, en bussresa till en annan flygplats och massa massa väntan. Inga mer ryainair flygningar på ett bra tag. Gaaah.

Men jag är i alla fall hemma nu. Ska packa upp väskan och bara ta det lugnt ett tag.

Imorgon blir det ingen sovmorgon inte, ska upp tidigt och åka till Uppsala för ett seminarium. Orkar inte.


Återkommer senare med lite positiva inlägg!

Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset


Är helt sluuuut. Kom precis hem efter mitt första jobbpass på nya jobbet. Det gick bra och nu har jag garanterat jobb fredag/lördag :) woho. Mycket stressigt jobb, men jag kommer nog överleva detta. Känns bra att ha ett extrajobb på sidan om studierna liksom.. Mitt andra jobb har jag kvar, men inte så mycket jobbtider där :)

Nu ska jag säga gonatt och packa det sista inför resan imorgon. Polen here I come!
Vi ses på tisdag.

Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen

(tumblr.com)
Så finaaa rosa shorts! I helgen blir det shopping :)

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar


Såhär såg det ut i Krakow, Polen i oktober förra året. Snö?! Yes. Vi åkte dit i slutet av oktober och det började snöa.. Inte direkt vad vi hade väntat oss, men det var mysigt. Hehe.

Hoppas dock inte på någon snö när vi kommer dit nu i helgen. Men det tror jag faktiskt det inte kommer bli riktigt än.

Har ännu inte hunnit packa, men det får jag göra efter jobbet ikväll. Nytt jobb, hur ska detta gå..

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta


Emilie och jag i somras. Ingen som riktigt förstår hur mycket jag saknar den här tjejen! Hon lever just nu i Thailand, sedan ca 3 månader tillbaka. Hon verkar inte ha några planer på att komma tillbaka på ett bra tag vet jag också.. Men jag ska försöka att åka dit nästa år nångång för att besöka henne. :) Men det är så svårt att vara borta från sin bästa vän så länge!

Idag har jag övningskört och pluggat inför ett seminarium jag har nästa vecka om "Kosten igår och idag". Imorgon ska jag också övningsköra och sedan jobba på ett nytt jobb! Ohlala. Nervös är vad jag är. Men förhoppningsvis går det bra.

Polen i helgen sedan då. Busy woman. Nästa vecka hoppas jag blir lugnare!

Crazy in love



Igår och idag!

Jag är så himla slut i hela kroppen. Inte fullt frisk än, och med den stressen jag har just nu med allt så vet jag inte när jag kommer bli det. Helgen i Norrköping gjorde mig inte direkt frisk, utan det blev dålig sömnrytm igen. Men till helgen drar jag iväg till Polen och där ska jag slappna av! Längtar..

Annars då? Idag pluggar jag på om kolhydrater och järn, har körkortsteori senare och pojkvänsmys ikväll. Puss!

Nothing is real, this is how I feel, and nothing is wrong, but everything takes too long




Lördagskvällen bestod av en spontan utgång som började med Pina Colada och Blue Hawaiian drinkar på Manésa, och sedan dans på Hugo! Norrköpings andra uteställe.. Helt okej kväll, som dock kunde blivit längre om man inte hade behövt köa så länge för att komma in (!?).

Vet inte om det blir någon mer tripp till Norrköping igen i år, men Paola ska i alla fall komma ner till mig i vinter :)

Nu ska jag fortsätta powernappa lite, är helt slut av skolan den här veckan. Hörs senare.

I guess that I am afraid to lose what I know about me and you


Jag är kär i det här halsbandet!! Hittad via imperfectivebeauty, som förövrigt är en jättebra inspirationsblogg!

Goodnight, my love

Hemma efter en helg i Norrköping! Är skittrött, och ska snart sova. För imorgon är klockan ställd på 5 och jag ska till Uppsala igen. Men först, lite av min helg :)









Fredagskvällen bestod av Paolas födelsedagsfirande! Middag/preparty och utgång på Otten. Första gången jag var ute i Norrköping och det blev en lyckad kväll! Det spelades bra musik, och serverades goda drinkar!

Nu är det dags för sängen, ska ju iväg till skolan imorgon. Ingen ork egentligen, men ska ha en intressant föreläsning som jag inte vill missa. Gonatt!

RSS 2.0