In search of a midnight kiss


Vill önska er alla ett gott nytt år! Har precis fixat mig inför kvällen, och ska nu iväg hem till pojkvännen på nyårsmiddag. Hoppas på något riktigt gott, hehe :)

Ha nu en riktigt rolig och bra kväll kära bloggläsare!

But I know there's sunshine behind the rain, I know there's good times behind the pain, can you tell me how I can make a change?


Om ni undrar vart jag har hållt hus idag.. så har jag försökt klara ett jäkla monster på det mitt nya spel som inte går att döda -.- haha.

Inte hela dagen dock, haha. Såå 2 dagar kvar på 2010. Imorgon har jag inte direkt några stora planer, och det är kanske bra det, för på nyårsafton jobbar jag och sedan är det hem till pojkvännen och hans familj för lite nyårsmiddag :) Ska bli skönt med ett nytt år, skaffa sig nya mål här i livet! Btw, påminnelse till mig själv.. köpa en ny almenacka.

Ikväll ska jag fortsätta med Twilight filmerna, så nu blir det New Moon och te!

The smiles I'm used to seeing just weren't there

Tända ljus, Twilight filmen och varma tofflor direkt från micron, haha. Nu blir det myskväll!


There's something about you that I can't let go, but if we never meet there's nothing to show

Och nu till sista klapparna jag fick på julafton :)

Sminkborstar, nagellackborttagningsmedel, ring, gummistövlar, Hanky Panky trosor, Venus rakblad, örhängen, Paris Hiltons alla parfymer i miniformat, Britney Spears "Radiance" bodylotion, Eclipse filmen, nagellack, mascara, Garnier dagkräm och rengöringgel, extern hårddisk, Björn Borg plånbok, pengar, örngott och påslakan. Plus det jag skrev innan, Nintendo Wii, böcker, tofflor och tekanna :)

Riktigt fina presenter och jag tackar med tusen kramar till alla som skämmer bort mig med massa fint!

Saw so many pretty faces before I saw you, now all I see is you

På tv just nu: Supersize vs Superskinny.
Idag handlar det bland annat om två kvinnor, en som väger 40 kg som ska byta diet med den andra som väger över 100 kg!

Inte direkt kroppar  att sträva efter..

I programmet visar de även kvinnor som försöker kämpa mot anorexia och hur överviktiga provar olika, väldigt udda, bantningsmetoder.


Wish you can be here all the time



Två filmer att se fram emot med min favoritskådis, Johnny Depp, är The Tourist och Pirates of the Caribbean - On stranger tides. Längtar tills de kommer ut på bio!

They say im too young for love, I got so much life to live ahead




Godmorgon! Tog nyss några webcambilder, känns som tidigt 00-tal, haha. Sitter i sängen och äter frukost, filtallrik med Kellogs K jordgubbar/choklad plus russin, tranbär och gojibär. Idag ska jag in till stan. Inget jag orkar med egentligen, hatar att trängas med massa folk på mellandagsrean, men måste byta en julklapp och hämta mitt nya Wiispel. Om jag inte uppdaterar senare, så vet ni att jag har fastnat framför tvn och nördar mig med tv-spel. Haha.


Are you just gonna stand there and watch me cry?



Fick också tofflor som innehåller linfrön/hirs och lavendel som man värmer i micron så man kan värma fötterna på vintern. Helt awesome haha :)

Och sedan en jättesöt tekanna från Indiska, som är formad som en elefant.

Nu ska jag fixa lite kvällsmat i form av julmatsrester och spela lite Nintendo Wii. Haha. Lägger upp en inlägg med mina sista presenter imorgon. Gonatt på er!

I know you're somewhere out there, somewhere far away, I want you back




Tänkte börja med att visa mina julklappar nu. Först ut, fyra hälso/kostböcker :) Hälsokokboken, Döden i grytan, Hjärnkoll på vikten och Desserter och bakelser. Kul men lite ny inspiration!

You're playing with fire

Hallå, hallå, hallå! Idag har jag varit upptagen sedan jag vaknade. Har spelat tv-spel halva dagen och sedan drog jag på bio med Ali och K och såg Easy A. Rolig och innehöll lite eyecandy i form av Penn Badgley och Cam Gigandet. Naajs..

Fick ett svart Nintendo Wii i julklapp med Mario kart, Wii sports och en inbyggt Donkey Kong spel. Har även beställt ett Prince of Persia spel som jag ska hämta imorgon. Är ju ledig nu så ska nörda mig framför lite tv-spel innan jag sätter igång och pluggar inför det sista i skolan haha. Tv-spelsfreak har jag varit sen jag var liten för de som inte visste :) Hehe..

Where were you when everything was falling apart?

Eftersom jag redan har skrivit om gojibär, tranbär och blåbär så tänkte jag fortsätta skriva om alla nyttigheter med alla bär! :) Den här gången är det dags för hallon att stå i centrum.

Hallon:

- Innehåller nyttiga antioxiderande ämnen som kan skydda kroppen mot allvarliga sjukdomar.


- Hallon innehåller mycket mangan, C-vitamin och fibrer. Det finns också hel del folat, B2-vitamin, magnesium, niacin, kalium och koppar.


- Varje hallon består egentligen av många små bär. Varje sådant bär innehåller ett litet frö. Det gör att hallon innehåller hela 6,78 g fibrer per 100 g.


- Hallon innehåller antioxidanter av typen antocyaniner och ellagitanniner. Ellagitanniner finns även i jordgubbar, men nästan inte i några andra livsmedel. En del kinesiska örter kan dock innehålla detta ämne.


- Forskning pekar på att när man gör sylt av hallon så kan de antioxiderande ämnen förstöras.


- Hallon innehåller oxalater, och därför ska man inte äta hallon vid vissa sjukdomstillstånd.

Ska skriva ett inlägg om antioxidanter sen. Inte alla som riktigt har koll på det, så tänkte att det kanske kan vara kul att läsa om!


But in the end everyone ends up alone

Julen är över för den här gången! Har dock självklart kvar massa mat som måste ätas upp innan årets slut! Haha.

24 januari:
Spenderades hemma med familj och pojkvän med massa god mat (favoriten på bordet är självklart polska piroger), Kalle Anka, presenter, julfilmer, mera mat, och sällskapsspel. Inte ofta vi spelar spel på julafton med syrran min fick ett roligt spel som heter Party Alias!

25 januari:
Åkte hem till pojkvännen och gav lite presenter till hans familj och fick även en present från dem! Tack så mycket! Åt ännu mer mat, de hade kokt lax som var jättegod! Kvällen spenderas framför tvn med hela  hans familj och vi tittade på Knight and Day och The Social Network (båda filmerna sög..) Sedan somnade jag tjock på chips och brownies..

26 januari:
Vaknade sent idag och har segat hela dagen hos pojkvännen. Tittade för första gången på Star Wars 3, och den filmen var i alla fall bra! Pojkvännens mamma lagade hemmagjord falafel som vi åt i hemmagjort pitabröd som var riktigt gott. Jaja, en mysig julhelg har det i alla fall varit! Nu vill jag bara ta det lugnt i min säng och börja på en ny vecka! :)

Gravad och kallrökt lax. Gaah, jag dör så gott!

Hush baby, speak softly, tell me you'll be sorry


En parfym jag glömde önska mig i julklapp var den här, Baby doll by YSL. Luktar jättegott!

Once upon a time in a town like this, a little girl made a great big wish, to fill the world full of happiness

Spenderar juldagen med pojkvännen och hans familj :) Har ätit massa lax, tupp(?!), jättegod potatisgratäng och massa annat gott och nu ska vi baka och sedan allihopa titta på film. Myspys! Berättar med om julafton imorgon och visar upp alla fina presenter jag har fått! Ha en fortsatt bra jul.


Open up your hearts and look around, snowflakes falling, santa's calling, it's christmas time


23 december:
Efter en stressig jobbdag, drog jag iväg och träffade syrran och lagade mat, bakade äppelsmulpaj och tittade på Bridget Jones diary. Firade även min underbara pappas födelsedag. :)

24 december:
Julafton!!! Nu ska jag sova, för imorgon vill jag vakna tidigt och äta risgrynsgröt och titta på Grinchen! Hihi.

..och sedan fortsätter dagen med massa andra jultradtioner. Det här är verkligen en av de bästa tiderna på året! Och i år har vi verkligen fått en vit jul! :)

God jul på er!

Shake up the happiness, wake up the happiness


Mamma vet att jag älskar Sephoras produkter, för igår kom hon hem från Polen med de här produkterna till mig! En scrub med doft av guava passion och en lotion med doft av pineapple grenadine.

Så var den här dagen slut! Upp och hoppa tidigt imorgon för jobb 8-16. Gonatt.

Blueberry kisses


Blåbär!

- Blåbär innehåller vitaminer, mineraler och är rika på antioxidanter.
- Det sägs att blåbär skulle kunna stärka vårt mörkerseende.
- Blåbär är rika på antioxidanter av typen antocyaniner. Antocyaniner ger blåbären deras blåa färg och tros förebygga hjärt- och kärlsjukdomar, skydda hjärnan mot onödigt åldrande och förebygga andra allvarliga sjukdomar.
- Innehåller vitamin C och B.
- Innehåller bland annat mineralerna kalcium, magnesium, kalium, fosfor och järn.
- Dessutom finns nyttigt betakaroten i blåbär.
- Studier pekar på att blåbär kan skydda och förbättra minnet: orsaken till detta skulle då vara antioxidanterna som skyddar hjärnan mot fria syreradikaler som annars kan orsaka skada och för tidigt åldrande.
 

You're my cup of tea


Böcker jag har/eller vill ha. Rekommenderar verkligen Äkta vara och Den hemlige kocken. Hoppas på att jag får Döden i grytan i julklapp. Längesen jag önskade mig böcker i julklapp, men här ovanför är några intressanta böcker som jag vill läsa och som ni kanske också skulle finna intressanta? :)


I'd catch a grenade for you



Firade pojkvännens födelsedag idag! God middag och pannkakstårta.. mums! Happy birthday again honey!

Put a smile on your face

Besöksrekord igår!! :) Kul att ni kikar in här! Skulle vara roligt om ni kommenterade lite ibland. Hihi. Då skulle jag bli ännu gladare! :D

Glöm inte att besöka min tumblr också: jessicalinda.tumblr.com.

Nu ska jag fortsätta titta på Gladiator. Skäms för att det är första gången jag ser den här filmen, haha. Gonatt!

Happy birthday my love!


Idag är det ingen vanlig dag, för det är min älsklings födelsedag! Hurra, hurra, hurra! :)

I'm falling even more in love with you

Brukar ni äta tranbär eller dricka tranbärsjuice? Om inte, kanske dags att börja!?

- Innehåller 14 mg C-vitamin/100 g råa tranbär.

- Tranbär är antioxidanter som tros förebygga hjärt- och kärlsjukdomar och bidra till ett friskare blodtryck.

- Innehåller kalium, kalcium och magnesium.

- Tranbär är urindrivande, och används ofta för att motverka urinvägsinfektioner. Juicen innehåller ett ämne som gör det svårare för bakterier att fästa sig vilket gör att fler av bakterierna sköljs ut via urinen.

- Tranbär har en prebiotisk verkan. Ämnen i bären stimulerar tillväxten av nyttiga bakterier som skyddar vår hälsa.

- Tranbär har även visat sig kunna skydda tänderna mot karies.


Har även skrivit om de supernyttiga gojibären. Läs här om varför de är så nyttiga!

You should have made it right, so you wouldn't have to fight, to put a smile back on your face


Love this smoothie from Squeezed up juice bar :) Tog en Goji-energizer idag, den enda jag har smakat hittils, men den är så god! Den innehåller gojibär, ananas, kokosmjölk, frozen yoghurt och apelsinjuice. Mums.

Var iväg och köpte de sista julklapparna idag, och två klänningar till mig. Hihi. En till julafton och en till nyårsafton tror jag. Ganska enkla, men då kan jag matcha med massa smycken istället. Ni får se hur de ser ut senare!

Come on baby, stay the night


Idag snöar det som aldrig förr. Men jag myser inne med att slå in julklappar, lyssna på Bruno Mars och dricka te!
 

All I want for christmas is you!

Äggtoddy, lussebullar, pepparkakor, ischoklad och tv-spel med sis och boyfriends kan jag sammanfatta dagen med! :)



Waiting for you to come and kiss me


bild: tumblr

Snyggt! Längtar tills man får gå med bara ben igen..

No, I don't want to live this life without reason

Sitter här insmord i min nya brun utan sol. Vilket bra resultat! Brun direkt och torkar ganska fort. Tjejerna drog nyligen hem efter vår tv-spelskväll med nintendo 64 och hemmagjord smulpaj :)

pic: summer 10

Nu blir det nattmackor och någon bra film! Pojkvännen dyker upp hos mig snart också. Awesome!

That's enough for now, he should've never left you broken


Blev lite julklappsshopping igår och även det här ovanför till mig. Hehe. Ett jättesött ljusrosa linne och en brun utan sol. Hatar att känna mig såhär blek som man gör på vintern..

Ikväll blir det tvspelskväll med Ali och Karin. Men först te och tentaplugg!


You make me feel like I'm the only girl in the world


Tycker drömfångare är så himla fina och skulle gärna vilja ha en! Men vart hittar man de i butik? Någon som har något tips? :)

Ikväll blir det onsdagsmys i form av Spartacus maraton tillsammans med en chipsskål och vindruvor (kan ju inte vara såå onyttig!). Är ledig en vecka framåt! Dock kommer den mestadels bestå av tentaplugg.. suck.

He is everything I need that I never knew I wanted

Har ännu inte hunnit lägga upp bilder från lördagskvällen, men det är liite risk att de är suddiga och inte alls så bra pga mobilkamera. Men så går det när man glömmer vanliga kameran hemma!
Karin, Ali and me :)

Älskar rosa pantern. Hihi.


Älsklingen :)


Japp, lite bilder från 20årsfirandet på Metro i lördas då. En bra kväll :)

Den här veckan har dock inte alls börjat bra, min sömnrytm är så himla rubbad och det är så svårt att ställa tillbaka sig.. Men vet ni vad? Jag slutar skolan om en vecka!! Så det är bara att stå ut och försöka göra sitt bästa in i det sista. Jag behöver verkligen looov!

Nu ska jag försöka plugga även om jag bara vill slappa sönder i sängen framför tvn min haha, men snart kommer pojkvännen och då är det bort med böckerna - heeeej filmmys!

Everyday I wake up next to an angel, more beautiful than words could say


Är jag glad eller är jag glad!? Har länge velat ha en ny tv, och nu på 20årsdagen fick jag äntligen en! Det blev en Samsung 32'' LCD tv :) Det finns en stor risk att jag kommer bli en riktig soffpotatis nu i början haha, men har verkligen länge velat ha en stor och platt tv, så tack pappa för den fina presenten! :)


I'm doing the best that I could, trying my best to be understood, maybe I'm changing slowly






Det här fick jag igår av söta Karin och Alica. Tack så jättemycket tjejer! :)

En juice/smoothie bok med massa goda och nyttiga recept, organisk te, gojibär med chokladöverdrag och 70 % mörkchoklad. Ska prova en av de nya tesorterna ikväll!

And I would have stayed up with you all night







Fick den här tidningen "Tona kroppen på 10 minuter" av min mamma på födelsedagen. En bra och inspirerande tidning må jag säga! Den innehåller övningar för hela kroppen och de finns på enkel/medel/svår nivå. I slutet av tidningen är det även några sidor med kostråd.

Om man inte hinner dra till gymmet och träna så är det bara att köra på hemma! Maskinerna på gymmet är inte alltid bättre än fria vikter, för när det gäller mångsidighet och variation för du ut mer av att köra på just fria vikter(hantlar,kettlebells t.ex.).

Sometimes I love you, sometimes it's you I can't stand, sometimes I wanna hug you, sometimes I wanna push you away, most times I wanna kiss you





party a la cobrasnake!

11 december:

Boka biljetter till Rihanna konserten 1 november 2011 - Check!
Inviga systemet - Check!
Måla naglarna - Check!
Städa
Laga mat och fixa tårta inför ikväll
Festa och fira min 20årsdag!


Tell me what's a girl to do, when she's crying inside

Känns ganska så segt att sitta hemma och plugga en fredaskväll. Men vad ska man göra!? Inte lång tid kvar nu. 12 dagar för att vara exakt, sedan är det jullov! :) Woho.

Sitter i alla fall och pluggar på om mineralämnen, och vem sa att det var tråkigt? Har fått jättebra kostkunskaper hittils på kursen!

Har tidigare sagt att jag ska försöka inrikta bloggen på mer kost och hälsa, men det går inte så bra just nu. Men så fort jag får lite tid över, så ska jag komma med massa tips och nyttigheter! Just nu äter jag själv inge bra, frukost på tåget, tråkiga matlådor till lunch och hur kul är det? Snart har jag som sagt lov och då lovar jag massa hälsoinspirerande kostinlägg! Se titta in lite extra då! :)


När jag pluggar försöker jag hålla mig borta från choklad och andra onyttigheter och satsar hellre på frukt. Idag blev det röda vindruvor. Gott och nyttigt!

Vindruvor innehåller cirka 20 kända antioxiderande ämnen. Ämnena är som rikast i skalet och kärnorna. Du kan avgöra hur mycket en druva ungefär innehåller genom att titta på färgen. Ju kraftigare färg desto mer antioxidanter.

I like the way you love me




Här är två presenter jag fick på födelsedagen. En jättefin svart silver ring och galet snygga skor! :)

But you'll always be my hero, even though you've lost your mind



Jag vill ha nya klänningar! Asos har många fina. Ge miiig :)

Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me


Igår: Lockigt hår (love it!) med en fin klänning köpt i Thailand och smycken från pojkvännen.

It really was a happy birthday!






Min födelsedag spenderades med pojkvännen, syster och hennes pojkvän på Ciao ciao grande. Jättegod pizza och efterrätt, jag rullade hemåt haha :)

Fick jättefina presenter igår och massa fina gratulationer. På lördag ska jag fira födelsedagen med massa vänner.

Happy birthday to me!


Grattis till mig för idag den 8 december fyller jag 20 år!

You will never be alone, I will always be by your side


bild via tumblr.

Så jäkla trött. Ska dricka massa cola för att få i mig extra onyttig energi, för att hålla energin uppe för att plugga. Ni förstår inte hur mycket jag har att göra just nu. Usch usch. Jaja, dags att sätta igång bara då? Inte så mycket tid kvar dock. Jullov, JA TACK!?

You smile, I smile


bild: tumblr
Ge mig sommar nu?!
Eller åtminstonde en resa till varmare breddgrader.. Läser här och där att allas Thailand resor närmar sig! Låter härligt, och jag skulle inte tacka nej till det. Saknar min bästa vän som sedan i somras bor där nere. Sommaren 2011 siktar jag på att ha så här långt hår som ovanför och en vältränad kropp! :D

Jaja, får väl frysa ihjäl här ett tag till. Vintern är ju trots allt bara 6 månader lång?! ...


You've been playin hard to get with me all night, we both know exactly what you want right



Ego ego ego.

Ska avsluta en slapp söndag med att måla naglarna, äta marsipanchoklad och titta på Spartacus - blood and sand. Upp kl 6 imorgon. Orkar inte.

I try to run but I don't wanna ever leave, til the walls are goin' up, in smoke with all our memories




Min vän från Norrköping, Paola, är i Stockholm i helgen! Vi tog en fika under dagen och shoppade lite. Tyvärr hinner vi inte ses något mer i helgen på grund av lite olika skäl men jag drar nog ner till henne i början av nästa år :)

XOXO

I just love the "Chuck and Blair lovestory".

It's such, it's such a perfect day, it's such a perfect day

Jag har letat och letat efter den här ansiktskrämen "Happyderm" från Loréal. Hittar den ingenstans längre! Den bästa ansiktskrämen som jag alltid använt innan jag går och sover. Luktar persika och gör huden sjukt len. Men det verkar som om de har slutat att producera den. Buu. Någon som har tips på någon bra ansiktskräm? Något extra bra märke kanske? :) Måste hitta något snart. Min sista flaska är snart slut.

Det är alltid mina favoritprodukter som försvinner. Innan det här var det en jordgubbs bodymist från The body shop! Åhh, saknar den doften. Haha.

Look at the stars, look how they shine for you


Coldplay - Yellow.

Lång dag idag. Har åter igen lidit igenom en tenta. Fy, jag blir alltid så nervös inför tentor. Vi får se hur det gick den här gången, hoppas på det bästa! :)

Sitter nu med massa kläder och filtar och fryser ändå. Dålig värme hemma hos pojkvännen haha. Inte som i mitt rum då det man aldrig fryser med mitt asvarma element! Hehe. Ikväll blev det en jättegod middag som pojkvännens söta mamma fixat ihop, oxfilé med potatisgrätäng och sallad. Mumss!

Resten av kvällen blir det filmmys. Skönt med helg! Ha en bra fredag ni :)

You told me I was pretty


Det finns olika sätt att mäta ens kroppsfett på. Det sättet jag har provat är en bod pod mätning. Man går in i en sån här maskin ovanför, och den mäter ens fett- och fettfriamassa i kroppen.

Jag har gjort det här testet ett par gånger och varje gång har jag minskat i kroppsfett (woohoo!). Det är rätt kul att göra en sådan här mätning, och sedan komma tillbaka efter ett halvår, och se om det har blivit någon skillnad. I alla fall om man har ändrat på kosten och börjat träna mera än innan.

Hur mycket fett ska vi då ha i kroppen?

Kvinnor:

< 15 % = Riskfyllt lågt: För lite kroppsfett kan utgöra en allvarlig hälsorisk. Om man har mindre än 15 % bör man ändra sin kroppssammansättning.

15 - 19 % = Lågt kroppsfett: Kroppssammansättning som oftast uppmäts hos elitidrottare.

19 - 23 % = Utmärkt: Lägre fettprocent än de flesta. Förknippat med utmärkt hälsa.

23 - 30 % = Hälsosamt: Du har en hälsosam kroppsammansättning.

30 - 40 % = Överskott: Du har ett överskott av fett på kroppen.

> 40 % = Riskfyllt högt: För mycket kroppsfett kan utgöra en allvarlig hälsorisk. Om man har över 40 % fett bör man ändra sin kroppssammansättning.

För män ser det lite annorlunda ut:

< 5 % = Riskfyllt lågt

5 - 9 % = Lågt kroppsfett

9 - 13 % = Utmärkt

13 - 20 % = Hälsosamt

20 - 30 % = Överskott

> 30 % = Riskfyllt högt

Om ni är intresserade av att mäta er fettsammansättning i kroppen rekommenderar jag Paulúns näringscenter.

Let's run away, just you and me


bild: tumblr

Skulle inte tacka nej till att gå klädd såhär som ovanför nu. Big like!

Men tyvärr är det ju -15 grader just nu, men som tur är har jag ett element som värmer lika varmt som solen, och ett täcke som gör att jag slipper frysa inomhus i alla fall. Woho.

Har precis käkat en tallrik filmjölk med frystorkade jordgubbar, flingor, tranbär och russin (favorit nattkäket) och sett klart senaste Streetdance filmen. Den var inte alls i närheten lika bra som de två innan!

Yeah, yeah. Time to get some sleep?

People who are meant to be, always find their way in the end


Nu blir det blåbärssmulpaj + vaniljvisp och senaste avsnittet av Gossip girl. Naaajs.

RSS 2.0