Waka waka, this time for Africa!


Imorgon börjar det jag har längtat efter ett tag nu! Lata dagar vid poolen och stranden ätandes massa glass och drickandes massa goda drinkar! Yes, imorgon åker jag till Tunisien med mitt hjärta. Ha så bra i Sverige, så hörs vi!

And I don't know why, I can't keep my eyes off of you



bilder: Weheartit.com

Dagens plus!

- Övningskörningen.
- Vädret, 26 plusgrader i solen!!
- Melon och persika/hallon glass i kungsträdgården med bästa vän.
- Mina goda toastmackor med leverpastej, ost och tomat och äggröra till middag.
- 2 dagar kvar tills Tunisien!

If we took a holiday, took some time to celebrate, just one day out of life, it would be, it would be so nice


Såhär såg jag ut i lördaskväll! Blev en utekväll med bästa vän på vårat stammiställe? Haha. Hade i alla fall en rolig kväll :) Min helg var överlag riktigt bra.

Men nu är det en ny vecka! 3 dagar kvar tills Tunisien, woho!

Har börjat fixa lite saker till resan redan, de viktigaste sakerna är köpta, resväskan står framme och ska börja packas snart, har fixat pedikyr men har ännu inte hunnit med manikyr. Måste hinna träffa några vänner innan jag reser, och sedan ska jag övningsköra också! Får se vad jag hittar på just idag..

So please won’t you tell me where the road will end, got me a bottle as my only friend








Bilder: weheartit.com

Ringaaar! Jag har blivit lite småtokig i ringar på senaste tiden. Hoppas på att hitta fina och annorlunda ringar nere i Tunisien nästa vecka. Och andra smycken!

I need you baby to stay by my side


Hur fina är inte de här skorna? Finns på Dinsko för 499 kr.


Please won’t you understand that without you by my side, there’s no meaning


Fredag idag! Jag började dagen med en frukost i form av bröd med linfrön, solrosfrön, och melonkärnor och påläggen ost, kycklingfilé och salladslök. Till det kokade jag mannagrynsgröt med sojamjölk. Mättande!

Nu under sommaren ska jag dock försöka börja äta fruktsallader, färsk frukt i form av jordgubbar och vattenmelon eller goda smoothies till frukost istället för mina vanliga frukostar med mackor och havregrynsgröt/mannagrynsgröt.

It's time for the good times, forget about the bad times, oh yeah



Igår: utekväll på Moda och Rose med tjejerna!

When love takes over




bilder:weheartit.com

Känner mig så jävla glad just nu! Tunisien resan är bara runt hörnet, en vecka kvaaar. Ska börja ta fram reseväskan snart och sakta lägga ner plagg och saker som ska med dit. Ska bli helt underbart att äntligen få lite solsemester.

Förutom att sola och bada hoppas jag på lite äventyr såsom att rida kameler eller åka fyrhjulingar i öknen!

Lääääängtar tills nästa vecka.


Standing in the rain, dealing with the pain , everything’s the same and it doesn’t really matter what I say

Köpte de här solkrämerna igår! En solkräm och en efter sol. Jag har alltid kört på Nivea, så gör det även i år!


NIVEA SUN Protect & Bronze Sun Lotion kombinerar pålitligt skydd med en solbrunhet som ser naturlig ut. Den innehåller ett naturligt växtextrakt som aktiverar hudens egen melaninproduktion så att du får en jämn och naturlig solbrun färg. Melanin produceras naturligt av kroppen och ansvarar för att skydda huden och ge den färg. Den superlätta, kladdfria och återfuktande formulan innehåller ett mycket effektivt UVA-/UVB-filtersystem som skyddar huden direkt efter att du har applicerat produkten. Vattenresistent. 100 % naturlig solbränna, 0 % brun utan sol.

NIVEA SUN After Sun Lotion är berikad med värdefull avokadoolja som bevarar hudens elasticitet och garanterar en vacker färg som håller länge. Innehåller vitamin E.

Bild och fakta: Nivea.se

I want to be where the sun warms the sky, when it's time for siesta you can watch them go by, beautiful faces, no cares in this world, where a girl loves a boy, and a boy loves a girl


Har satt upp min nya plansch! Skulle dock kunna skippa Bella från bilden, hehe. Jag missar premiären i år, men lika bra det, förra året var jag på New moon när den släpptes och det var inte kul när alla småtjejer skrek hela tiden haha.

Nej, när vi kommer tillbaka från semestern ska vi se den istället :)

How can I show my love so you will open your arms to me


Livet rullar på! Igår blev det ungefär en timmes solning på Emmes balkong innan det började spöregna. Dock slipper jag regn snart helt och hållet! Drar till Tunisien nästa vecka. Läängtar!

Idag har jag inga större planer, ska iväg en sväng och köpa nödvändighter till resan, solkräm bland annat!

Visst du kan gråta om du vill, jag synar dina kort, dina kort




Idag har jag jobbat och sedan blev det Taco Bar + SATC 2 med syster och mamma. Jag har dock varit sjukt seg hela dagen, men ännu har jag inte lagt mig under täcket. Har haft mycket att göra hemma, städa, rensa lite ur garderoben (sa dock bara hejdå till 3 plagg, men det räcker så länge hehe), och sedan uppdatera mig lite på datorn.

Men nuu ska jag dricka te, läsa nya ELLE (gillar att den kommer ner i min brevlåda en gång i månaden, vardagslyx), och efter det blir det Gossip Girl! Måste utnyttja tiden med lite sånt när man inte har pojkvännen i närheten! Fast jag skulle lätt kunna sitta och kolla på en VM match i fotboll istället! Har dock inte hunnit det än.

Vill se Spanien, Portugal och Brasilien spela. Har alltid varit mina favoriter, men får se om de spelar bra i år!
Jaja, gonatt!

But it's not forever, but it's just tonight, oh we're still the greatest, the greatest, the greatest






Hej på er! Igår drog jag och pojkvännen ut med våra vänner på Moda bar och Grodan. Hade en asbra kväll! Hade aldrig varit på Grodan innan, men de spelade riktigt bra låtar, så mycket dans blev det! Alors on danse!

Let's make the world, spinin' in the right direction



Min minishopping idag! Somriga nagellack och torrschampo från Kicks. Hade lite rabatter så fick nagellacken gratis :)

'Cause we're the love love love love love generation






Hallå! Hade en jättetrevlig och kul utekväll igår på stan inne på Moda. Bra musik och bra sällskap :)

Idag har jag varit med pojkvännen och shoppat lite, han köpte nya vita converse, så snyggt! Och även lite kläder. Jag shoppade bara några småsaker, show you later!

Ska nu fortsätta dagen med att mysa med pojkvännen. Awesome day.

Your love is my drug

Tog en shoppingrunda igår, letade efter en snygg jeansskjorta jag provat innan men inte var hundra på, men den var slut såklart! Kom istället hem med två andra skjortor, skitsnygga och jättesköna plus ett par leggins från ginatricot.



Inga somriga plagg direkt, men hittade inget somrigt som jag var sugen på att köpa. Har ändå massa shorts och toppar som nog ska funka i sommar! Hehe.

Är liiite sugen på en maxiklänning, men alla är såååå långa. Vart hittar man en för någon som är 1.60? Haha. Orkar inte hålla på och klippa och sånt där. Finns på h&m och ginatricot vet jag, men inget som passar korta mig.

Try to control us, they couldn't hold us






Hade en helt underbar sommardag igår! Jag och Emme satte oss på Fridays med strawberry daiquires och lite snacks, solen stekte och det var verkligen varmt. Ska bli mer såna här dagar nu under sommaren!

I heard them say, love is the way, love is the answer, that's what they say


Gårdagens partyoutfit! T-shirt från h&m, skinnjacka från pretty girl (Polen) och favoritringarna från h&m och glitter.

Igår hamnade vi först på Söders uteserveringar. Debaser först och sedan Oj oj oj. När vi tröttnade drog vi in till stan och hamnade på Moda. Min kväll slutade där, men tjejerna festade vidare haha.

Idag ska jag möta upp Emme i stan och chilla lite i solen, sedan är det pojkvänsmys ikväll. BRA HELG.

Oh my gosh


Igår var det Emmes utspring + mottagning. Grattis grattis till studenten!

Blev ingen utgång igår, men ikväll ska jag iväg med ett par vänner tror jag. En fyller 20, så det måste ju firas!

Got me like, ooh myy gosh I'm soo in love


Äter mycket fruktsallad på sommaren! Precis ätit den här med kiwi, apelsiner, bananer och krossad ananas. Gotti. Ska börja göra massa goda smoothies snart också, har köpt hem sojamjölk med vaniljsmak så ska fixa nån god till frukost imorgon kanske :)

Efter övningskörningen idag så jag har varit jäätteseg. Tagit en powernap, och annars haft Gossip girl maraton. Skönt med helg nu, har massa inplanerat med vänner och pojkvännen.

Baby let me love you down, there's so many ways to love ya



För ett år sedan den 5 juni, tog jag studenten! Kan inte riktigt fatta att det har gått ett helt år sedan dess. Det var verkligen en lyckad studentdag, förutom att det var dåligt väder haha. Men annars var det verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv!

Imorgon tar min bästa vän studenten, så det ska firas!


You belong to me and I belong to you


Överkast från h&m, jag vill ha alla! Förutom den med rosor som jag redan har :)

Blev som sagt en tripp till IKEA idag, och hem fick jag med mig ett nytt täcke, värmegrad ett, perfekt till sommaren! Och även en otroligt skön kudde. Kommer sova gott inatt förhoppningsvis! Upp och övningsköra direkt imorgon bitti.

I'll never leave you heartless

Istället för att sitta ute i solen som många nog har gjort i det här fina vädret idag, har jag suttit och övningskört med pappa hela dagen. Blev en tur till IKEA, där vi köpte lite smågrejer och sedan lunchade med en billig korv och glass. Körningen går hittils bra, klart man gör missar lite då och då, men jag har som sagt bara kört sex gånger och idag var första gången på motorvägen! Inte lika scary som jag trodde det skulle vara, men väldigt mycket att tänka på såklart. Imorgon ska vi ta en kortare biltur.

Skulle egentligen haft teorikurs idag, men den är inställd så får vänta tills augusti istället. Får bli att öva massa hemma och nere i körskolan med deras pärmar tills kursen börjar.

Nu ska jag njuta av eftermiddagssolen och äta jordgubbar!


RSS 2.0