They don't really care about us

Jag har inte somnat ännu och klockan är alldeles för mycket. Hur ska jag vakna tidigt och orka springa imorgon? Så typiskt mig. Jag måste försöka sova nu. Men istället kollar jag in bloggar och hittar massa fina kläder jag vill ha..






Galet snygga skor!


Before I say goodnight..

När jag satt och pratade med min kostrådgivare idag kände jag mig peppad, nu ska jag verkligen få det här att funka. Jag måste åter igen ändra på min kost, äta mer regelbundet och träna mera. Jag kände motivation. Men det var även något inom mig som sa varför ska du bry dig så mycket? Ta varje dag som den kommer, ät choklad när du vill och skit i vad som händer med din kropp. Ja, det var därför det blev Mcdonalds till lunch (som jag ALDRIG, notera aldrig äter) och choklad lite här och var under dagen.

Det är så mycket vi kan göra som påverkar oss hur vi ser ut inombords och utanpå. Det gäller att veta hur man ska göra för att få bästa resultat bara. Efter att ha stoppat i mig massa skit idag, så vill jag återigen börja om på nytt. Imorgon är en ny dag.

Jag ska vakna tidigt, gå ut och springa, äta en bra frukost, lunch och middag och känna att jag kommer nå ett resultat. Varför jag går hos en kostrådgivare, vill jag inte berätta till 100 %, men det handlar om att jag vill få ett resultat som ska göra att jag kommer må bra inombords och se bra ut utombords. När jag kommit fram till det, då kommer det att märkas.

Att få ett resultat kräver ansträngning, och det gör det mesta i livet. Just nu anstränger jag mig för en sak, och jag kommer vara överlycklig om jag lyckas.


Where ever you will go, I'll be there right beside you


Idag gick vi över till vintertid och jag känner mig lite smådeppig. Vad som skulle vara jätteskönt just nu är en weekendresa! Just nu är jag sugen på London som jag älskar, Paris och Köpenhamn som jag aldrig varit i och Barcelona som är en jättebra shoppingstad som jag längtar tillbaka till. Visst, en solsemester skulle inte heller vara helt fel, men bara att kunna åka iväg en helg och komma tillbaka som en ny människa är något som skulle sitta bra just nu.


24 oktober

Träningen igår gick verkligen bra, sparring är det roligaste som finns! Tränaren vill att jag ska tävla i Sv.cupen 3, känner mig dock inte redo än, även fast jag verkligen vill. Efter träningen drog jag ut och käka en sen sushimiddag med en taekwondovän och sedan kom Emilie på sent besök hem till mig. Somnade sent och vaknade senare än vanligt. 12 för att vara exakt. Inte bra! Idag ska jag lördagsmysa med Emilie. Vi ska förmodligen se filmen "Upp". Tydligen är den jättebra!


Cats


Dagen har spenderats hemma hos Katarina, men så fort jag satte en fot innanför hennes dörr började näsan rinna. Glömde såklart att hon hade katter hemma, och eftersom jag är allergisk så satt jag hela tiden hos henne med rinnande näsa. Kul? Nej verkligen inte. Men jag överlevde, och nu mår jag mycket bättre. Ska snart iväg till taekwondoträningen, sparringpass idag. Det är kul i alla fall!


Here we go!



I Polen shoppade jag lite kläder, och det mesta finns här ovanför! Vit och leopard tröja från butiken INNA, rosa kofta, blommig klänning och beige lång cardigan från New yorker. Nu ska jag ta och måla naglarna, fortsätta käka mina chokladrussin och kolla på Scrubs!


Shoppat i Polen


Här är mina shoppingfynd från Polen! Kläder, skor, choklad, smycken m.m.
Tänkte visa några saker senare :)


Say what you wanna say

Jag skrev innan jag åkte till Polen att jag skulle berätta något. Idag är det dags! Det är en stor grej för mig, för saken är den att jag äntligen har fått ett jobb! Var på intervju innan Polen och idag har jag avklarat min första jobbdag. Jag har stått upp hela dagen, och har ont i ryggen och benen, men det är värt det! Verkligen. Imorgon jobbar jag också, så nu ska jag bara ta det lugnt så jag orkar komma upp tidigt imorgon bitti. Jag är glaad.

Nu har jag även tagit ut mitt löshår, känns riktigt skönt! Visst var det kul att ha längre hår, men det slits jättemycket, dock får jag se om jag ska spara ut mitt eget nu, eller sätta in löshår om ett tag igen..


Mat är kärlek

Alltid när jag är i Polen äter man så himla mycket mat så man nästan alltid har ont i magen, och oftast är det mycket sötsaker som kommer ner i magen. Men även om det blir mycket har jag inte lyckats gå upp något alls i vikt, det är det som är så bra! Hihi. Bilderna här under är några av de godsakerna som vi åt under Polen resan den här gången ;)

Chokladkaka

Munk med jättegott innehåll

Jordgubbspiroger!!

Självklart med massa florsocker och grädde..

Jordgubbskaka

Kakor

Jag och min kaka

Jäättegod efterätt!

Vaniljglass med stora marsipanbitar, massa grädde och varm chokladsås ovanför. Smaka om sjukt gott.


Krakow!

Igår kom jag hem från mitt kära Polen! Bjuder på lite bilder!
Galeria Krakowska, där blev det mycket shopping!

Första snön! Utanför Krakow Glówny.

Pretzel för 1,30 zloty, gott och billigt!

Turist!

Turist # 2.

På väg hem efter shopping i Carrefour.


Polen here I come..

Om en stund ska jag åka med bilen till flygplatsen för att åka iväg till Polen ett par dagar! 13-17 oktober är jag borta, och det ska bli såå skönt. Nu ska jag avsluta min frukost och sedan fixa det sista. Ha det så bra i Sverige!


Nitväska



Jag vet att jag har många väskor redan, men jag kunde bara inte säga nej när jag såg den här idag! Köpte den på ginatricot och den passar perfekt för t.ex. utekvällar. Jag ser dock den här väskan mer som en liten belöning till mig än bara ett köp.. Berättar mer om det senare!


Let's go for a ride



Bachir skickade precis några bilder som han hittade i mobilen från i somras när han, jag och Muhanned (på bilden) var ute och åkte longboard. Jag tyckte det var askul och skulle gärna vilja åka mera! Dock har vi inte hunnit göra det någon mer gång under sommaren, och nu är det lite för kallt.. Men men, när våren kommer så kan man alltid dra ut och åka runt lite! Mer bilder från mitt longboardåkande i somras hittar du här.


Clothes


Topshop har alltid fina saker och det är synd att den stora Topshop butiken i Souk-gallerian inte finns kvar längre. Men det går ju att hitta liknande fina saker i andra butiker också! Jag är så shoppingsugen nu, och har skrivit ihop en liten shoppinglista som får hänga med till Polen! Jag är verkligen sugen på en sammetsklänning, och massa annat. Idag var det en sån där dag då jag verkligen inte visste vad jag skulle ha på mig, och vad passar bättre då om inte shoppa massa nytt?


The quicksand's pulling me down


Lördag: 3 km jogging, sushi, mörkchoklad med smak av passionsfrukt, Coca cola.. Ord som beskriver mig lördag! Ord som skulle kunna beskriva min lördag är dock besviken, ont i magen och seg. Men det hoppar vi över! :)


Dagens middag


Halloumiröra med spaghetti är en av mina favoriträtter och just nu ligger jag i sängen och vilar mig för att jag blev så mätt! Halloumiröra är jättegott och lätt att göra.

Du behöver:
Spaghetti
Halloumiost
Gul och röd paprika
Krossade tomater
Gul lök
Kryddor: salt, peppar, chili, paprika, basilika

Börja med att koka spaghetti. Sen är det bara att steka löken, slänga in paprikan och halloumiosten så de blir mjuka och hälla i krossade tomaterna. Krydda och sen är det bara att äta! Yummy :)


Today


Dagens kläder: Randig tröja från Thailand, högmidjade shorts från London
Dagens te: Ekologiskt te med smak av pomegranate (äckligt)
Dagens humör: Glad!
Dagens sömn: 5 timmar.. på tok för lite
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens frukost: Macka med leverpastej och ost, filmjölk med russin
Dagens lunch: Äggröra + mackor
Dagens planer: Träna taekwondo
Dagens längtan: Polen på tisdag!
Dagens beroende: Datorn
Dagens konstatering: Allting löser sig, bara man låter det ta sin tid
Dagens vill-ha: Vinterskor (fryser ju fötterna av mig nuförtiden i mina converse..)


She's a mystery


Såhär glad känner jag mig nu! Jag har äntligen fått mitt matteprov avklarat (och hoppas på bästa resultat), jag har idag tränat ett taekwondo pass och det är en riktigt bra medicin om man vill släppa alla tankar som man hela tiden tänker på och igår så fick jag även mitt körkortstillstånd! Äntligen börjar jag känna mig gladare.
Smile like you mean it!


You are my everything


6 oktober = 9 månader tillsammans med min älskling.
Jag har aldrig känt mig såhär lycklig som jag gör med dig.


Food<3

Middagstips: Fläskfile med kantareller i hemmagjord sås, potatis och sallad.


Come and make me think in a different way


De senaste dagarna har jag känt en annorlunda känsla i min kropp. En känsla som säger att allting som jag oroar mig för kommer att lösa sig, allting kommer att ordna sig. Det är ingen idé att vara negativ och nere. Bubblan som jag känner mig fast i håller på att försvinna, men jag vet att det kommer ta sin lilla tid innan jag känner att vissa saker är som de ska vara. Just nu sitter jag mest och tänker på något som verkligen gör mig glad, något som gör mig på mycket bra humör. Om en vecka åker jag till min släkt i Polen, och det ska verkligen bli skönt att resa iväg ett par dagar. Det behövs nu när hösten tar över..


4 oktober - Kanelbullens dag

Ni missade väl inte att det var kanelbullens dag igår? Det gjorde i alla fall inte jag, då det bakades massa kanelbullar och vaniljsnäckor hemma hos mig. De blev riktigt goda..


Smile



En glad Jessica med en god maträtt.. hehe. Ljummen pastasallad med kräftskjärtar från John Chris. Om jag har svårt att bestämma mig för vad jag ska beställa, så kör jag på det här säkra kortet, för att jag vet att den är god!


Mango



Idag har jag haft en najs dag med min bästa vän Emilie. Vi fikade på John Chris och sedan drog vi hem till Emilie och rökte lite vattenpipa med mangosmak (var sjukt längesen jag gjorde det, inget jag gör varje dag precis..) och så kollade vi på film. Det blev Year one och Happily never after, roliga! Idag har jag även kollat på The boy in the striped pyjamas och nu kollar jag på Revolutionary road. En riktig filmdag!


Food food food


Gårdagens mums: Calamari med potatis gjord i ugnen och sparris.


Kärlek

"Jag tror inte du inser hur mycket enklare det kommer att bli för mig Bella", sa han, fortfarande med humor i rösten, "när jag inte längre måste koncentrera mig oavbrutet på att inte döda dig. Visst det finns saker jag kommer att sakna. Som det här, till exempel.."
  Han såg mig i ögonen medan han smekte min kind, och jag kände blodet rusa uppåt för att färga min hy. Han log mjukt. 
  "Och ljudet av ditt hjärta", fortsatte han mjukt, lite allvarligare men fortfarande leende. "Det är det viktigaste ljuset i min värld. Jag är så i samklang med det nu att jag nog skulle kunna urskilja det på flera kilometers avstånd. Men inget av det där spelar någon roll. Det här", sa han och tog mitt ansikte mellan sina händer."Du. Det är dig jag behåller. Du kommer alltid att vara min Bella, du blir bara lite hållbarare."


"Edward", sa jag och ansträngde mig för att tala tydligare. "Evigheten betyder ingenting utan dig. Jag skulle inte vilja leva en enda dag utan dig."


Paella!



Gårdagens middag och dagens lunch bestod av den supergoda rätten Paella! Igår fixade jag och pojkvännen den här rätten och den blev riktigt god. :)


Open my heart


Den senaste tiden har jag inte riktigt varit mig själv. Det känns som om något hela tiden suger musten ur mig. Det var ett tag sen jag kände mig riktigt glad, visst jag har ibland ett leende på läpparna, men det är inte det riktiga leendet. Det leende har försvunnit från mina läppar och jag vet inte varför. Jag vill vara glad och kunna le och känna att allt är som det ska vara. Men hela tiden rinner det tårar nerför min kind och jag känner mig hopplös. Jag har hamnat i en bubbla som jag inte kan ta mig ur, men jag tar en dag i taget och snart hoppas jag att jag kommer vara glad, och känna att jag har energi för att kunna ta tag i mig själv. Leendet är snart tillbaka. Gonatt kära läsare.


RSS 2.0