P is for Pain

Hade sjukt svårt att somna inatt, kunde inte ligga som jag ville för att min arm gjorde så jävla ont. Men till sist somnade jag och när jag vaknade var det bara att bege sig till morgonträningen. Först sparring en halvtimme, då jag fick en spark på fingret, eller snarare nageln så en bit gick av. Skiitkul. Måste börja klippa naglarna ännu kortare, för det gjorde verkligen ont haha. 

Jag har verkligen börjat köra mycket mer än förra året nu, och det märks att min kropp inte riktigt är beredd på detta. Mina benhinnor gjorde så sjukt ont när vi skulle börja köra övningar att jag knappt kunde sparka. Men en fighter som jag är, bet jag ihop och körde hela passet även fast det gjorde ont.

Nu är det vila som gäller tills på tisdag. Har ju forfarande en svullen arm från igår, och fick självklart sparkar där igen idag.. Men men, vad ska man göra? Skador hör till sporten. Dock brukar det inte komma så många på så kort tid, men man har ju sina perioder ;)


D is for dangerous

För det första måste jag klaga på trafiken som är helt bananas och det här hemska vädret som gör att man fryser ihjäl även om man har massa tjocka kläder på sig. Blä på det!

För att komma till min träning idag tog det dubbelt så lång tid som vanligt, och jag var riktigt frusen när jag skulle börja köra. Inte kul att köra med förfrusna tår ska jag säga! Haha.

Träningen idag gick bra, vi körde övningar på väst och jag satte bra träffar. Fick till och med in en riktigt bra hög spark (dollyo chagi) när jag skulle kontra. Dock träffade den min klubbkamrats läpp eftersom hon inte hann gå undan så nu går hon med svullen läpp.. Men det är sånt som händer! Själv har jag fått en bit av min tand utslagen en gång (dock bara en väldigt liiten bit, så det syns inte ens..)

Mina skador idag då? Ett par blåmärken kommer nog dyka upp imorgon, och sedan har jag för nuvarande en svullen arm. Skulle blockera en spark (vilket oftast brukar funka), men kanske inte rekommenderas om man kör med en av sveriges bästa killar från landslaget. Hehe.

Imorgon har jag också träning, som jag verkligen måste komma iväg till, så ikväll blir det bara att tare lugnt.


Favoritsparken!

Perfect time of day

Idag har jag spenderat dagen med lite pluggande och sen tog jag en sväng hem till Frida. Vi kollade på film, lagade omelett och åt oss mätta på massa frukt! En skön start på veckan tycker jag. Nu i veckan ska jag träna så mycket det går, och förhoppningsvis ska jag ut och springa, men då får det verkligen bli med massa lager av kläder! Usch, är inte sugen alls.. men måste! Tävlingen närmar sig!!! Men nu ska jag släppa tankarna om tävlingen och ska istället titta lite på True Blood som jag nyligen börjat följa..


Remember me


Här är ännu en till film som måste ses! Huvudrollen spelas av Robert Pattinson, och det är skönt att äntligen se honom i något annat än Twilight och Harry Potter. Tror nog den här filmen kan vara ganska bra :)

Black


Sjukt snygga 13 cm klackar från Din Sko. Har klämt lite på de i butiken, men tror aldrig jag skulle klara av att gå i de riktigt. Anledningen till att jag lägger upp lite skor nu på bloggen är att jag har ett presentkort på skor som väntar på att bli använt. Jag vet bara inte vilka skor jag vill ha mest, partyskor eller vardagsskor?
Svårt val..

Converse!


Är sjukt sugen på lila och röda converse i de här modellerna. Ska nog investera i några ganska snart! Men ska nog i alla fall vänta tills snön har smällt för det går ändå inte att gå runt med låga converse i det här vädret precis.. Jag har redan några par converse hemma, men man kan ju aldrig ha för många olika ;)


Monday






Mysig kväll med storasyster. Kladdkaka med grädde, flummiga foton och catch up prat. Love u sis!

Tougher than a lion, Aint no need in tryin’, I live where the sky ends


Jag älskar min pälsmössa..

Idag har jag jobbat och är faktiskt inte helt slut, vilket jag egentligen borde vara eftersom jag jobbat många timmar och sovit alldeles för lite inatt! Men det är bara bra för nu ska jag ställa mig i köket och laga en riktigt god middag till mig och pojkvännen. Det ryktas om en god efterätt också.. Resten av kvällen ska nog spenderas framför How I met your mother.. Naaajs! Ha en bra lördagskväll!

I'm keeping my eyes wideopen

Idag har det inte hänt så mycket för mig! En riktig chilldag men det behövdes nu innan mina två kommande jobbdagar! Har nyligen smörjt in mig med b.u.s och jag måste säga att det verkligen är jobbigt att få till alla delar på kroppen perfekt, men vill man vara brun så får man kämpa ;)

Har inga solresor inplanerade än så länge men jag drömmer om Egypten! Sol, bad, snorkling, dykning, pyramider m.m!! Hoppas på att den drömmen slår in snart..


Flowers


Blommiga tröjor från Topshop. Fiiinfina! Ge miiig!

Make sure you take a picture, I'm rocking my fame


Jag älskar mitt hår! Ska försöka se till att inte spara håret den här gången.. nu ska jag satsa på kort och blont ett tag framåt!

Food food!

Efter plugg i stan svängde jag förbi pappas jobb och åt en jättegod Frutti Di Mare och sedan pannacotta med björnbär, mums!


Jag är sjukt mätt fortfarande, och jag åt för några timmar sedan! Så nu sitter jag och lyssnar på Rihannas album Rated R som är riktigt bra och letar bra musik på Spotify!

Before I get where I'm going, I gotta get where I'm going

Shoppade inte mycket i Norrköping men några saker fick följa med hem!

Jättemysiga och billiga skor från Belle Shoes, ibland hittar man saker på rea också!

Tränings t-shirt från Stadium.

Och det sista var ett par jeansleggins från Bikbok. Jättesköna och sitter perfekt!

Norrköping update

Såå nu har jag hittat min kamerasladd! Det var ett tag sen jag var i Norrköping innan den här gången, men nu hann vi med ganska mycket! Taekwondopass, shopping, bastubad, jacuzzi, vattenrutchbanor, fika på fräcka frökens, filmkvällar, calamari på Poseidon och massa Mariokart på gamecube! Ska försöka åka till Norrköping ganska snart igen!



Skitgod blåbärspaj med sjukt mycket vaniljsås, och en äcklig chailatte..



Vi hittade skitfula hattar på Tiimari haha..

Fell in love, I fell in love


Valentines day närmar sig och vad passar bättre om inte en film som handlar just om alla hjärtans dag? Den här filmen ska jag tvinga med pojkvännen på! Tror det kommer gå ganska lätt.. hoppas jag på i alla fall ;)

Stars in our eyes 'cause we're having a good time

Har precis smörjt in mig med min underbara chokladlotion efter att jag varit och solat solarium. Fuskbränna visst, men det var längesen jag solade! Känner mig så mycket piggare nu och om jag inte tittar ut genom fönstret skulle det kunna vara sommar med mitt "solblekta" hår och bruna hud..

Men tyvärr är det inte sommar än, så dagens planer är: rensa och städa garderoben, måla naglarna och sedan maxa Desperata hemmafruar säsong två!

Ajuste, igår kom jag hem från Norrköping! Visar snart vad för roligt jag gjorde där borta..


Skulle inte tacka nej till en pool utomlands nu!
Måste köpa en bra brun utan sol så min nya bränna håller i sig ;)

You belong to me

Igår hade jag en jättemysig dag med pojkvännen på vår ettårsdag. Vi åt middag på Vapiono(favoritstället) och sedan gick vi på bio. Filmen var flummig, men ändå bra!

Min goda mat! En av deras specialare med oxkött, champinjoner, grönsaker och ruccola i rödvinssås.

Min favoritefterätt! Mascarponekräm med färska jordgubbar.


Vi två :)

Lovely shoes


Sjukt söta skor från Topshop för £50.00. Lovely lovely!

Love you

(Bild från mars)
Idag firar jag ett år tillsammans med mitt hjärta. Vi ska ut och äta och sedan gå på bio och se The imaginarium of doctor parnassus! Jag älskar dig.

Memories

2009 var ett jävligt bra år! Men 2010 kan självklart bli ännu bättre.
Här är några av mina bästa minnen från 2009:

Blev tillsammans med min pojkvän!

Min klass hade studentskiva på Blue Moon Bar.

På skolbalen var jag klädd i en rosa klänning köpt i Polen.

JAG TOG STUDENTEN!!

Jag åkte limousine till min slutskiva på World Trade Center, vilket var skitkul!

Jag lärde mig att åka longboard, och det var skitkul!

Jag reste till London, Thailand, Polen (två gånger) och tog även en kryssning till Finland!

Jag på en djurpark i Thailand. Tigrar är så häftiga djur!

Jag fyllde 19 år vilket jag firade tillsammans med vännerna på Nype.

Strawberry Champagne


Idag var jag och fikade på John Chris med Katarina och med sig hade hon min försenade födelsedagspresent. Fick av henne tre olika sorters te: Roibos vanilj, röd chai och roibus jordgubb/champagne. Jag är ju galen i te, så blev jätteglad!

Hey, I put a new dress on


För ett par dagar sedan köpte jag två klänningar på rean, och inte bara vilka klänningar som helst utan två sammetsklänningar! Lovely! En mörkblå och en svart, 99 kr styck från Cubus.


New year


Lyckad nyårsafton! Började hemma hos pojkvännens familj där vi åt en god middag, och sedan gick vi vidare där vi skulle befinna oss vid tolvslaget. Härliga vänner, massa dans med hög musik och fyrverkerier gjorde kvällen!

Dagen efter sov jag länge och körde Guitar Hero Metallica hela dagen, en skön start på det nya året. Idag har jag läst klart "Så länge vi båda andas", och ska nu fortsätta spela Guitar Hero och UFC på Xbox. Najs najs!
Gott nytt år!


RSS 2.0