If there's love just feel it, if there's life we'll see it, this is no time to be alone, alone, yeah, I wont let you go

Kyckling och räkor i sås med jasminris + sallad med tomater, mozzarella, avocado, majs och rödlök blev det till middag idag.

I love the way you touch me

Idag har jag hängt i skogen igen! Hade ju frilufsliv för 2 veckor sedan på samma ställe, men idag var det vi elever som fick agera lärare. Vi var uppdelade i grupper och min grupp fick ta hand om en klass från 8:an och lära de hur man bygger vindskydd och fixar en bra eldstad med mera. Var uppe kl 6 imorse redan och kom hem för typ en timme sen.. Snacka om att jag är trött nu!

Unnade mig dock ett bad med massa skum när jag kom hem, härligt! :)) Nu väntar jag på middag som min söta mami håller på och fixar och sedan blir det plugg hela kvällen..  både i form av att läsa böcker och öva på dans! Imorgon har vi nämligen dansexamination i skolan, wish me luck! Tror dock det kommer gå riktigt bra för min dansgrupp :) (hoppas det i alla fall!)

Whenever I'm alone with you, you make me feel like I'm home again


Idag kom mami hem med sushi till middag. Så gott! Har inte ätit det på flera månader typ! Mmm :)

Jag är såå glad just nu, det är bara en och en halv vecka kvar tills jag flyttar ihop med min pojkvän till vår lägenhet ♥ Var förbi där idag en stund för att kolla läget, de har renoverat badrummet och köket så det är så himla fräscht där just nu. En sak som gör mig lite extra glad är att jag kommer ha en alldeles egen liten walk in closet hihi.

Words can't describe how I feel about you

Kom precis hem från Uppsala. Var där på middag med pojkvännen och hans familj :) Vi gick på en mysig grekisk restaurang som heter Tzatsiki. Jag åt halloumiost till förrätt, kalamari med klyftpotatis och tzatsiki till huvudrätt och till efterätt blev det chokladtårta med hallonsås och vispgrädde som jag delade med pojkvännen. Gott! :)

So I guess I'm a fool, I'm a fool in love

Tunisien 2010.

Åhh så mysig dag. Hängde på IKEA med min pojkvän ett par timmar och handlade massa till vår lägenhet!! Yes, vi ska snart flytta ihop. Är så himla lycklig just nu :)) Kvällen har spenderats hemma hos mig med lussebullar och massa te hihi, tänkte avsluta kvällen med senaste avsnittet av The big bang theory. Woho.

Imorgon blir det en tripp till Uppsala med hans familj för middag på någon fin restaurang de vill ta oss till :) Myshelg!

You the one that I think about always


Enkel middag idag! Fiskgratäng med mandeltäcke (av alaska pollock) med hemmagjort potatismos med gullök och gröna sojabönor. Fisk är så himla enkelt att fixa ihop, jag äter det flera gånger i veckan kombinerat på olika vis.

Tell me how to love you, tell me how to hold you

Snygga träningsbh:ar från Nike som finns på Stadium. Lila är favoriten :)

I've been everywhere looking for you babe

Ovanför ser ni mina snygga nike träningskläder som jag köpte för några veckor sedan, starka färger is the shit!

Asså jag har världens träningsvärk i axlarna och benen av gymnastikpassen i skolan.. Den här veckan har vi kört allt i från att hänga i ringar till att hoppa bock. Roligt, men fan va det tar i kroppen dagen efter haha. På tal om träning, jag saknar taekwondopassen som fan. Har inte tränat det på 3 veckor, hinner inte riktigt efter skolan då jag har slutat sent och haft mycket plugg. Drygt som bara den, men snaaart är jag igång igen. Ibland går det bara inte att få ihop allt man vill göra. Yeah yeah. Mycket träning får jag ju ändå tack och lov i skolan :))

I know he's not perfect in your eyes but somehow he's flawless in mine


Startade dagen med en väldigt liten frukost idag! Åt ett kvällmål sent igår så var inte sugen på mat kl 7 på morgonen men något måste jag få i mig för att klara mig till lunch. Så det fick blev lite skivad kiwi och en stor klick keso. Gott och gick ner så tidigt, blev dock hungrig rätt fort..

Idag hade jag en sjuukt lång dag i skolan. Är helt död just nu, tack och lov har jag lite sovmorgon imorgon i alla fall till kl 10. För att varva ner efter denna långa skoldag tänkte jag fixa ihop en stoor kopp citronte och sätta på några avsnitt av den nya serien Hart of Dixie med Rachel Bilson i huvudrollen! Någon som följer den? :)

You know I’m drunk on love, nothing can sober me up, it’s all that I need

Dagens middag: Äppelplättar med florsocker :) Mmm..

You the one that I dream about all day

Godmorgon! Sitter här och äter en skål med risgrynsgröt med mjölk, socker och kanel, gott! Idag jobbar jag 10-14, skönt att bara jobba kortpass den här helgen! :))

As long as you're still sweating, you're still alive


Vad tycker ni om ett detta rosa gym? Det ligger självklart i Hollywood, men jag gillar det faktiskt! :) Varför har vi inte rosa gym i Sverige?

På tal om gym hinner jag aldrig träna på gymmet, och då ligger ändå mitt gym i min skola där jag kan träna gratis haha. Har långa praktiska dagar i skolan nu som sagt med gymnastik, dans och bollspel så det tar ju ganska mycket på energin. Men jag tänkte försöka få till det med åtminstonde en dag i veckan på gymmet, för sedan har jag mina fyra taekwondopass i veckan också.

Det är faktiskt riktigt kul att ha såhär mycket praktiskt i skolan, framför allt när det är sånt jag annars aldrig håller på med. Taekwondoträningen går ju att variera väldigt mycket och man tränar flera olika delar av kroppen, men när man håller på med gymnastik och ska stå på händer, göra kullerbyttor m.m så är det ännu fler olika delar man tränar så det är kul med lite variation :)

Ikväll har jag ingen taekwondoträning, utan det blir plugg hela kvällen.. Men imorgon är det fredag, helg woho!

Do things with passion or not at all.Wherever you go, go with all your heart.

Idag hade vi frilufsliv med klassen ute på Nackareservatet. Var sjukt kallt ute och jag hade verkligen för lite kläder på mig men tack och lov startade vi en liten brasa efter ett tag så man kunde värma sig. Hehe.

Nu sitter jag hemma och dricker massa te, har blivit jättesnuvig.. men har än så länge klarat mig ifrån en förkylning! Och det tänker jag fortsätta med. Blir tjocka kläder ute, mycket tedrickande och mat som är bra för immunförsvaret.

“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.”







Är fortfarande jättemätt efter middagen idag, haha. Drog som sagt hem till pojkvännen och hans familj för lite arabisk mat :)) Tabouli, hummus, kobi, kåldolmar och sedan knaffi till efterätt. Såå gott.

And in another life I, I would make you stay, so I don't have to say you were the one that got away

Dagens frukost! Solrosrågbröd med avocado (alltid med salt, peppar och citronsaft!) + hårdkokt ägg.

Kom nyss hem från jobbet! Skönt. Ikväll ska jag och mami åka hem till min pojkväns familj och äta middag tillsammans :) Blir arabisk mat ♥ Yummy.

Losing you is like living in a world with no air

(Två första bilderna lånade från Tyra.)

Köpte två riktigt sköna och snygga tröjor från Monki för några veckor sedan. Perfekta till det kalla vädret just nu :)

I still believe it's you and me 'til the end of time

Färskpressad apelsinjuice + solrosrågbröd med avocado, keso och tomat till frukost.

Sometimes the heart sees what is invisible for the eye

Gillar verkligen Selena Gomez klänning som hon bar på MTV EMA i år. Verkligen i min stil. Love it!

You are stronger than you seem, braver than you believe, and smarter than you think

Fredagsmyyys. Åt våfflor till middag med hallonsylt och vispgrädde (riktigt längesedan jag åt det!), och tänkte spendera kvällen hemma och bara ta det lugnt. Mår inte så jättebra så skippar träningen ikväll, känner att det är en förkylning på g. Hoppas inte det! Ska c-vitamin boosta ikväll med färskpressad apelsinjuice :)

Ikväll hänger jag som sagt hemma, tänkte titta på Idol och på senaste avsnittet av Grey's anatomy och Glee! Har köpt hem vit choklad som jag tänkte unna mig ikväll också. Mmm :))

You are the best thing that I've seen that I've seen baby

Hur snygga är inte de här skorna?! Kanske blir att slänga upp ett par Jeffrey Campbell lita spike på julklappsönskelistan?

Nothing will ever come between us, I'll be standing right next to you, right next to you

Frukost! Solrosrågbröd med avocado och keso + ett glas apelsinjuice.

Äntligen fredag. Har haft en jobbig vecka med tidiga mornar i skolan, och blir ganska tidigt i helgen också eftersom jag jobbar men på måndag är jag ledig från skolan i alla fall :)

Because when the sun shines, we'll shine together

Frukost. Färsk mörk fralla med keso och kallrökt lax ♥ Kan inte få nog av dessa pålägg. Mmm :)

I can't stop thinking about you, it seems there's nothing I can do, to stop from thinking about you.


I ♥ Waynes Coffee. Unnade mig lite vardagslyx i form av en steamer efter skolan idag när jag väntade på tåget hem. Har tröttnat så mycket på chailatte, så dricker alltid varm mjölk smaksatt med vit choklad nu istället. Smaka om ni inte redan har gjort det, grymt gott :))

Hade en sen dag idag, gick 13-17, sedan mötte jag upp min papi och åt på kinabuffé. Kom hem för en stund sen och nu tänkte jag plugga lite. Pluggar som bäst på kvällarna så det är inga problem för mig. Idag hade vi en föreläsning om röst och talvård, och det är det jag tänkte läsa lite mer om nu, det gäller ju att veta hur man ska använda rösten i idrottsläraryrket för att inte slita ut den!

The human heart is a scary part in fact, 'cause I could break you and you could break me back

Helt sjukt. Jag har inte kunnat äta färska äpplen på år och dar på grund av allergi, men sitter just nu och avnjuter en liten skål med rivet äpple med socker (en favorit när jag var mindre!), och jag känner inte av nån allergi!

Min allergi mot äpplen är en korsreaktion med min pollenallergi, och den har ju minskat med åren, så jag antar att korsallergierna försvinner med åren också! Så nu sitter jag här med ett leende på läpparna för att jag äntligen kan äta äpplen :) Hihi.

Kan garantera er att min frukost kommer innehålla äpplen imorgon!

"Unless you puke, faint or die, keep going" - Jillian Michaels

Fredagsmys med mami :) Har suttit och tittat på Idol, och nu innan de avslöjar vem som åker hem passade jag på att göra ett kvällsmål med en skål mango och läsa i Stadium Magazine. Fick den i brevlådan igår, och fick med en 100 kr rabattcheck också, det lönar sig att ha Stadiumkort!

Skulle förresten inte alls vara hemma den här fredagen, utan skulle befinna mig i Vänersborg på Svenska cupen 3. Men tyvärr jobbar jag imorgon och kunde inte byta helg, så fick tyvärr strunta i att tävla i den här cupen. Tråkigt, då jag egentligen är sjukt taggad!! Får fortsätta träna hårt tills nästa tävling istället..

You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing

Livsmedelsverket rekommenderar att vuxna och barn ska äta 2-3 portioner fisk eller skaldjur i veckan (En portion motsvarar ca 100-150 gram). Idag äter bara en av tre svenskar fisk minst två gånger i veckan.

 

Varför ska vi då äta fisk och skaldjur? Jo, de innehåller mycket D-vitamin, jod och selen - ämnen som många svenskar idag får för lite av. Fet fisk som lax, sill och makrill innehåller även omega-3- fett, som kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Det är speciellt viktigt för barn att få i sig omega-3- fett då det hjälper hjärnan och synen att utvecklas normalt.

 

Men som ni vet, är alla fiskar inte bra för miljön och det är viktigt att vi inte väljer de fiskarna.

 

De här fiskarna är okej att äta:

- Aborre (insjö)

- Ansjovis/Skarpsill

- Blåmusslor och ostron (odlade)

- Flundra/Skrubbskädda

- Gädda (insjö)

- Havskräfta (burfångad)

- Hoki

- Hummer

- Krabba (burfångad svensk)

- Kungskrabba

- Makrill

- Multe

- Pilgrimsmusslor (odlade eller handplockade)

- Sej/Gråsej

- Sill/Strömming

- Torsk (Barents hav/Östersjön)

 

Fiskar vi ska avstå från:

- Haj/Rocka

- Hajmal/Pangasius

- Havskatt

- Hälleflundra (vild)

- Kungsfisk/Uer

- Jätteräkor (tigerräkor, scampi, gambas, tropiska räkor) Även så kallade "ekologiska"!!

- Lax (odlad, sydamerikansk)

- Marulk

- Tunga/Sjötunga/Rödtunga

- Svärdfisk

- Tonfisk

- Ål

 

Intressanta länkar om pangasius, jätteräkor och ål:

http://www.naturskyddsforeningen.se/gron-guide/ata/fisk/pangasius/

http://www.naturskyddsforeningen.se/gron-guide/ata/fisk/jatterakor/

http://www.naturskyddsforeningen.se/gron-guide/ata/fisk/al/

 

Lax är inte det bästa för miljön, men den innehåller mycket omega 3 och om man inte gillar makrill eller sill (som är bra för miljön), borde man äta lax för att få i sig den viktiga fettsyran! Därför kommer här lite inspirerande bilder på lax som jag hittat på olika bloggar!

Lax kan kombineras på många olika sätt, och det kan också annan fisk.


Motivation. Inspiration. Determination.


Mmm.. chocolate chip cookies. Jag har varit så sjukt sugen på de här kakorna länge nu, och med mitt sjuka sötsug den här veckan kunde jag inte stå emot att baka dem idag :) Nyttiga? Nej, men sjuukt goda. Åt en och det räcker gott och väl! Hehe.

Idag fortsatte vi som sagt med handstående övningar i skolan, men idag gick det inte lika bra.. Jag vaknade med sån sjuk träningsvärk i hela kroppen idag efter passen i skolan den här veckan och sedan taekwondoträningen igår. Kroppen jobbar hårt nu! Träningsvärk betyder ju som sagt inte att man är otränad, utan att man använder andra muskler än man är van vid. Och det har jag verkligen gjort den här veckan. Tur att man har en snäll pojkvän som ställer upp och ger massage. Hihi.

Imorgon är jag ledig! Något jag verkligen behöver :)) Så nu ska jag titta på senaste avsnittet av Two and a half men med pojkvännen och sedan sova och vila ut ordentligt imorgon.

Aim for the impossible


bild: weheartit.

Hallå! Igår drog jag från skolan direkt till Rihannas konsert som var braaa. Hon är riktigt duktig och snygg den där bruden. Sedan var det bara hem och sova och ladda för en ny dag. Idag har jag haft gymnastik då vi bland annat fick stå på händer. Och vet ni vad? Det känns mycket bättre än för några år sedan haha. Imorgon fortsätter vi på samma bana så snart sitter det hoppas jag!

Nu sitter jag här med en tallrik plockmat till middag med ägg, kallrökt lax, helgskinka, brieost med mera. Hinner inte fixa någon varm mat då jag snart ska iväg och träna taekwondo. Går typ runt i träningskläder 24/7 nu, men jag antar att det bara är att vänja sig vid det. Jag ska ju bli idrottslärare trots allt! :)


RSS 2.0