And we need a hero, to save us from ourselves


Lunchtips! :) Pastasallad med kyckling, grönsaker och massa massa grillkrydda.

Seg dag idag, men det var fint väder på dagen så då blev det en lång promenad med vovven i alla fall. 20 grader var det ute ett tag! Nu är det skitväder med åska och blixtrar. Inte najs! Typiskt då det är valborg imorgon och planerna är att grilla! Men förhoppningsvis blir det bra väder tills dess.

Nu ska jag fixa en god efterätt och sätta mig och kolla på film!

You're the only thing that I can't lose



Har köpt lite nya things igår! Först en blommig klänning från Bikbok, love it! Sen ett par högmidjade shorts från h&m, finafina! Nu vill jag ha sommar.

You're the L and the V, I'm the O and the E


I helgen lagade pojkvännen sin sjukt goda paella till mig! Sååå god.

Till efterätt blev det fruktsallad! Men inte vilken som helst, utan hans specialare med färska jordgubbar, bananer, saften ur ett par apelsiner och lite socker.

If you want my love, well you've gotta get closer to me




Sitter nu på balkongen och njuter av solens strålar! Dock kommer jag inte kunna sitta här länge till pga min hemska pollenallergi..

Men ska ändå snart iväg och fika med Emme och Namtal, och ikväll är jag också upptagen med annat. En ganska fullproppad vecka har jag framför mig!

Give me your heart, you already have mine



Hallå! Igår drog jag med Katarina och hennes vän Maria till en uteservering på Söder där vi började kvällen. För mig slutade den även där, men tjejerna drog vidare och festade. Jag var inte på riktigt festhumör igår, men det ska jag bli till andra helger med partyprinsessan Katarina! Haha.

Nu ska jag iväg och träffa pojkvännen för en myssöndag.

They'll say we're in love, we probably are



Hittade nyss två kjolar i garderoben som jag helt har glömt bort att jag har! Åhh, underbart ju! Perfekta nu till våren och sommaren. Köpte de förra sommaren då jag var i Thailand.

Funderar just nu vad jag ska ha på mig lite senare, ska iväg och träffa en kompis, och kanske dra ut! Var ju ett tag sen nu.. men vi får se vad som händer :)

Ha en bra lördagskväll!

My heart is yours to fill or burst, to break or bury, or wear as jewelery, which ever you prefer


Dagens middag bestod av mammas potatisplättar med jordgubbssylt och gräddfil med bacon på sidan.  De smakar verkligen inte som såna som man har fått i skolan genom åren, utan det här är riktiga potatisplättar som smakar hur gott som helst!

Till efterätt blir det idag färska jordgubbar.

Take me where I need to be





Bilder från flickr.com

Jag orkar inte vänta längre! Jag vill till tunisien nu nu nu. Nu är det ca 2 månader tills vi drar dit, jag vill bara ligga på stranden och känna solens starka strålar och sanden mellan tårna. I år ska jag komma hem brun som aldrig förr. Hihi. 2 månader kvar i Sverige först. Idag har det regnat snöblandat regn. Usch..

I dare you to move



Idag fixade jag mina efterlängtade pannkakor som jag varit sugen på länge! Istället för att använda vanlig mjölk, har jag använt sojamjölk. Blir lite godare!

Den ena pannkakan åt jag med hallonsylt och vaniljglass och den andra med stora blåbär, vispgrädde och vaniljglass. Gott eller vad säger ni? ;)

We are one tonight



De hörlurarna som fick följa med mig hem idag är dessa snygga svarta och otroligt bekväma Koss porta pro black beauty. Äntligen har jag ett par hörlurar som verkligen ger bra ljud!

I'm on fire when you're near me


Gokväll! Min måndag blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Blev ingen klädesshoppingrunda som jag hade tänkt från början, utan har istället köpt ett par nya hörlurar som jag hoppas kommer hålla ett bra tag!

På eftermiddagen kom Emme och Nammis förbi mig för att dricka te och rensa mitt kylskåp ;) Mysigt!

You're always on my mind


Fint väder idag! Skönt att vara ledig. Ska sätta mig i solen en stund nu och kanske blir det en shoppingrunda lite senare om jag orkar komma iväg (har lite rabatt som jag vill utnyttja hihi). Ha en bra dag!

Maybe I'm amazed of the way I love you


Gokväll! Nu ska det käkas efterrätt även om jag är proppmätt efter middagen. Har fixat en efterätt som består av digestivekex, kesella vanilj och hallon!

Så nu är det alltså efterättsdags och dags för att kolla säsong nio av Scrubs. How awesome?

Strawberry swing



Käkade en asgod efterätt igår! Våfflor med färska jordgubbar och vispgrädde. Mums.

Är helt slut just nu, jobbat idag efter ett par veckors ledighet och att gå upp tidigt är inte min grej.. Sitter här och hungrar också. Orkar inte laga mat. Någon som har några bra middagstips? Jag har slut på idéer.

You are my sunshine






Dagen började med fika på Moda café i solen med en ischailatte och kokosboll med Katarina. Riktigt skönt väder idag, 17 grader i solen!

Nu tittar jag på The biggest loser och äter ballerina kex. Haha. Snart ska jag fortsätta med vårstädningen i mitt rum. Har möblerat om lite igen, så nu ska jag försöka fixa det så jag blir nöjd till 100 procent. Bye!

I close my eyes, but I'm still watching you


Idag blev det fika på Wayne's med Nettan i vårsolen, jag passade på att använda mitt stammiskort då jag idag fick en gratis dricka. Awesome! Tränat taekwondo idag också, lugnt pass men skönt att få sparka!

Nu är det dags för en riktigt sen middag, bye!

Finally done right


Jag är så jävla glad just nu! Har klarat av något som jag inte trodde skulle vara möjligt för mig att fixa, och jag måste bara säga hur duktig jag är som inte gav upp redan i början.

Nu ska jag fortsätta den här dagen med ett leende, och vara stolt över mig själv!

And you're in my head again



Åhh, det har varit så soligt och fint ute idag. Gick utan jacka och frös inte! Så jag drog in till stan med tjejerna, där vi solade lite. Jätteskönt! Hoppas på att vädret håller i sig nu. Det enda som är negativt med våren är att pollenallergin kommer nu.. blö.

Kick-ass!


Här är filmen som jag såg nu i helgen, Kick-ass. :)

Baby there's something about you that I can hold on to, I'm gonna hold on to that





Inte mycket uppdatering senaste dagarna, har helt enkelt haft bättre saker för mig. Våren är ju här!

Men den här helgen har varit awesome.
Fredagen spenderades hemma med pojkvännen och en asgod middag med entrecote, hemmagjorda pommes frites och bearnaise sås. Och min hemmagjorda smulpaj med blåbär och vaniljvisp. Hur gott?

Lördagen blev det dubbeldate med biobesök. Vi såg filmen Kick-ass. Riktigt rolig och bra film. Jag garvade skitmycket, så den är verkligen sevärd. Se den nu!!

Idag, söndag har jag suttit ute och solat (såå skönt) och sedan blev det bowling med pojkvännen och hans vänner och för att avsluta dagen med en fika på Wayne's.

Hoppas ni som jag, har haft en riktigt bra helg.

I feel the beating of your heart, I see the shadows of your face, just know that wherever you are, I miss you and I wish you were here



Nytt i garderoben! Solhatt från Lindex och bikini från H&M, jag känner mig redo för beach 2010!

Idag körde jag ett pass på gymmet för en tia! Hur bra? Påsklovspris gillar vi. Jag har ännu inte köpt ett gymkort, men snart ska jag göra det. Veckan ut kör jag på det billiga priset av en tia i alla fall. Gym och taekwondo träningar kommer veckan bestå av och det känns bra. Jag är så taggad på att träna hårt!

He and I, it's somethin' beautiful


15 månader med världens underbaraste idag. Kan jag ha ett större leende på mina läppar?

If I fall and crash and burn, at least I know you’re by my side



Usch, vilket väder det har varit idag. Snö och slask. Men istället för att deppa blev det en tur till Farsta centrum med bästis där vi shoppade lite och fikade.

Har äntligen hittat en snygg solhatt som jag ska använda i Tunisien i sommar! Åhh, vad jag längtar.

I’m having fun don’t put me down, I’ll never let you sweep me off my feet

Så vad var det jag längtade efter så mycket? Jo, mammas piroger med kål och svamp såklart. De här får man inte så ofta så äter alltid jättemånga och blir proppmätt när man väl får de. Ni som inte smakat polska piroger har verkligen missat nåt ;)

I found myself in Wonderland


Frukosttips!

Rostade mackor med philadelhia och kallrökt lax med ett glas färskpressad apelsinjuice. Riktigt gott!

I'm gonna make a change, for once in my life, it's gonna feel real good




MJ-tröja, Thailand.

Har haft en bra lördag, fast har haft huvudvärk ett tag nu, så blir att lägga sig i sängen och titta på ANMT nu!Längtar tills morgondagen, berättar varför imorgon haha..

RSS 2.0