You can do what you pursue if you only try to

Har haft fullt upp hela dagen. Började med att övningsköra, gick riktigt bra idag tycker jag. Skitkul att köra ju! Efter det var det snabbt hem och sedan iväg för att träffa ett par vänner och syrran min. Pizza och lite catch up prat. Najs najs. Är fortfarande sjukt mätt, så nu blir det te och gossip girl.

pic; tagen en stund sen.

If I gave you my life, would you let it slip, through your fingers like water in the dessert


Sjukt nöjd med mitt nya köp från nelly! Längesen jag köpte nya skor, så nu var det dags. Jättesköna på!

I can't dream without your smile


Nya things! haremsbyxor från h&m och linne från new yorker.

Igår efter jobbet drog jag med pojkvännen och käkade ute, blev en asgod caesarsallad inne i stan och sedan bio, Prince of persia som jag längtat efter! Avslutade kvällen hemma framför eurovision, skittråkiga bidrag dock.

Never did smile at love cause I wasn't made for it

Fredag idag! Men tycker det känns mer som en lördag.

Började dagen med extremt goda laxmackor och ett avsnitt av Gossip girl. Har börjat kolla från säsong ett igen, tröttnar inte på xoxo gossip girl!

Har annars suttit på balkongen i det här konstiga vädret, sol enda sekunden, och moln den andra. Pluggat körkortteori, duktigt Jessica.

Ikväll och imorgon väntar det jobb. Klagar inte, för när jag är klar med jobbet har jag roligheter planerade.
Ha en bra dag!

drömmer om det här..

Birds won't fly without the stars in the sky


Älskar blommigt! Fick hem ett nytt påslakanset igår som jag velat ha länge. Från h&m.

A thousand tears every time I think of you



Fick hem mitt nya sovset från h&m idag. I love it!

Baby you're an angel


Haremsbyxor, snyggt eller inte? Jag köpte den här modellen, fast svarta från h&m nyligen och de sitter riktigt snyggt faktiskt. Ville egentligen ha den här beiga färgen, men slutsålda i min storlek överallt. Men 99 kr är ett riktigt bra pris, och sen att de sitter snyggt är också ett plus, så inte konstigt att de är slutsålda.

Oh, darling when you look at me




Mysiga sovplagg från h&m. Jag har beställt den rosa, men vill ha alla egentligen, hehe. Passa på att beställa eller köpa, den vita har gått åt på hemsidan!

Now we are flying, we are flying, over the mountain, to follow the sun, back to the river, leading as one







pics from today :)

In every breath I'm taking in, I feel you now, I feel you


Månen :)


pics; tagna några dagar sedan.

Spenderade helgen tillsammans med hjärtat mitt, underbart. Den här veckan har också börjat bra, har haft en mysig dag med två av mina fina tjejkompisar. Blev en låång promenad idag, jätteskönt! Slänger upp bilder från dagen senare!

I think I'm in love, I feel like my heart's exploding





pics; fritidsresor.

Nu börjar det närma sig ännu mer! Om en månad är vi där. Tunisien. Första utomlandsresan i år, och som jag längtar!

I fell in love with you




Har fått i mig massa gottigott i magen idag. Älskar den här pastan! Pastarullar med zucchini, parmaskinka och pesto med tomatsås.

Baby loves to dance in the dark

Hur underbar dag har inte jag haft idag då?

Började med att ligga vid vattnet och sola i bikini(!!) med Katarina ett par timmar. Vi njöt av solen med jordgubbar, vindruvor och skvallertidningar. Sköönt.

Mot eftermiddan drog jag in på en uteservering på söder med ett par vänner, men efter en stund så drog jag och Emme och avslutade kvällen tillsammans med god mat på östermalm. Hur mysigt som helst.  Sommaren är verkligen här nu! Ska försöka sola varje dag nu, för i år vill jag bli riktigt brun!

Helgen ser även den ut att bli riktigt bra..




I'll always be by your side

Efter jobbet drog jag direkt in till Djurgårn för att möta upp några tjejkompisar. Skönt att få koppla av efter åtta timmars arbetspass.. Galet varmt idag också, underbart! Resten av kvällen ska jag ligga i sängen, kolla på Grey's anatomy,äta fruktsallad och koppla av.

pics från dagen.


I'm losing my mind, 'cause he's one of a kind


En halvdålig start på dagen, men nu mår jag bättre efter att ha suttit ute i solen, käkat massa färska jordgubbar och varit duktig och pluggat körkortsteori. Jag tycker faktiskt det är kul att läsa teorin haha, ska kämpa som en tok för att ta det här körkortet!

See it started 'round December when we first talked



Idag passar jag på att gå barbent ute, inte jättesoligt idag men varmt! Hittade de här supersöta skjortsen på modekungens hemsida. Lite för dyra, men fina. Kanske går att hitta något liknande i andra affärer..

Tonight you are a superstar, superstar, superstar

Åhh, så härligt väder det är idag också! Springer runt i min jumpsuit, dock med strumpbyxor.. inte redo att vara barbent än! Men snart snart. Har än så länge chillat med Emelie, snackat sönder oss som vanligt och tiden bara går! Haha. Snart dags för taekwondo pass, är inte jättesugen men måste träna, att istället sitta ute i solen är ju inte direkt en bra ursäkt.. Måste ju hålla formen, både taekwondomässigt och kroppsmässigt, för snart drar jag ju till Tunisien! :)


You're just like the wind cause everything moves when you're around


Köpte den här sköna tröjan från h&m förra veckan. Älskar detaljerna på axlarna!

I can see it in your eyes, you're paralysed, every time I pass you by




Fina foton tagna av mig bara för någon timme sedan med mobilkameran. Gillar att fota moln och himlen! 

Lugn kväll idag, har huvudvärk så ligger i sängen med datorn, tidningar och Joshua Radin spelandes från högtalaren. Snart dags för gonattprat i telefonen med hjärtat mitt, underbart. Imorgon väntar också en bra dag.

They don't understand how we can make it last, we don't care 'cause everything's fine







Lite bilder från dagens longboardåkning! Det var skitvarmt ute, så vi åkte ner till sjön där vi satt ett tag och solade. Är sommaren här för att stanna nu? Hoppas hoppas.

You should know by now, our love is unbreakable

Galet fint väder ute idag! Solat på balkongen en timme, varit förbi körskolan och nu ska jag iväg och åka longboard. Sist jag åkte var i juli förra året, så får se om jag har kvar några skills haha.

pic; juli 09

In your brown eyes, I was feeling low, 'cause they're brown eyes and you never know


pic; februari

Hej alla söta läsare! Såhär seg helg har jag nog inte haft på läänge. Men har i alla fall hunnit med att övningsköra och jobba, men sedan bara degat i sängen. Ähh, ibland orkar man inte göra så mycket annat. Ikväll blir det dock en bra kväll, ska strax möta pojkvännen. Vi ska köpa blåbär, och vaniljvisp och baka smulpaj :) Mumsimums. Har senaste avsnittet av the vampire diaries som ska ses ikväll också, är så jävla spännande nu! Om ni inte redan följer serien, ladda ner den och börja titta! Asbra serie. Nej, nu drar jag..

I'm so starstruck, baby cause you blow my heart up


Nu har jag kört bil tre dagar i sträck. Skitkul! Nästa vecka ska jag ner till körskolan och börja med teorin och självklart köra ett par gånger också. Ikväll ska jag dock gräva ner mig i sängen med massa nya tidningar som mami kom hem med igår från Polen! Känner mig trött, så passar på att ha en lugn kväll innan jobbet imorgon..

He ate my heart, he a-a-ate my heart, you little monster


Gissa vem som har fått en bil och som idag har övningskört för första gången i sitt liv? Jaag såklart! Det var lite läskigt i början haha, men efter ett tag började jag få in lite grejer i alla fall. Ska försöka köra så ofta det går nu, för jag vill ha mitt körkort i år! Det är i alla fall målet, sen om det går eller inte får jag se :) Jag är bara glad att jag äntligen har börjat köra.. woho!

Hold me and love me, just want to touch you for a minute


Passade på att svänga in på h&m innan träningen idag, och hittade den här svarta jumpsuiten som jag suktat efter ett tag nu. 99 kr, ett riktigt kap! Kommer passa perfekt till sommaren. Hittade även en tröja som jag lämnade in för att hämta imorgon..

“The less effort, the faster and more powerful you will be.” - bruce lee


Nu drar jag och Bruce Lee och tränar...

Can't read my, can't read my, no he can't read my poker face

Favoriter i repris. Senaste dagarna har jag ätit:

Scampi e spinaci. Bjuder på receptet om någon vill ha. Sjukt gott i alla fall :)

Hemmagjorda hamburgare med pommes frites.

Sommarsallad med jordgubbar, bananer och färskpressad apelsinjuice.

Smulpaj med blåbär tillsammans med massa vaniljvisp.

Maybe this time, I'll be yours, you'll be mine

Måndag kan sammanfattas med playstation 3 spelande hos papi och sedan massa kvällsmys med pojkvännen. En skön och slapp dag helt enkelt. Fick också hem godkännande att papi kan vara min handledare så jag ska börja köra nu i veckan, ska bli skitkul!!!

Tisdag idag, blir inte lika slappt som igår. Ska städa lägenheten så den skiner, och senare åka iväg och träna taekwondo. Men först frukost i form av äggmackor :)


pic; yesterday.

I found miracles there in your eyes, It's no accident we're here tonight, We are once in a lifetime, ooh


Sitter och lyssnar på regnet mot fönstret, samtidigt som Switchfoot spelas på ipodhögtalaren. Hittils har det varit en sjukt lugn lördag, har inte orkat röra mig hemifrån förutom för hundpromenader och har till och med tagit en powernap även fast jag inte var trött. Nu väntar jag på det bästa sällskapet som finns! Vi ska laga en god middag och ha lördagsmys.


P-p-p-poker face, p-p-poker face


LADY F*CKING GAGA!! Så jävla grym konsert!!!! Hon började med Dance in the dark, och avslutade med Bad Romance. Riktigt bra show asså. Många klädbyten, och coola grejer. Ni som inte var där idag och som gillar Lady gaga, missade verkligen något. Jag hade inte med mig min kamera, men försökte filma med mobilen. Inte världens bästa kvalité, men fick väl något okej klipp i alla fall. Laddar kanske upp det..

Jag skulle faktiskt vilja se henne imorgon också, så bra var det! Undrar om hon dyker upp på Collage som det ryktats om, det hade ju varit grymt att få se henne på närmare håll ju! Men vi hade ganska bra sittplatser, men ståplats hade ju varit det bästa egentligen. Men sist jag stod på en konsert höll jag på att bli mosad, så jag orkade inte med ståplats den här gången.. Hehe.

Aja, nu måste jag tagga ner. Är helt hypad! Haha. Gonatt på er.

You know that I want you, And you know that I need you, I want it bad, bad romance


Ikväll 19.30 uppträder hon i Globen. Ska bli fett jävla awesome att äntligen få se henne live! Någon annan som också ska på hennes konsert ikväll?

I wanna kiss you, But if I do then I might miss you babe


Vilken snygg blå chanelväska! Jag har för tillfället två chanel lookalikes hemma, en svart och en lila men självklart vill jag ha en riktig chanelväska en vacker dag...

On the bench inside the park, I'll kiss you slowly in the dark, I'll never stop


Efter en händelserik dag med fika på stan med Be (som drar iväg till Paris för att jobba på Disneyland snart - kuul!) och sedan ett hårt taekwondopass ska jag nu slänga ner mig i sängen med nya Elle tidningen och en kopp te! Imorgon är det fredag, och vad betyder det? Ga-ga ooh-la-la!

“I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times.” - Bruce Lee


It's time to kick some ass! Fan vad jag är sugen på att träna hårt idag.

It started out with a kiss


16 månader med min älskling idag :)

So happy and lovely hey, hey, hey

Mysig kväll med laxmiddag, ben & jerrys, coca cola och Shutter Island tillsammans med min fina vän Katarina.


Avslutar kvällen med andra avsnittet av nya hills säsongen. Gonatt!


I need you, I need you, I need you


Blev en snabbis till Farsta c idag, kom bland annat hem med shampoo och balsam från Loreal för slingat hår! Jag har inte provat det här innan, utan brukar köra med silvershampoo eller kamomillschampoo för håret annars.

Kom också hem med nytt underlack och eyeliner, inte direkt några roliga saker, men välbehövda! Så nu blir det att måla mina naglar med någon somrig färg, lutar åt peachrosa!

When you're running, you're running far away, and you don't know what to do with all my love


Kände inte igen mig själv när jag såg mig i spegeln imorse, men kommer vänja mig vid den nya frisyren ganska snabbt tror jag! Hihi.

I'll be the comets that are falling from the sky you light up



Besök hos frissan idag. Resultatet = jätteblont och jättekort. Är riktigt nöjd!

Innan hade jag för mycket utväxt och lite slitna toppar, så skönt att bli av med allt! Mitt hår växer riktigt fort, har både jag och min frisör kommit fram till, så hon klippte lite extra den här gången så jag ska slippa springa dit så fort det växer ut igen!

Kommentera gärna vad ni tycker, kul att få höra! Hihi.

No one loves me the way, the way that you do


My love fixade grillningen igår :)

Resultatet blev grillad flintastek, scampiräkor, champinjoner, pommes frites och beasås!


You're beautiful and I am weakened by the force of your eyes, so shine bright to separate the truth from the lies, I'm gonna show you love


Valborgens klädval blev min svarta sammetklänning med vita prickiga strumpbyxor!

Det blev en mysig valborg igår hemma hos pojkvännen med årets första grillning! Ska troligtvis redan grillas igen imorgon, fast hemma hos papi, hoppas hoppas. Älskar mat från grillen :)

Nu är jag ganska trött, har jobbat hela dagen, men nu ligger jag i min nya säng som vi köpte igår på Ikea. Yes, hann med en tripp dit för att köpa en säng och lite annat! Najs najs.

RSS 2.0