I like it


Ett klädesplagg som kan vara svårt att bära upp rätt tror jag är skinnkjolen, dock tycker jag det är mycket fint matchat här ovanför och det gör mig sugen på att köpa mig en. Vad tycker ni om skinnkjolar?


Bitterfucking sweet, that's all I can say




Fan vad jag är nöjd med min nya frisyr! Klippte och fixade slingor. Jag gillar verkligen att det är kortare där bak! I år har jag både haft brunt, rött och blont hår, långt hår, mellanlångt hår och nu det kortklippta. Den här frisyren var dock najs, och som det är klippt nu har jag aldrig haft förrut, så ska försöka ha så här ett tag nu!
Vad tycker ni? :)


Time for sushi


Idag var det sushi dags!
Sjukt gott när man inte ätit det på länge och räk och laxsushi är helt klart min favorit.


Update

Igår hände inte så mycket, förutom att jag och pojkvännen lagade den goda pastarätten "Scampi e spinaci", som andra gången blev ännu godare (skickar receptet till dig sis!). Och sedan kollade vi på säsong 1 av One tree hill. Idag tog jag en sväng till Farsta centrum, och nu väntar jag på att min banankaka ska bli klar i ugnen. Jag tror att jag har kollat för många avsnitt av Desperata hemmafruar, jag bakar och städar hemma som bara den. Haha, nej skämtosido, jag hoppas kakan i alla fall blir god! Om den blir det så lovar jag att lägga ut receptet.
 


Forever 21


Forever 21 har alltid något att bjuda på. Och dessa plagg ovanför skriker köp mig! Men jag tänker inte direkt beställa hem kläder därifrån, för det finns ju liknande saker här hemma också (och det blir ju billigare då vilket är ett plus). Men om jag har vägarna förbi Forever 21 i USA nån dag, så ska jag shoppa massor därifrån. Och det hoppas jag blir ganska snart.. vill verkligen dit! :)


Purple is my colour


Igår fick jag tag i den sista sammetsklänningen som fanns kvar i Stockholm från Bikbok. Är så nöjd med den! Har länge velat ha en, och det är lite synd att jag inte var ute i tid och köpte den svarta också.. Idag har jag åter igen kollat på Twilight filmen (får inte nog!), men kvällen spenderas framför matteböckerna lyssnandes på låtar från New Moon. Tips: Lyssna på The Killers - A white demon love song och Muse - I belong to you. De andra låtarna från soundtracket till filmen är också bra, men de här gillar jag nog mest.


Something new


Ny ljusrosa tröja från H&M med markerade axlar. I like! Ikväll ska jag på New Moon premiären, najs!


Lukta gott!

När jag slutade gymnasiet blev jag "Klassens lukta gott", och det var för att alla alltid tyckte jag hade så goda parfymer och lotions hela tiden. Här kommer mina nuvarande favoriter när det gäller bodybutters och lotions!
Cucumber/Cantaloupe bodybutter från Tesco (Thailand), We <3 Fruit Pomegranate/Watermelon från Primark (London) Moroccan Rose från The Body Shop och Strawberry bodybutter från Willys.

Body lotion med Peach och Vanilla från Yves Rocher och lotion från Sephora med choklad. Mer än hälften är köpta utomlands, men om jag köper några i Sverige så föredrar jag The Body Shops produkter. Vart köper ni helst lotions/bodybutter?


500 days of summer

Jag är verkligen en sucker för kärleksfilmer. Idag har jag tittat på 500 days of summer, se den! Annars så är favoriterna The Notebook, P.S I love you och Twilight. Typiska kärleksfilmer...


New moon

En ny vecka har startat! Igår på dagen gjorde jag inte så mycket, men på kvällen lagades det middag hemma i pojkvännens nya lägenhet och sedan laddade jag med godis och vi kollade på Twiligt. Vi ska ju gå på premiären av New Moon på fredag! Längtar! Idag tänkte jag ligga och lata mig framför en film med överblivet godis från igår, och sedan sparkas på träningen ikväll. Inget jobb den här veckan.. Hoppas jag inte blir för lat nu igen! ;)


To be where there's life

Igår kväll så firade jag och några vänner Tom som fyllde 19 år!
Det bjöds på drinkar och god mat! Oxfile med potatis och sallad.






Snart är det dags för min födelsedag! Då är det partyyyy.


Roses


Jag älskar rosor och det vet såklart min pojkvän! För några dagar sedan hade vi 10 månader tillsammans och då fick jag tre stora fina rosor. Jag har fortfarande kvar första rosen jag fick av honom.. Kärlek kallas det.


Update:

Livet rullar på. Mycket att göra! Det enda jag hunnit med igår och idag är jobb och sedan direkt till träning. Och efter träningen brukar jag alltid vara så otroligt trött, så då däckar jag i sängen nästan direkt. Dagens träning var inte så tröttsam så nu på kvällen har jag stått och tvättat, fixat en god smoothie på banan, jordgubbar, ananas och mango och nu är det dags för ett bad! Lite vardagslyx sådär! Imorgon är sista jobbdagen för den här veckan och sedan ska jag träffa Emilie och catch up! Nu ska jag bada ciao!
 Badskum är en självklarhet!


Talang


Här är ett klipp från Polska "Talang". De här tjejerna är jätteduktiga..


Kebab+pizza = Bra kombination


Idag har jag varit med pappa (fars dag ju!) kollat på polska versionen av "jag har talang" på tv (lägger in några bra klipp senare om jag hittar!), ätit en fet kebabpizza, och kollat på nya säsongen av scrubs med boyfriend. Imorgon är det måndag. Den kommande veckan har jag så mycket att göra känns det som.. Därför ska jag nu kolla på Gossip girl resten av kvällen och sedan försöka sova gott i min trasiga säng. Gonatt!


Thailand/Augusti

Åh. Idag tittade jag igenom mina bilder från Thailand, och jag längtar verkligen tillbaka! Varje dag var fylld av roligheter och vi låg verkligen inte hemma och latade oss som jag gör just nu.. Jag hoppas på att resa snart igen, för jag måste komma bort från det här dystra vädret i Sverige. Men det hjälper ibland att bara titta igenom bilder från resor man har gjort så blir man glad igen :)









Några bilder som jag inte publicerat på bloggen än..


7 oktober

Nu är jag svininfluensaskyddad! Trodde jag skulle må jäättedåligt efter sprutan, eftersom jag tyckte den gjorde så ont när jag tog den, men det enda jag fick var skitont i armen, och även om jag inte har skitont längre så gör det fortfarande ont men inte på samma sätt som i början. Tog den i torsdas och hoppas på att all smärta i armen försvinner snarast! Igår och iförrigår har jag jobbat som en tok, så idag ska jag bara ta det lugnt. Svänga förbi syster en stund och sedan läsa Så länge vi båda andas hela kvällen. Ändrade planer kan det såklart bli för ikväll, men jag känner för att ta det lugnt..


Jag är inte rädd för sprutor.. men ont kan det göra!


Scampi e spinaci



Idag lagade jag och pojkvännen en jättegod maträtt hemma. Pasta med tigerräkor, pesto, gräddsås och babyspenat. Mums!


November day

Hallå! Jag är helt slut efter jobbet idag, jobbade sist för 2 veckor sedan, men nu i veckan ska jag jobba två dagar till. Känns bra det, även fast jag får ont i ryggen och är helt slut efter. Och det jag jobbar med tror man inte ska vara så påfrestande för kroppen, men jag förstår varför jag får ont, ligger ju oftast annars i sängen och latar mig haha. Nej, inte alltid! ;) Men ganska för ofta.. hehe. Ny vecka, nya saker att hitta på?! Jobb, taekwondo och matte är det mesta vad jag ska göra. Kuul? Jobb = Pengar, Taekwondo = Lycklig Jessica!, Matte = blää. Nej, nu ska jag göra en caesarsallad, har bara käkat mackor idag.. Hungrig!

Hittade en till bra bild från Halloween!


Halloween part 2

 
Jag körde på leopardtröja och leopardtights, och lite smink i ansiktet, sen var jag helt plötsligt en leopard ;)
 
Me and boyfriend.

Me and ninjaturtles!

Mario, kommer inte ihåg vem Joakim var!, Leopard och Jokern!

Har många fler bilder, men vågar inte lägga upp de, haha. Så ni får tyvärr inte se något mer här :)


Halloween..


Igår såg jag ut såhär! Var utklädd till leopard och var på en fest som var ganska kul faktiskt. Slänger in lite fler bilder senare på mig och lite annat folk!


Style by stars


Igår fick jag en present från pojkvännen :) Den här klänningen ovanför från Style by stars som jag önskat mig ett tag nu. Dock trodde jag den var blå, men den är lila istället. Den är dock fin på och stannar nog hos mig ändå! Längtar till en utekväll som jag kan ha den på mig!


RSS 2.0