Why wait until tomorrow?
Idag har jag bakat fröknäckebröd. Lånade receptet från min vän Karin :)
2 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl pumpafrön + lite solrosfrön
4 dl vatten
Blanda allt och vänta 3 h tills blandningen blivit geleaktig. Bre ut allt på en form med bakplåtspapper och toppa med salt. Låt stå i ugen på 150 grader i 1,5 h, men öppna luckan då och då för att släppa ut fukt. Skär sedan upp i bitar och låt brödet stå och svalna.
Förutom att det här knäckebrödet är gott innehåller det viktiga omega-3 fettsyror, som finns i alla dessa frön fast i störst mängd i linfröna.
Det här kommer bli mitt frukostbröd imorgon :)
Kommentarer
Postat av: Karin
like :) det där brödet är toppen :)
Postat av: Jessica
Ja, jättegott! :D
Trackback