Åren går in i varandra, och jag inser att tiden är kort, årstiderna smälter samman, och jag vill minnas det jag en gång glömde bort
Blev en enkel men god lunch idag! Bakade nyttiga rågmjölsscones och åt de med bregott, ost och körsbärstomater. Gottigott :))
För 2 st scones behöver du:
2,25 dl rågmjöl
1 tsk bakpulver
0,25 dl olivolja
1 dl filmjölk
lite salt
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Finfördela oljan i degen med fingrarna. Blanda ner filmjölken och rör ihop till en deg.
Dela degen i två delar och platta ut till runda kakor.
Lägg på bakplåtspapper och grädda 15 minuter i 250 grader.
För 2 st scones behöver du:
2,25 dl rågmjöl
1 tsk bakpulver
0,25 dl olivolja
1 dl filmjölk
lite salt
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Finfördela oljan i degen med fingrarna. Blanda ner filmjölken och rör ihop till en deg.
Dela degen i två delar och platta ut till runda kakor.
Lägg på bakplåtspapper och grädda 15 minuter i 250 grader.
Kommentarer
Postat av: Jill
så goda de såg ut!!
tack, den är köpt på nelly :)
Trackback