There's no way I'm giving up this time, yeah, you know I'm right here, I'm not losing you this time




Idag har jag spenderat eftermiddagen inne i stan med min kära Emilie, blev middag på Fridays och sedan en liten runda i några affärer (jag shoppade inget för en gångs skull). Den här lilla tösen har planer på att lämna Sverige för Thailand om ett par månader, det gillas inte! Hör du det Emilie? Don't leave!!

Ikväll blir det ANTM-maraton med hemmagjord lemonade och påskgodis. Ha en bra onsdagskväll!


You've left me speechless, so speechless

Har de senaste dagarna varit upptagen med både jobb och plugg. Men nu blir det inte så mycket av det på ett tag! Igår var det dock söndasmys i form av mammas goda wok, nintendo 64 spelande, pojkvänsmys och nyaste avsnittet av the vampire diaries. Så spännande!!

Idag är siktet inställt på att plugga det sista, otaggad på det, men det är bara att kämpa på. Men innan det blir det en sen frukost, är inte van vid att man flyttat fram tiden än..

Bjuder på ett leende!

Out in the club, and I'm sippin that bub, and youre not gonna reach my telephone!


Igår hade jag en bra kväll, bästa vän hade sin studentskiva och vi dansade till bra musik hela kvällen! Nu ska jag vänta tills hon tar studenten på riktigt så man kan festa på hennes slutskiva istället. Naajs.


Kiss me, kiss me, say that you miss me, tell me what I wanna hear, tell me you love me

Så vad köpte jag då igår? Jo, något som jag aldrig trodde skulle finnas i min garderob! En assnygg badräkt!

Det som är bra med badräkter är att man inte behöver bada/sola med de, utan kan använda de som body istället med en högmidjekjol eller ett par jeansshorts!

So far away from where you are, these miles have torn us world's apart, and I miss you


Jag har varit och shoppat idag hoho. Hade ett ärende att göra i stan, så passade på att springa in på H&M också. Hittade inte det jag letade efter, men hittade något annat fint istället!

Träffade även på Frida i stan, hon har löshår just nu och jag blir ju lite suugen! Men jag vet hur jobbigt löshår kan vara, så jag skippar det och kör på kort istället!

So far away from where you are, I'm standing underneath the stars, and I wish you were here



På inköpslistan! Dessa fina strumpbyxor från Lindex.

My heart can't make a single beat without you


Randig tröja, Bikbok.

Öhh, har verkligen hamnat i obalans idag. Blä. Ligger nu i sängen med både morgonrocken och tjockt täcke, frös ganska mycket förut men börjar släppa nu. Tänker verkligen inte bli sjuk nu! Måste hålla igång pluggandet sista veckan och imorgon ska jag tränaaaa! Dags att vakna till liv nu, och lägga undan datorn och försöka bli pigg. Dagen är ju inte slut än :)

And you come to me on a summer breeze, keep me warm in your love and then softly leave, and it's me you need to show, how deep is your love



Idag är jag söndagsfin! Kör på min röda AA kjol och nya vita strumpbyxor med rosetter. I like!
Är så trött på svarta strumpbyxor..

The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly



Har nyligen bokat en solresa ner till Tunisien med hjärtat mitt! Åhh, va underbart härligt. Längtar tills det blir juni.

He ate my heart, He a-a-ate my heart out


Igår körde jag på min blåa sammetsklänning, vita prickiga strumpbyxor och rosettdiadem..

Festen igår var kul! Träffade massa vänner jag inte sett på ett tag, så det var mycket att catch up on! Idag är jag dock helt slut, fick alldeles för lite sömn inatt och har jobbat hela dagen. Skulle egentligen jobbat ännu mer idag, men det tar jag igen nästa helg istället! Suger lite att jobba helg, men det är sånt man får ta. Nu ska jag vila och se vad jag hittar på ikväll!

My feet are stuck here against the pavement, I wanna break free








Bilder: Fritidsresor

Jag har sagt det förr men jag säger det igen. Jag vill åka till Egypten.. åhh.

We simply fit together like a piece of apple pie, I will be vanilla ice cream and I'll sing you lullabies

Åhh, va irriterande. Har mått dåligt sen jag vaknade igår, inte kul att ha känslig mage hörni! Jag som hade planer både igår och idag som jag måste ställa in. Det som jag såg fram emot som mest, min efterlängtade taekwondoträning tror jag jag måste skippa idag om jag inte blir bättre om ett par timmar. Förutom att min mage gör ont som in i .. så mår jag bra! För imorgon är det party och i helgen är det jobb vilket är bra!


Med ett leende på läpparna blir allt så mycket bättre, även om jag inte är såhär glad nu! (bild från Aug/Sep 09)


And in my heart I know that you will always stay

Jag är riktigt trött just nu, ska för en gångs skull försöka komma i sängs innan kl 12, och jag tror jag kan lyckas! Dock kommer jag nog inte somna förrens vid 1, men det är en annan femma..

Bild från ett mysigt café i Bangkok med bästis.

Idag har jag varit med bästa vän och senare på thaibuffé inne i stan med papi och sis. Mysig dag. Film och tedags nu. Sen sova, imorgon har jag mer seriösa grejer att fixa. Gonatt!


A part of you is a part of me and will always be



Igår köpte jag äntligen mina efterlängtade lila converse (de är mycker mer lila i verkligheten!) i den nya modellen. Nu vill jag att all snö ska bort så man kan gå i tygskor, utan att de förstörs direkt..

Jag har även rosa, blåa, svarta och beiga converse skor. Många kanske, men är ju så sköna och snygga! Ska senare i vår köpa ett par röda låga också. Då blir jag nöjd för ett tag i alla fall ;)

I can't imagine what it be like, living each day in this life without you


Skjorta, New Yorker.

Det ser ut att bli en bra vecka! Problem jag hade är lösta, jag ska äntligen träna taekwondo efter ett litet uppehåll, har några jobbtider och så ska min killkompis fira sin 20årsdag. Soligt är det också! Så bort från datorn, nu ska jag få saker och ting gjorda. Ha en bra dag!

Every time that I get close to you, you're making me weak with the way you look through those eyes

Ligger just nu i sängen och degar efter frukosten. Lyssnar på assköna sommarlåtar och drömmer mig bort! Åhh, vad jag önskar att jag vore utomlands nu, eller att det vore sommarväder här i Sverige!

Jag längtar tillbaka till Thailand, där jag var förra året i Augusti. Skulle inte tacka nej att åka ner dit igen! Men istället för att vara där just nu är man hemma i Sverige med minusgrader. Usch och fy, ge mig sommar nuuu!


I've been asleep for a while now, you tucked me in just like a child now, 'cause every time you hold me in your arms, I'm comfortable enough to feel your warmth


För ett par dagar sedan köpte jag ännu ett till nagellack till min samling, snart har jag 60 st ;) Men inte nära min syster alls, då hon har över 100 olika färger! Gillar alla fina pastellfärger som är populära nu till våren, på H&M finns även en fin mingrön och ljusrosa som jag funderar på att köpa..

The stars lean down to kiss you, and I lie awake and miss you


Bild:Google (Vanilla cupcakes with strawberrys, hur gott?)

Fredagsmys ikväll eller vad säger ni? Jag spenderar kvällen med pojkvännen och vi ska svulla i hemmabakade vaniljbullar, spela nintendo 64 och njuta av att det är helg! Dock jobbar jag imorgon, men jag klagar inte. Önskar att jag skulle ha fler jobbpass t.o.m, men det kanske jag får om ett tag. Men som sagt, nu börjar min sköna fredagskväll..

The way you take my hand it's just so sweet, and that crooked smile of yours, it knocks me off my feet


Har gjort en väldigt bra gärning idag. Var iväg till stan på några ärenden och den ena var att ge blod för första gången. Var lite obehagligt i början, men värt det i slutändan. Stolt över mig själv i alla fall, hehe.

I've been spending all my time, just thinking about you




Ännu en dag med fint väder! Jag känner mig så pigg, lycklig och glad just nu. Åhh. Ska nu ta en sväng med hunden och sedan plugga lite och läsa mina nya tidningar! Nu: Ut i solen :)

And all I can say is you blow me away


Jag är sugen på en namnring som Lauren Conrad har här. Men vart kan man köpa en? Någon som vet?

And when you left you kissed my lips




Är våren här på riktigt nu? Hoppas hoppas! Igår var det 6 plusgrader och solen lyste! Jag har fått en bra start på den här veckan och hoppas på att hela veckan blir bra. Funderar på att sätta mig på min inglasade balkong med en kopp te och lite plugg. Ha en bra dag!


I'd never want to see you unhappy, I thought you'd want the same for me




Igår tog jag en sväng till Farsta centrum med Emelie, vi käkade på McDonalds (ovanligt för min del..) och så köpte jag ett nytt nagellack från H&M i en snygg vårig färg och sedan ett underlack och ett lack för nagel/nagelbandsrengöring från Depend.


I am yours, I am yours, for as long, for as long as you will have me


Du är det finaste jag har haft nu i 14 månader. Love you.

Have you ever been so lost, known the way and still so lost




Fredagen började bra, jag fick ju tag i Lady Gaga biljetter! Och inte nog med det var det soligt och då passade jag på att busa massa med vovven ute i snön.

Kvällen har spenderats på jobbet och imorgon ska jag upp tidigt och jobba, så nu är det dags för sängen! Hoppas på att vakna av solens strålar imorgon också :)

You know that I want you, And you know that I need you, I want a bad, bad romance


Gissa vem som ska se Lady Gaga live i globen i maj?!

You're the light in my deepest, darkest hour, you're my savior when I fall



Kvällen har spenderats på John Chris med Katarina, alltid lika trevligt :) Jag har nu insett att jag börjar tröttna på kräftstjärtsalladen jag alltid tar, så nästa gång får det bli något annat.

Helg snart! Men det betyder inte ta det lugnt, utan jobb jobb jobb! Men jag klagar inte, mina veckodagar är mina helgdagar istället haha. Nu: film och tedags.

I should have known you'd bring me heartache



Idag har jag varit och käkat mat på Ciao Ciao Grande, och det var såå gott såå gott. Är fortfarande mätt!

Den här gången åt jag pizza med parmaskinka, soltorkade tomater, oliver och räkor, och till efterrätt blev det vaniljglass med hjortronsylt, jordgubbar, grädde och knäckflarn. Mums!

I cannot wake up in the morning without you on my mind



Nytt bodybutter till min samling som jag fick från syster nu när hon var i London. Luktar jäättegott!

You give me fever when you kiss me, Fever when you hold me tight, Fever in the the morning, Fever all through the night


Igår var jag hos en blivande nagelterapeut, och hon gjorde en minimanikyr och sedan fixade hon gelenaglar på mig! Det blev jättefint, men det är riktigt ovant att ha långa naglar. De är ivägen ganska mycket, så det här är inget jag kommer satsa på att ha länge direkt, men det är kul att prova på, och riktigt fint blev det ju :)


Sun lights up the daytime, The moon lights up the night, I light up when you call my name, And you know I'm gonna treat you right



Har haft en underbar start på veckan!

Har bland annat suttit och letat resor till sommaren och hösten och nu är vi ett steg närmare att boka något :) Vill som på mina bilder flyga iväg till värmen, klarar verkligen inte av vintern längre, men det är bara att vänta på första riktiga vårtecknet!

RSS 2.0