I can see that you kept all the memories we'd lost





Åhh vilka fina bustiers! Tycker ni inte? Jag har verkligen börjat tycka om såna här modeller på senaste tiden. Har två stycken i min garderob. Men vill gärna ha några fler! De här ovanför kommer från Lindex.

Tuesday came and went like a helicopter overhead




Sugen på leggins med skinndetaljer? Lindex har många olika modeller just nu! Om jag inte redan hade ett par (köpta från Bik bok) så hade jag köpt någon av de här ovanför! Gillar de första och sista mest.

I'm yours

Ännu en skoldag avklarad! Trodde aldrig jag skulle komma upp klockan 5 på morgonen idag, men det gick ju galant! Dock var jag helt slut efter ett par timmar i skolan, och däckade direkt i sängen när jag kom hem..

Idag glömde jag ipoden, och att pendla sammanlagt fyra timmar utan musik är ju inte kul nånstans. Så nu ska jag fylla på den med massa nya och härliga låtar och aldrig glömma den igen..

Annars då? Ska försöka på lite minispa hemma. Känner att jag behöver friska upp mig lite efter en tung dag! Manikyr, pedikyr, b.u.s, och lite ansiktsbehandling kanske?

Åt en av mina favoriträtter till middag idag. Halloumiröra med paprika och spaghetti. Mumsmums!

Who are you to make me feel so good?


Snyggt!

Idag: Haft min första föreläsninguniversitetet. Introduktion om hur den här kursen kommer se ut. Kemi/Fysiologi börjar kursen med. Ska bli intressant! Kemi är kanske inte min starka sida, men ska klara det ändå!

Kom hem vid 19, utsvulten och det väntade polska piroger hemma. Gott gott gott. Precis kikat klart på ståuppkomik med Soran Ismail på tv, sjukt kul! Och nu måste jag sova..

Imorgon:
Börjar klockan 8, och det innebär att jag måste upp klockan 5 (?!) imorgon. Nästan så att jag inte vågar sova inatt, för jag vet inte hur jag ska vakna..

Har en lektion och sedan rundtur i skolan. Hittade btw till skolans cafeteria idag. De säljer chailatte! I'm in heaven.

Känns i alla fall som om det här kommer bli en bra höst.. Men det återstår att se!


Give your dreams the wings to fly, you have everything you need, if you just believe

Efter att nästan ha missat filmen på grund av köer i trafiken, kom vi in på bion och jag visste från början att det här inte var en film för mig. Vissa saker var kul, andra bara helt överdrivna. Kan inte sista Harry Potter filmen komma ut på bio snart så jag kan sitta där trollbindad framför skärmen? Längtar! :)

I alla fall så sitter jag nu hemma ensam framför skärmen, men imorgon ska jag ju upp och jobba! Gäller att vara pigg, även om det bara är 3 timmars jobb imorgon också.

Så vad ska man hitta på när man har egentid såhär en lördaskväll? Dricka en kopp te och se ett par avsnitt av True Blood låter bra i mina öron. Så så får det bli.



I want to be next to you


Kör på en slapp outfit och utsatt hår till bion idag! När bestämde sig hösten sig för att komma egentligen? Jag vill inte ha 10 grader än.. Har inte tröttnat på bara ben, shorts och klänningar än. Fy. Men det kommer väl positiva saker med hösten också..

'Cause if you're not really here, then I don't want to be either

Efter sovmorgonen imorse drog jag iväg och jobbade 3 timmar. Och nu är det dags för en biokväll med pojkvännen och tvillingarna. Filmen vi ska se är Grown ups, inget jag vill se egentligen, men det ska bli mysigt!

Ha en bra lördag!

You take my breath away


Jag är så dålig på att använda kjolar, men hittade en basic svart högmidjad kjol för 149 kr idag på Bik bok som fick följa med hem. Ska användas tillsammans med mina nya svarta strumpbyxor med hjärtan på!

Until you see me in your dreams


Måste tipsa om den här supergoda smoothien som jag köpte inne i Gallerian idag från Squeezed up juicebar!
De hade jättemånga olika smaker, men jag valde en med gojibär, ananas, kokos, frozen yoghurt och apelsinjuice. Har aldrig provat gojibär innan, men det var riktigt gott att ha i en smoothie. Blir att härmas och försöka få till något liknande hemma!

Kika in deras hemsida här: Squeezed up juicebar.

A sky of diamonds just for us


Igår kom mamma hem med en 15 bitars sushi till mig. Jag brukar max äta 10 st, så fick verkligen inte i mig alla..Men det var gooottt.

I try out a smile, and I aim it at you, you must have missed it, you always do


Idag har jag sprungit runt på stan och letat efter en födelsedagspresent till systern min som fyller år nästa vecka! Det var för mycket folk på stan idag, och jag hade glömt bort att alla fått sin lön nu.. Men men, jag har inte tid att springa i affärer i helgen och nästa vecka, så skönt att få det gjort nu!

Hittade självklart lite småsaker till mig själv också. Hihi.

You want my love, you want my heart, and we would never, ever, ever be apart

Såhär såg jag ut igår när jag skulle åka till uppropet i Uppsala!
Gissa vem som måste pendla 2 h till skolan varje gång? Jo, jag såklart. Men tyckte det gick ganska fort ändå, nog för att jag bytte tåg så ofta. Tåg, tåg, tåg och buss. Haha. Undrar hur jag ska orka det här i 3 år? Ingen lust att flytta till en helt ny stad själv..

Annars har jag bara positiva tankar! Det ska bli riktigt kul att börja plugga något som man verkligen är intresserad av. Jag ska som sagt plugga kostvetarprogrammet.

Baby you're an Angel


Har köpt boots till hösten! Är riktigt nöjd! 399 kr på skopunkten.

Nu blir det sängen. Imorgon: Uppsala!

Yeah, I'd rather be with you



Vem älskar inte att bli överraskad med blommor? Pojkvännen kom till mig igår med den här fina blombuketten med vita rosor.

Igår tittade vi på den nya filmen "Vampire sucks" och om man har tråkig humor (som min pojkvän hehe), så kommer man nog gilla den. Men jag tyckte den var jättetråkig.. Så den rekommenderas inte :)

I can’t believe how you looked at me

Sen jag kom hem från Polen (fredas), har jag haft mycket att göra direkt. Jobbat, varit med mitt hjärta, shoppat och träffat vänner. Men nu börjar allvaret på riktigt! På onsdag har jag upprop och på fredag välkomsmässa för nya studenter. Sedan har jag min första föreläsning i näringslära på måndag! Nollningsveckan börjar också, och frågan är om man ska dyka upp då eller inte?

Universitetet.. Är riktigt nervös, men det ska bli kul!




You’ve left me speechless, so speechless


Köpte ju även lite skönhetsprodukter nu när jag var i Polen. Köpte bland annat den här chokladlotionen som är en stor favorit från butiken Sephora.

I'm always thinking of you

Köpte två ringar och ett halsband i Polen!




You are my wonderwall



Köpte två tesorter i Polen. Lime/orange te och grönt te med ananas. Goda!

I'll stay with you, darling

Här kommer lite blandade bilder från Sopot, Polen. 16-20 augusti.

På marknad.

Hallon! Mums.

Grönsaker och frukt.

Stora blåbär!

Stranden! Inget bra väder, så det blev inte sol och bad den här gången..

Gofry - våfflor!

Vi och våra småkusiner :)

Den stora shoppinggallerian i Gdansk.



Fika med te och bakelse.

I höst blir det en resa till Krakow, för att hälsa på andra sidan av släkten. Tror vi siktar på att åka i oktober.. :)

I'm waiting for you

Home sweet home. Jag är hemma!

You are everything to me

En lugn dag har i Sopot idag! Borjade med regnvader, och nu senaste timmen har solen varit framme lite smatt. Syrran ar sjuk, och jag har ingen lust att vandra runt sjalv, sa vi har hangt hemma hos farmor. Snart kommer det lite folk over pa te och kaka, och sedan ska vi packa! Imorgon drar vi hem till Sverige igen.. :)






Bilder jag tog nu senaste timmen..

Blueberry kisses


Var pa en marknad och kopte hem massa hallon och stora blabar! De stora blabaren at jag med gradde och socker. Riktigt gott! Dock passar det lite battre med sma vanliga blabar, men det fanns inte dar.

Annars har jag atit massa kakor, bakelser, chips och choklad har. Haha, riktig svullovecka.. Men traningen borjar ju nasta vecka sa det spelar ingen roll :)

I'm yours if you're mine

Nar jag anda ar inne pa skor, sa kan man ju kika pa vaskor ocksa. Pa Nellys hemsida finns den har snygga kuvertvaskan, som nog flera redan har sett, men jag tycker fortfarande den ar snygg!

Skulle behova en ny kuvertvaska, men vet inte om den ar vard sitt pris. 395 kr? Ska i alla fall kika vidare pa svarta kuvertvaskor innan jag slar till pa en sadan dyr..



I miss you


Idag har jag och syrran sprungit runt och shoppat i flera timmar i den stora gallerian som ligger i Gdansk. Runt 200 butiker, men hittade inte sa mycket som jag trodde jag skulle gora. Lite klader, choklad, skonhetsprylar och tidningar. Visar lite senare kanske!

Imorgon ar det var sista heldag har, far se vad vi hittar pa. Jag hoppas pa bra vader sa vi kan hanga vid stranden har! Det skulle vara awesome..

Jaja, nu ska jag ata lite kvallsmat och lasa lite tidningar :)

Watching you watching me, a fine way to fall asleep




Hej! Befinner mig just nu i Sopot, Polen. Kom fram igar pa dagen, och da hann vi med att traffa lite slakt. Idag har vi gatt runt lite har i staden med smakusinerna och nu tar vi det bara lugnt hemma.

Det var nara att vi skulle missat planet igar, men jag orkar inte dra hela historien nu, ar glad att vi hann i alla fall!

Imorgon har jag och syrran planerat in en shoppingdag! Det ligger en galleria i Gdansk med cirka 200 butiker, sa dar kommer jag befinna mig imorgon!

Hemma pa fredag igen..

You are the reason I smile


Pojkvännen gjorde en asgod lunch till mig idag! Lax med dill och gräslök, och grönsaker i ugnen med hemmalagad potatismos. Mums.

A thousand miles ain't really that much space


Ny långklänning! Har nu en mönstrad och en svart. Den här kommer från h&m och kostade bara 149 kr. Kap!
Hade på mig den på kräftskivan i fredas och jag matchade med nitskärp och halsband från Tunisien.

You might say this is a fairy tale


Köpte en skitsnygg döskallering för någon vecka sen. Från Glitter.

It's alright, 'cause I'm yours


Jag måste köpa blommiga haremsbyxor! Bilden här ovanför kommer ifrån tidnignen Chic (tror jag det var..), men tjejen på bilden kommer ifrån Paris och jag har ännu inte sett blommiga haremsbyxor någonstans i Sverige. Men ska kika nu när jag åker till Polen, och annars ska jag leta som en tok här i Sverige sen.

Jag är ju helt tokig i blommiga plagg, haha. Men något liknande här ovanför vill jag ha. Hojta till om ni vet vart jag ska leta!

I was praying that you and me might end up together

Har haft en underbar helg tillsammans med pojkvännen min.

I fredas fixade vi kräftskiva, och åt massa kräftor med fina vänner. Lördagen spenderades som barnvakter åt världens sötaste småbröder till pojkvännen. Pizza och massa film. Inget speciellt idag, men galet mysig dag ändå.

Imorgon åker jag till Polen ett par dagar! Som jag har längtat! Den här gången blir det till Sopot. Sol, bad, shopping och släktträffar. Åker med systern min som sällskap. Kommer inte blogga något därifrån, måste verkligen koppla av!

Nu ska jag packa väskan, lägga in nya låtar på ipoden, äta lite kvällsmål, och sedan bloggar jag lite till!

But you’re so far away


Om det är något jag länge har velat prova på så är det surfing! Skulle gärna vilja åka bort nu ett par veckor innan skolstarten och känna att jag har tagit vara på sommaren till max. Vart ska man helst surfa? Tips?!

Viva la vida


Blev riktigt nöjd efter att ha färgat håret hemma. 57 kr istället för flera hundra hos frisören. Här sparas det pengar! ;)

Är helt slut nu! Efter storstädningen drog jag och gymmade och även om jag inte var taggad alls för träning idag känns det skitbra att jag gick och träna trots allt. Vill att taekwondoträningarna ska börja nu nu nu! Så taggad för att sparka loss.. Snart så!

Happiness

Igår hade jag en riktigt bra dag. Började med att övningsköra en runda och sedan blev det grill med tigerräkor, kött och det åt vi tillsammans med bakad potatis, bea sås och god sallad. Avslutade dagen med att spela Tekken 6. :)

Idag har jag mycket att göra! Såna där tråkiga saker som man inte vill göra. Diska, tvätta, dammsuga ni vet.. Ska även börja packa väskan till Polen, åker på måndag, men hinner inte med det i helgen..

Åhh. Ska bli så kul att åka en sväng till Polen ett par dagar. Blir dit vi inte åker så ofta, så hoppas på bra väder så man kan sola och bada! Vill ju bättra lite på färgen innan skolan börjar..

Jaaa. Som sagt mycket att göra idag. Måste till gymmet och träna lite också!

Oh, oh, be my baby, I'll look after you


Ny ELLE tidning.

Idag har jag kikat på höstens schema på universitetet. Ser okej ut! Första kursen jag ska ha är näringslära. Kul!
Har även hunnit med att plugga körkortsteori, kolla på halva "Remember Me", och ta mig en powernap. Nu väntar jag på att pojkvännen ska komma hit. Stackarn har varit lite sjuk, så har lagat kycklingsoppa till honom haha. Hoppas det blir bättre :)

I waited for this for such a long time, for you to come and say you wanna be mine



Söndagskvällen har spenderats med god fika, massa skitsnack och filmen "Flickan som lekte med Elden".

Ny vecka imorgon redan?! Det enda jag egentligen längtar efter är slutet av veckan, och veckan därefter..

It plays over and over, how you smelled of love

Idag har jag en ta hand om mig själv dag!

- Gymmat! Kondition, ben och rumpövningar.
- Färgat bort utväxten och fått ännu blondare hår.

Använde färg från Garnier. Nr 10 - Mycket ljus blusblond. Funkade perfekt!

Nu:
- Platta och styla håret.
- Smörja in kroppen med bodylotion.

Sen:
Umgås med Namtal, fika på stan eller hemmamys!


I dream of you and me

Var och såg Inception på bio med pojkvännen igår. Sjukt bra film! Gillade temat filmen utspelade sig på. Drömmar.


I'm waiting on you, waiting on you

Kom nyligen hem från gymmet. Började med att värma upp en stund på crosstrainern, sedan körde jag armövningar, och massa ryggövningar. Hittade en jättebra maskin som tränar nedre delen av ryggen, och jag kommer nog ha världens träningsvärk där imorgon..

Dagens lunch!

Smoothie på filmjölk, banan och hallon.

Jättegoda tekakor med avocado och keso, och smör, ost och tomat. Plus ett nytt svart te "Summer passion" från Tedax.

Waking up I turn to see you laying there next to me


Hur snygg är inte den här kjolen som Elin Kling har på sig?

Sunkissed clouds dance above the ground making everything feel light

Har haft en mysig dag med middag och drinkar på Vapiano med mamma och syster. Vi åt..

Kräftor i hummersås.

Oxkött, champinjoner, grönsaker och ruccola i rödvinssås. Mamma åt favoriten Scampi e Spinaci, men den här gången fotade jag den inte.

Drinkar!

Äkta vara


Har nyss läst klart boken Äkta vara, som är en fortsättning på Den hemlige kocken.

I boken kan du läsa om hur vi konsumenter blir lurade av livsmedelskedjorna då de tillsätter massa tillsatser i våra livsmedel och istället gör de fattiga på råvaror. Här kan man lästa om hur man hittar de förfalskade livsmedlena, och vad man ska äta istället m.m.

Även om man inte är jätteintresserad av mat, så tycker jag att man ska läsa den här boken, för man får sig en tankeställare. Jag vet i alla fall att jag kommer sluta köpa svarta fejkoliver, eftersom jag nu vet att de får sin svarta färg av ett färgämne istället för att kunna mogna själva. Det finns dock äkta oliver också, och vart du hittar såna och mer kan man läsa om här i boken. Oliverna har blivit speciellt uppmärksamma på tvreklamen som går på tv nu, men det är verkligen inte den värsta fejkade varan. Läs och bli chockade!

No things ain’t gonna be the same

Jaaa. Jag har äntligen fått reda på att jag är antagen till kostvetarprogrammet vid Uppsala universitet till hösten. GLAAAD!!




Don't fall down now, you will never get up, don't fall down now


Har som en tok letat efter Rosebud strawberry lipbalm, och igår hittade jag den äntligen! Och till halva priset dessutom. Från Cubus.

As you think, so shall you become - bruce lee


Har sålt min svarta adidas väska och köpt en chockrosa istället. Den är mycket mer rosa i verkligheten än på bilden.. Tycker den här väskan är perfekt att ha till gymmet och jag föredrar färglatt istället för svart!

Idag drog jag och tränade på gymmet. Började med att springa 30 minuter på löpbandet och sedan körde jag massa massa situps. Älskar att träna magen! Längtar till taekwondoträningarna! Höstterminen börjar 23 augusti och då kommer vi köra 5 pass i veckan.

Said I'm terrified but I'm not leaving


Steamer med karamell smak. Grymt gott.

I fredas och lördas kom min norrköpingsvän Paola förbi Stockholm. Vi har chillat på caféer, ätit god mat, lekt turister i Gamla stan och lite annat! Nästa gång hon kommer hit har hon förhoppningsvis hunnit fylla 18, och då blir det party!

I'm on fire when you're near me


I helgen var jag och åt den här underbara caesarsalladen på Texas Burger i Kungshallarna. Det är verkligen den godaste jag har smakat!

Baby, I will always love you

Tänkte börja med att visa min nya jumpsuit som jag köpte på Ginatricot på rean för någon vecka sedan!

Jag tycker den är skitskön och snygg! Hihi.

Just nu sitter jag och njuter av ett glas Coca cola efter en stressig jobbhelg. Men har inte bara jobbat under helgen, utan har hittat på massa annat skoj!

Nu är jag ledig ett ganska långt tag framåt! Inget jobb så långt ögat kan nå. Skönt! Nu kommer jag kunna ta tag i allt som man annars gör, bland annat övningsköra och träna hårt. Även en resa till Polen är inplanerad nu i augusti (vart försvann juli?!).

Yes. Helgen ska avslutat i pojkvännens sällskap, och kanske med ett biobesök. Inception? Trollkarlerns lärling? Vi får se.

RSS 2.0