I see your true colors and that's why I love you



Igår var jag och handlade lite till lägenheten, hittade fina blommor till köket och lite annat smått och gott! Förutom det så kom jag hem med en jättefin bh från h&m med matchande trosor. Älskar färgen! Det här var inte på rea, men det fanns verkligen ingenting på rean.. Tråkigt, men bra för plånboken höhö.

Har fortfarande en hel del kvar att köpa till hemmet, ska beställa ett par fina gardiner som jag hittat till sovrummet, och sedan ska vi köpa ramar till tavlor till vardagsrummet och lite annat! Snart har vi bott här en månad, trivs så himla braa :))

Sunrise in the morning, moonrise in the dark, it doesn't matter just as long I am where you are

pics: weheartit.

Sitter här, lyssnar på nya albumet av Jason Reeves och letar heminredningsprylar på nätet :) Jag vill så gärna ha en Yankee Candle, en som luktar vanilj, någon som vet någon butik som har såna i Stockholm?

Cause what you got is all that I want and still that's not enough, it's not enough

Hallå! Hade en ny klänning på julafton från H&M. Skinn, sammet och tyll i en och samma klänning = snyggt :)

Sitter och funderar lite om det är värt att ta en runda på stan och kolla in mellandagsrean.. Andra år har jag bara kommit hem med saker som inte varit på rea, så vet inte om jag vågar ta den risken hehe. Imorgon ska jag i alla fall åka till lite heminredningsbutiker för att hitta lite fint till lägenheten, blommor bland annat! Tror jag ska spendera lite på hemmet istället för på kläder just nu, känns som en bättre investering :)

I won't ever give up of something that's so strong yeah, we made it all this way




Annandag juuul. Har spenderat dagen med att springa upp och ner till tvättstugan och städat och fixat massa hemma. Inte så kul.. På kvällen passade jag och pojkvännen i alla fall på att ha marathon med en ny serie vi har börjat kolla på, Supernatural, och lekte även med min nya kamera! :) Jag gjorde en fruktsallad med tinade jordgubbar, bananer, vindruvor och färskpressad apelsinsaft. Gott och nyttigt! Woho.

Nu är det dags att sova, jobb imorgon! Sedan är jag ledig fram tills 9 januari från både skola och jobb! Skönt :))

Shake up the happiness, it's christmas time


En av de bästa julklapparna i år! En brödbok :) Äääntligen kan jag börja baka surdegsbröd! Är så trött på brödet man köper i affären, så nu hoppas jag att jag ska lyckas med att baka gott och saftigt bröd här hemma.

When the snow's on the ground and it's freezing outside I got your love this christmas time










Julafton ♥ Hade en mysig julafton igår, jag och pojkvännen åkte först hem till hans familj för att äta lite lunch och umgås med dem, och sedan hem till min familj för att äta middag :) Har ätit massa god mat, hos pojkvännens familj smakade jag på anka för första gången.. och gillade det! Hemma hos mami åt vi de traditionella polska pirogerna och massa annat smått och gott. Presenter då? Jo, det har jag ju fått, visar lite senare :)

I will be kissing under the mistletoe, with you, with you



Idag var jag förbi stan en snabbis, fick med mig en julklapp hem och även caramel sirap. Jag gillar inte kaffe, men älskar te och steamers, alltså varm mjölk smaksatt med någon sirap. Chaisirap har jag haft hemma länge, men idag gick jag förbi EH och köpte caramelsirap! Goooottt. Jag fick en mjölkskummare från OBH nordica från min mami i födelsedagspresent så den är suuuper att använda för att värma och skumma mjölk till mina steamers! Ett tips bara :)

Men tyvärr är detta inte så nyttigt, så jag dricker det inte ofta.. Men något man kan unna sig då och då i alla fall, istället för att köpa det dyrt på cafeér!

Nu ska jag fortsätta kolla på film här med pojkvännen, vi tänkte se Grinchen nu. Han har aldrig sett den innan, omg?! Det är ju en julfilm man måste ha sett, hehe...

You're in my mind all the time


Hallå! Sjukskrev mig från jobbet idag, mådde inte bra under natten och när jag vaknade :( Jag vill ju vara frisk på julafton! Två dagar kvar, shiiiiiit. Jag har haft noll julkänsla tills idag. Har ju ingen gran i nya lägenheten, men idag åkte jag hem till mami för att hjälpa henne klä granen :) Har även ätit goda julvört mackor med julskinka, smygäter lite innan julafton sådär.. Hehe. Dock är det den kallrökta laxen och mamis polska piroger jag längtar efter mest!!! :))

Imorgon måste jag springa på stan för att köpa en sista julklapp, jag har aldrig varit ute såhär i sista stund, och det kommer vara så sjukt mycket folk då alla får lön imorgon, blöh. Jaja, nu tänkte jag krypa ner i bäddsoffan här hemma hos mami, sov gott mina läsare!

So baby hold on now that we've come so far just listen to your heart

Kom precis hem från pojkvännens familj. De bjöd på ryggbiff med ugnsbakad potatis, beasås och sallad. Gott! Till efterätt blev det självklart pannkakstårta :) Nu är vi sjukt mätta haha, och trötta för den delen också.. Men jag måste ställa mig i köket och laga lunch till imorgon, jobbar imorgon. Inte så taggad då jag fortfarande är sjuk, men det är alltid bra med lite extra..

Vad tycker ni förresten om min nya topp här ovanför? Jag kunde inte motstå den när jag var och julhandlade igår, hihi.

Utanför så är det mörkt ännu, när det ljusnar vill jag vara i din närhet, jag vill vakna upp med dig och känna att du älskar mig

Hallå! Är fortfarande sjuk idag :( Hostar och hostar..  Frukosten idag: en skål med filmjölk med favoritflingorna Special K med mörk choklad och jordgubbar, plus att jag la till gojibär. Till det en apelsin. Jag har inte haft någon matlust senaste dagarna, men för att bli frisk gäller det att man äter ordentligt och får i sig alla vitaminer! Så idag ska jag försöka bättra mig och försöka äta regelbundet!

Idag fyller min pojkvän/sambo år!! :)) Så vi ska till hans familj lite senare och fira! Det ryktas om pannkakstårta till efterätt... mmm ;)

Sagan om vår kärlek kan bli verklig, kan bli sann om du älskar mig i tusen och en natt

I helgen hade vi en liten inflyttningsfest här i nya lägenheten med några vänner. Vi passade även på att ha ett tema för festen, för att göra det lite roligare. Temat var "Tusen och en natt".
Vi bjöd på hemmagjord falafel i pitabröd med hummus och lite andra såser och grönsaker och sedan en arabisk efterätt. Vi smyckade även hemma med massa kuddar på golvet, vattenpipa, ljus m.m för att göra det till en så bra arabisk natt som möjligt!
Det var tyvärr inte så jättemånga som kom utklädda, vilket vi verkligen ville att folk skulle göra, så det var lite tråkigt, men här ovanför ser ni i alla fall mig, min pojkvän och min syster som var utklädda :))

Today I caught myself smiling for no reason... then I realized I was thinking about you

Har varit sjuk ett par dagar så har inte orkat sätta mig vid datorn så därför har det varit dålig uppdatering här. Känner mig dock bättre idag :) Innan jag blev sjuk så fick jag en försenad födelsedagspresent av min pappa, en Canon 550D systemkamera, snacka om att jag är glad! Min hund har fått vara modell hihi.
Söt va?! :))

Don't let dreams just be dreams


Dagens frukost! Dinkel och surdegsbröd med mosad avocado och mellankokt ägg.

Har haft så stressiga dagar igår och idag, men nu är det över, för nu har jag fått jullov! :)) Lite synd att jag jobbar i helgen dock, vill så gärna sova ut.. men efter helgen blir det stressfria dagar i alla fall. Måste ta en julklappsrunda, pynta lite juligt i nya lägenheten och helt enkelt slappa sönder och njuta av lediga dagar!

Love is just a word until someone comes along and gives it meaning


Låt oss börja med vad jag åt till frukost idag! Omelett med champinjoner, bacon, coctailtomater och gullök.

Har haft mycket att göra både igår och idag, igår var det Lucia firande i skolan med massa olika aktiviteter under dagen och sedan mys med klassen hemma hos Cornelia på kvällen, och idag har jag och pojkvännen städat och gjort rent hela lägenheten hela dagen. Är helt slut..

Tänkte fixa lite te och bullar efter allt slitande idag, det är vi värda här hihi, och sätta på någon film innan vi sover. Jag har bara en gymnastiklektion imorgon och sedan har jag lov!! :)) Så himla skönt!

I can't imagine my life without you



Hallå! Sitter i soffan och pluggar, äter bullar och myser i nya tofflor och med massa ljus. Vi har det väldigt kallt hemma, då de håller på och fixar med elementen här men snart är det förhoppningsvis fixat!

Idag var jag bara i skolan 10-12, och då hade vi lucia repetition, imorgon ska vi lärarklasser hålla i luciatåget haha. Måste vara i skolan klockan 6 på morgonen! Hemskt...

Annars då? Igår var jag och pojkvännen på IKEA och några andra heminredningsbutiker, och köpte matbord och stolar och lite smågrejer, det börjar bli så himla fint här nu :)

Make your body, make your life, make yourself


Mmm, det blev sushi till lunch idag :) Mami och sis har precis åkt hem,  så nu blir det filmmys med trötta pojkvännen som jobbat hela dagen. Vi ska se Gangs of New York med Leonardo Dicaprio :)

Just do it


Startade dagen med en powerwalk idag igen! Tog en annan sträcka än igår, men den tog också 30 min. Gick snabbare idag dock, det var inget slask ute! Så vad händer idag? Jo, min mami och syster kommer snart över på lunch hos mig. Pojkvännen jobbar hela dagen idag, så det ska bli kul med lite sällskap här av familjen :)

Can you stay in my life, forever?


Arabisk mat till lunch idag :) "Kosa" - minizucchini fylld med kött och ris med tomatsås och en klick naturell yoghurt på sidan. Till det ett glas lättmjölk.

Hard work but totally worth it


Kom in för en stund sen efter min powerwalk, slaskigt och regnigt ute men jag var verkligen sugen på att få frisk luft och lite träning :) Var tvungen att hoppa över lite slask här och var då jag inte direkt hade på mig några bra skor för det här vädret, så jag powerwalkade sammanlagt 30 min.

Nu, dags att städa och fixa!

If a hug represented how much I loved you, I would hold you in my arms forever


Dagens frukost! :) Rostat rågbröd med makrill i tomatsås och självklart en kopp te till det!

När jag först vaknade idag vid 8 tiden snöade det, men då valde jag att sova ett tag till... så nu när jag vaknade för en stund sen är det soligt och ingen snö :) Tänkte ta mig ut på en powerwalk runtomkring mitt nya område här strax! Känner att jag behöver få lite extra energi för att orka fixa vidare här hemma i nya lägenheten!

I love you, not only for what you are, but for what I am when I am with you


Firade min födelsedag hemma hos mami med familjen :) Min pojkvän lagade rödspätta i vitvinssås med duchessepotatis med en god och syrlig sallad på sidan, isbergssallad med massa citronsaft, olivolja och vitlök! Gooott.

Nu är jag helt slut, vaknade vid 8 imorse och har varit igång med att städa och fixa i lägenheten och sedan åkt iväg hem till mami för att fira mig :) Så nu blir det ett avsnitt av How I met your mother och sedan sängen! Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt igen för att fixa ännu mer :))

You the one that I think about always

Första frukosten i nya lägenheten :) Rostat rågbröd med löskokt ägg på våra fina nya tallrikar från IKEA och apelsin te i min nya mugg från Indiska.

My love is your love, your love is my love

Inatt vid 12 slaget firade vi flytten men även min födelsedag som är idag den 8 december med ett glas champagne. Fyller alltså 21 år idag :)) Woho! Ska iväg till min mami sen för att fira lite med min familj, men först  fixa lite smått här hemma i vår nya lägenhet! :)

Love you!

Idag flyttar jag ihop med världens finaste pojkvän ♥ Kommer bli så underbart! :))

"Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment." - Buddha

Hello! Precis ätit mamis lövbiffsgryta med champinjoner och zucchini + pasta.

Från och med imorgon blir det ingen lyx med färdig mat när jag kommer hem, utan nu blir det jag och min kille som kommer laga mat tillsammans :) Jag tycker det ska bli skönt, ska verkligen försöka äta så nyttigt som möjligt. Jag kommer inte vilja ha vit pasta hemma, det är gott ibland men det finns ju bättre alternativ liksom :)

Nu måste jag packa det sista jag har kvar, imorgon flyttar jag hemifrån!!!

As we grow older together, as we continue to change with age, there is one thing that will never change, I will always keep falling in love with you

Har haft en mysig kväll med min syster och våra pojkvänner. Vi lagade mat tillsammans och det blev champinjonrisotto med vitlöksmarinerade quornfiléer till huvudrätt och till efterätt åt vi black and white chokladmousse. Gott eller vad?! :)

Without love, everything is really nothing

Har precis fixat ihop ett litet kvällsmål! Keso med apelsinklyftor. Riktigt gott att blanda frukt med keso! Oftast äter jag det med kiwi, prova om ni inte redan gjort det :) Nu blir det senaste avsnittet av Gossip girl och sedan upp och hoppa tidigt imorgon för jobb 9-16.

In this california king bed we're ten thousand miles apart

Vad tycker ni om min nya mössa? Fick den gratis av en kille i min klass som jobbar på SATS! :))Tänkte ha den främst när jag tar powerwalks nu under vintern! Vill inte använda mina fina mössor när jag är ute och går och svettas ;) Och powerwalks kommer det bli, måste ju snart börja utforska mitt nya bostadsområde!

Talk that talk to me, yeah

Hello! Igår köpte jag en ny t-shirt som jag tänkte använda när jag tränar, bra text va!? :)

Fredag idag! Jag tänkte stanna hemma ikväll och börja packa massa flyttkartonger! Inte lång tid kvar alls tills jag flyttar ihop med killen min! :)) Är så himla glaaad.

Nej, nu blire Rihannas nya skiva på hög volym för att tagga inför packandet, det är ju ganska tråkigt att packa ner allt haha, jag har såå mycket prylar så kommer ta några timmar!

You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams


Dansexaminationen gick jättebra imorse! Vi fick en massa positiv feedback av folk i klassen och av läraren, woho :) Ni ser min dansgrupp här ovanför (jag till vänster), i början av dansen :) Lägger upp lite fler bilder från dansen sen, nu vill jag bara däcka i sängen. Har haft en sjukt lång dag i skolan och imorgon är det upp tidigt igen för att hoppa trampett!

RSS 2.0