On the first page of our story, the future seemed so bright, then this thing turned out so evil, I don't know why I'm still surprised




Balmain. I love the green dress!


Never give up


Efter en tuff dag i skolan igår, kom jag hem vid 19, åt middag och däckade kl 20 framför en film. När tror ni jag först vaknade? 13 h senare! Haha. Var sjukt trött. Men väldigt utvilad när jag vaknade idag!

Började dagen med en halvtimmes powerwalk i minus 9 grader. Kallt men skönt! Idag är jag ledig, och sitter och pluggar inför en tenta som är på fredag. Igårkväll blev ingen rolig kväll, men ikväll kommer pojkvännen hit och då blir det massa serier och pussar äntligen. Ha en bra tisdag!


I wanna hold you


Dags att sova. Imorgon väntar en jobbig dag. 10-17 med föreläsning, muntlig tenta och seminarium. Tur att kvällen blir bättre då jag ska pussa på min sötnos som jag inte träffat på hela helgen. Lovely!


Your eyes, your eyes make the stars look like they're not shinin'


Snygg outfit via Stockholm Streetstyle.

Första advent idag och det betyder mindre än en månad till jul! Har ännu inte börjat handla julklappar, men ska nog börja nu i veckan. Idag har jag i alla fall liite julstämning hemma. Ljustaken i mitt rum är uppe, åt mackor med julskinka till frukost, ska smaska i mig lussebullar snart och till lunch åt jag en god och värmande kycklingsoppa. Mycket mer julstämning blir det inte idag, för julmusik tänker jag inte sätta på förrens julafton närmar sig. Hehe. Men nu: intensivt pluggande. Gäsp.
 

Står i din port, står bara still, för en minut sen var du min



Oskar Linnros var riktigt bra igår på Berns!
Jag fick dock världens jobbigaste huvudvärk mitt under konserten och den gick inte över på hela kvällen. Så efter konserten stannade vi kvar på Berns en stund, sedan en sväng förbi Moda och sedan drog jag hem ganska tidigt med både huvudvärk och magvärk. Så typiskt! Men allt som allt, var det ju en rolig kväll!

Men det är nånting ikväll som får mig att tro att vi kan gå genom eld


Nu drar en glad Jessica in till stan tillsammans med Emelie för att se Oskar Linnros live @ Berns! :) Vill egentligen inte ut i det kalla vädret, men vill inte ruttna hemma heller så en utekväll blir det i alla fall! Yeaah.
Ha en bra lördag!

You don't feel the pain


Har ni sett filmen Oceans? Om inte, rekommenderar jag det! Såg precis klart den, och den var fin, välgjord och bra! En av mina drömmar är att få dyka och se det här i verkligheten.. :)

Filmer som liknar den här som jag ska se härnäst är: Earth, Home, The Cove och African Cats.

Lalalala, I want you to love me



Ny ljusstake mami köpte till köket idag och -9 grader ute. Vintern är här!

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Sov till klockan 13 (kunde inte komma upp pga sjuka drömmar..), och det resulterade självklart i att jag har varit jätteseg hela dagen. Blöh.

Klunkar i mig en red bull i hopp om att jag ska bli lite pigg såhär på kvällen. Har några skoluppgifter jag måste bli klar med, och lika bra att försöka få de klart idag. Tråkigt såhär på en fredag, men en vecka framåt kommer jag vara ockuperad med massa plugg tyvärr. Imorgon kväll är det i alla fall Oskar Linnros som gäller, najs!!

Can we make this moment last forever?


Favoritlotions just nu! Chocolat Toffee. Cherry blossom/Peach/White Jasmin. Strawberry/Raspberry.

Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset




Igår. Middag på Chutney's på söder, och Harry Potter filmen på bio med syster och våra pojkvänner. Filmen var braa! Längtar tills sista delen kommer ut.. Åhh, varför var de tvungna att dela upp den? Hade lätt suttit 6 timmar på bio och sett allt! Haha. :)

I need you now, I'm lost with you, a million miles, but I will find you


Innan jag säger gonatt, så vill jag bara säga att jag vill ha en skinnbustier. Hur snygg? Ska letaaaa.

Imorgon jobbar jag 8-16, sedan dubbeldate med middag och bio!

I will never be the same if we ever meet again


Det blev en smoothie med sojamjölk, mango och hallon. Gott!

I just can't stop thinking of you


bild: tumblr

Ledig idag. Tog en ganska lång sovmorgon. Finns det något bättre!? Hihi. Dock gjorde det att nästan halva dagen försvann, men vad ska man göra! Jag sover för lite nu förtiden, så ibland måste man ta igen :)

Det tråkiga på mina lediga dagar, är att de ändå nästan bara består av plugg. Buhu. Slutar skolan om mindre än en månad, men så mycket uppgifter och tentor att hinna med! Crazy.

Ikväll spenderar jag kvällen ensam. Ska plugga klart (om det nu går..hmm..) och sedan slänga ihop någon god smoothie och sedan fortsätta med att nörda mig med den sista Harry Potter boken. Jag är beroende.


Why is everything with you so complicated?



Nya skor från dinsko. Lite variation från mina kängor som jag går runt med just nu :)

Seminariet idag gick asbra. Tummen upp för min grupp! Haha. Ikväll orkar jag ingenting känner jag. Vill bara gräva ner mig i sängen och läsa Harry Potter och dödsrelikerna. Ladda inför torsdagens biokväll!

You are a part of my life


Fiiin bustier från Topshop.

I got a secret that I wanna show you


En väldigt seg Jessica sitter här bakom skärmen. Har så himla mycket att fixa i skolan just nu, och det är galet att allt ska komma på samma gång. Imorgon har jag ett seminarium som jag känner mig liite lost inför, men hoppas på att det ska gå bra ändå!

Ska i alla fall iväg till pojkvännen strax. Känner att jag behöver en skön kväll med underbart sällskap. Vi ska nörda oss med Star Wars filmer, haha. Imorgon har jag skola 13-15, vilket betyder sovmorgon! Woho.

This thing we have is called love





I love Vapiano! Man blir bara sjukt mätt och hamnar i matkoma efteråt, haha.

Jag provade på en av deras specialare Pasta funghi 'dautunno med kyckling, färska kantareller, vårlök och färska cocktailtomater med krämig gräddsås och vitt vin och pappardelle pasta. Pojkvännen körde på ett säkert kort: Scampi E Spinaci med jätteräkor med gräddsås, pesto och bladspenat + att han la till champinjoner. Vi passade även på att skämma bort oss med efterrätter. Mums!

I am in love, with what we are, not what we should be


bild: tumblr

Hallå! Har idag jobbat 8-16 på min lediga dag. Värt? Jodå.. lite extra i sparbössan är ju aldrig fel!

Men kvällens planer är i alla fall att först fixa ihop en god middag i form av chili con carne a la Jessica, och sedan mysa framför massa filmer med pojkvännen. Blir en lugn kväll, för imorgon kommer jag vara borta hela dagen. Men mer om det senare!


Things just ain't the same, and I'm ready for change


Har länge letat efter korsörhängen ute i butikerna, men hittar verkligen ingenstans. Men har surfat runt lite och hittade till sist de här ovanför. Snygga tycker jag! De sätter jag på önskelistan!

Love is great, love is fine



Rihannas nya skiva spelas från högtalarna, nya ELLe väntar på att läsas och tevattnet kokar. Lovely.

And I took his heart when I pulled out that gun, rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum, man down


tröja från forever 21

Hey guys! Idag har jag varit och fikat och kollat lite butiker med Emelie. Nästa helg ska vi dra och se Oskar Linnros live @ Berns tillsammans :)

Vad händer mer idag då? Tyvärr blir resten av dagen fylld av studier. Har mycket att göra och alldeles för lite tid att hinna med allt, men det här ska jag fixa!

Ingenting är som det varit förr


Harry Potter biljetter köpta och jag ska se filmen nästa vecka. LÄÄÄNGTAR!

Så rym med mig, rym med mig, rym med mig inatt



Jag gillar jumpsuits. Den här svarta ovanför kommer ifrån h&m och den sitter riktigt bra på den här tjejen ovanför. Har hittat den i butik, men inte i min storlek än, men kanske blir det ett köp om jag hittar den i min storlek till slut?

I’d catch a grenade for ya, throw my hand on a blade for ya, I’d jump in front of a train for ya, you know I'd do anything for ya


Har inte haft en rolig dag. Jag funkar inte på 3 h sömn helt enkelt. Så efter att ha varit i skolan i för många timmar och även behövt plugga massa när jag kom hem, så ska jag nu gräva ner mig i min säng med en kopp te, lite choklad och filmen Oceans. Kommer däcka tidigt idag, men åhh vad skönt det ska bli med lite sömn. Återkommer imorgon! :)


Cause we are ready to make it, oh forever, that´s for sure


Jag är KÄR. Jeffrey Campbell, sluta göra så snygga skor!

The words that you whispered, for just us to know, told me you loved me


Kladdkaka med grädde. Så himla värt! Blev som sagt en fika med min vän Jeanette på stan, och så hann vi kika i lite butiker också! Kom hem med välbehövt torrshampoo från Lee Stafford :)

Ikväll sitter jag och pluggar. Kul? Nja, inte direkt. Men på måndag är det tillbaks till skolan, och lika bra att få saker och ting gjort så fort som möjligt..

I'd tell you I miss you but I don't know how



3 nya fina ringar som jag fått av min söta mami. Den första ringen är en ny favorit!

Vad är då dagens planer? Ska strax in till stan för en fika med Jeanette, vi har inte setts på länge, så känner att vi har mycket att ta igen :) Tänkte träna på kvällen, men har världens träningsvärk från igår så tror jag tar en vilodag idag. Får bli en tripp till gymmet imorgon istället!

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar

Sitter här med världens huvudvärk. Känner att det var tur att jag inte följde med gänget ut ikväll. Men det blev i alla fall en födelsedagsmiddag för min vän Tom som fyller 20 på söndag! Mysigt med god mat och trevligt sällskap. Men nu sitter jag här med huvudvärk istället. Blöh. Ska fixa lite te och sedan sova.
Ikväll hade jag på mig en ny söt topp från New Yorker och högmidjade shorts från River Island.


Varit död i minuter, hela själen var bruten

Började dagen med ett pass på gymmet. Idag började jag med fettförbränningsträning!

För att fettförbränna snabbast så ska man lågintensivträna. Vid lågintensiv träning använder sig kroppen i större utsträckning av fett än lagrade kolhydrater. 

Jag åt frukost innan gymmet, och började där med 45 min på löpbandet på snabbheten 6,3-7. Lagom takt att gå i tyckte jag, blev inte andfådd men höll ändå ett bra tempo. Ju längre man går, desto bättre, men man ska inte gå mer än 90 min för då kan man förlora muskler istället.

Efter 45 minuterna på löpbandet, körde jag benövningar. 3-4 set x 15 rep med låg vikt. Det ska inte vara ansträngade, utan man ska orka köra alla reps. Till slut var min ben ändå helt slut, så avslutade med massa situps och streching.

Jag är annars van vid högintensiv träning taekwondoträningarna, men tänkte köra på lite lågintensivträning, innan jag kommer igång igen med taekwondopassen! Ju lättare man är i kroppen på taekwondon, ju snabbare blir man, och ju bättre blir man. Så har jag känt av det i alla fall!

Har förut inte sagt att nu, nu ska jag fettförbränningsträna, men det känns bra att ha ett mål. Jag vet hur mycket fett jag har i kroppen, och ska skriva ett inlägg om hur man kan kolla sin fettprocent i kroppen senare!

Och juste, glöm inte att kosten är lika viktig som träningen när man vill gå ner i fett! Tränar man, men äter dåligt får man inga bra resultat i slutändan.


I'm lost without you


Här är då dagens nyttiga middag. Massa broccoli, lax och jasminris med lite bearnasiesås.

Vi flyger utan vingar, i skuggan av betongen, när horisonten flimrar, släpper vi kontrollen


bild: tumblr

Har än så länge varit en ganska lugn ledig vecka. Sovit ut varje dag och spenderat mycket tid med familj och pojkvän. Resten av min lediga vecka får gå till plugget, vännerna och träningen! Jag är så träningstaggad!


Jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger att du tycker säger inte mycket


För ett par dagar sedan åt jag den här maträtten. Sojakotletter med ugnsbakad potatis, sås och majskolvar. Ser väldigt enfärgat ut, haha, men det är gott.

Jag har börjat äta väldigt mycket potatis på senaste tiden, men det går ju att variera på många olika sätt och är nyttigare än pasta och ris! Visste ni att potatis är en bra källa till Vitamin C och Kalium?

Vi faller så fort vi reser oss upp, men det blir bättre varje dag



Nya skinnhandskar från H&M med dragkedjor på sidan.

You can keep me warm tonight





bilder från olika tumblr sidor.

Ett snöigt Sverige eller det här ovanför? Jag vet vad jag väljer! Visst känns det ibland som man har lever på fel sida av jordklotet? Visst, vintern kan vara mysig men jag föredrar verkligen solen och värmen alla gånger..


Bromsar blixtrar i mörker och hjärtat bultar mot bröstet


Dagens frukost! Fiberberikad havregrynsgröt med gojibär och tranbär med sojamjölk + en macka.


I believe in a thing called love


Gonatt.


You take my breath away


Jag och min underbara lilla vovve Adonis!

Har varit ledig idag. Superskönt! Tog en lång sovmorgon, och sedan har jag spenderat dagen med min papi. Kinabuffé och ps3-spelande! Jag älskar tvspel. Hihi. Spelade något slags äventyrsspel, blev fast direkt haha.

Ikväll funderar jag på att läsa lite ur sista Harry Potter boken för att få upp minnet om vad som händer. Snart är det ju premiär för nya HP-filmen. Som jag har lääängtat!

It's the wrong kind of place, to be thinking of you





Har ätit jättegod mat hela helgen. Här ovanför ser ni vad jag och pojkvännen fixat ihop under helgen :)

You've left me speechless, so speechless


Lady Gaga och Diego Sanchez (MMA-fighter).

Har spenderat varje minut av helgen med min älskade pojkvän. Började med halloweenfest i fredas och lördag och söndag har spenderats hemma hos mig med massa mys. Harry Potter marathon, matlagning, serier, promenader och pussar!

Love, love, love, I want your love

Hey guys! Tänkte visa er min halloweenoutfit från i fredas :)



Ser ni vem jag är?! Lady Gaga off course! Inspiration från olika av hennes galna outfit och såhär blev mitt resultat. Skinnjacka från 80-talet, spets och stay-ups!

Do you know that there's still a chance for you, 'cause there's a spark in you?


En av mina drömmar: simma med delfiner!

Allting börjar om, jag kan börja om, jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig, när allting börjar om


Bild via tumblr

Okej, tentan gick inte direkt som jag ville. Men det ska jag inte deppa över. Nya chanser kommer! Tog mig en liten shoppingrunda i Uppsala city efter tentan, och har precis ätit en jättegod laxpasta. Nu ska jag bara slappa. Har lust att ta en liten powernap men kommer nog bli sjukt seg då, så det skippar vi! Måla naglarna, lyssna på Daniel Adams Rays nya låtar, dricka massa gott te, kolla på film och bara ta det lugnt ska jag göra innan kvällens halloweenparty!

I love you, love you just the way you are


Dags att ställa väckarklockan på kl 5 imorgonbitti och sova nu. Imorgon väntar den där jäkla tentan. Har haft en riktigt tråkig pluggvecka men efter imorgon är jag fri. Och det ska firas med halloweenfest! Woho.

Sov så sött mina läsare.

Playing with fire



Vinter vs Sommar. Snart är det dags att börja använda pälsmössan igen! Lite deppigt, jag saknar sommarvärmen..

Forever and always


Hur coolt är inte det här?! Ett ord - WOW. Bild via http://imperfectivebeauty.tumblr.com/.

You belong with me



Söta örngott från H&M. De har fått in massa nya fina saker nu till hösten!

Det har ekat tomt här på bloggen hela dagen. Men jag har varit så himla upptagen med plugget att jag inte har tagit det lugnt en enda minut. Men nu räcker det för idag. Lyssnar just nu på kärlekslåtar av Taylor Swift och ska fika med lite gott saffransbröd framför någon bra film eller lite serier. Någon mer än jag som fortfarande följer One tree hill? Det ligger ju på säsong 8 nu, men shit, deppigare serie går nog inte att hitta just nu..


I'm here without you baby


Ännu ett par blommiga byxor har fått inviga min garderob, från Ginatricot.

Tisdagskvällen ska spenderas framför massa avsnitt av One tree hill tillsammans med lite god kvällsmat! Jag behöver slappna av efter en ganska jobbig dag. Är ledig onsdag och torsdag. Sköööönt.

Better luck next time

Enligt livsmedelsverket ska vi äta fisk 2-3 gånger i veckan. Svårt att få i sig säger vissa, lätt tycker jag! Jag tycker jättemycket om fisk och äter det ofta mer än 3 gånger i veckan.

De fiskar jag äter mest är makrill, tonfisk och lax. Makrill i tomatsås eller kallrökt lax på mackan är ett jättegott frukostalternativ, man kan äta tonfisksallad till lunch och som middagsalternativ lax i ugnen. Mums mums!

Annan fisk som är vanlig är torsk, sill, sardiner, strömming, pangasius filé. Fiskpinnar och fiskbullar räknar jag inte riktigt som en bra fiskkälla. Kan vara ett alternativ till folk som har svårt att få i sig fisk på annat sätt, men jag tycker inte det är gott och det finns bättre och godare alternativ.


Fisk innehåller bra fettkällor och vitaminer så försök att få i er det minst 2 gånger i veckan!

Like I'm the only one that you'll ever love


Har länge haft funderingar på vad jag ska göra med mitt hår. Den eviga frågan. Nu har jag haft blond kort frisyr i över ett år, och börjar bli såå himla sugen på att spara ut det. Det som suger är bara att det tar så överdrivet lång tid.. Men den här frisyren ovanför är jag i alla fall sugen på!

Vad tror ni? Spara (eventuellt ta till löshår när det växt lite till ..) eller klippa håret jag har nu i någon cool frisyr? Håret jag har nu når nästan till axlarna.

You're my wonderwall





Mitt första London minne har jag från 2008. Jag och 5 vänner drog dit lite spontant. Härlig resa med massa massa shopping, starbucks och Oasis konsert. (jag var rödhårig 2008, känns skumt! hehe)

Var senast i London 2009, också en bra och rolig resa! Men har inte varit där i år. Skittråkigt. Men kanske nästa år? Jag vill åka överallt nästa år haha. London, Paris, USA och Thailand siktar jag på. Får helt enkelt se vad som blir av :)

French kissin on the floor, heart is beating hardcore


Ikväll blir det mys med pojkvännen: matlagning + senaste avsnitten av våra favoritserier. Såå braa.

Inget höstlov för mig den här veckan. Det finns ju inget sånt på universitetet.Men nästa vecka behöver jag inte vara i skolan, utan vi ska plugga hemifrån. Så det blir typ som lov, fast att jag kommer behöva plugga massor. Längtar så himla mycket till helgen, men först är det tenta på fredag. Vissa saker känns bra, andra sämre. Men kanske går bra ändå? Hoppas hoppas.

Btw, firade aldrig halloween helgen som var nu. Men det blir någon helg framöver! Har lite funderingar på vad jag ska klä ut mig till, men det får ni se när det är dags!

RSS 2.0