Blueberrykisses forever


Fiiina bh:ar från KappAhl.

Idag har jag sprungit i affärer i stan för att försöka hitta något på mellandagsrean. Men fan vad mellandagsrean suger! Inget fint, och kvar finns endast för stora storlekar. Ingen nyårsklänning har jag hittat, men har flera klänningar hemma som jag kan välja mellan, så det är inget problem. Jag längtar tills alla nya vårkollektioner släpps! Fick hem H&Ms vårkatalog igår och blev kär i fler än ett plagg..


Russian Roulette


Jag älskar min nya pälsmössa! Ginatricot 179 kr.


Higher

Idag har jag varit och åkt skridskor för andra gången i år, det var kul! Min kusin åkte dock skridskor för första gången i hela sitt liv. Helt sjukt ju! Men det gick jättebra för honom. Hehe. Det dåliga idag var bara att det regnade, vilket inte var så mysigt..



Riktig kärlek, haha..

Jag är inte säker på om vi ska ut på isen igen, men det skulle vara kul! Jag är fortfarande sugen på pulkaåkning men nu har ju snön börjat smälta så får se..

New years dress..?

Jag vet inte när jag ska springa på stan för att leta min nyårsklänning, men jag sitter i alla fall just nu och kikar på internet. Stylebystars hemsida brukar jag ofta kika in på, och de här klänningarna skulle jag kunna tänka mig!



Skulle även vara najs med en svart klänning, men jag får se vad jag hittar!


Bubble dreams

Idag fyndade jag ett par jättesöta ljusrosa jeans från Carling för 149 kr. Passar kanske inte så mycket till vintern men till våren kommer de vara perfekta! Jag hann inte många affärer idag, så det blir fler i veckan.

På min mellandagsrea lista står det:
- En nyårsklänning
- Vinröda chinos
- Basklänningar/tunikor (svart och en annan färg)

Sedan får det vara nog! Måste spara pengar till saker jag har planerat nästa år :)


Mina nya rosa jeans :)

Merry christmas

Jag har haft en jättemysig jul. Igår började jag dagen hemma hos syster där vi åt risgrynsgröt till frukost och kollade på Ett päron till farsa firar jul. Sedan fortsatte julfirandet hemma hos mig med resten av familjen, släkten och pojkvännen. Har ätit väldigt mycket mat, och fått jättefina presenter av alla. Idag var jag tvungen att jobba, och imorgon är det också jobb. Så jag är väldigt trött, men är glad att den här julen blev bra.


Kalle Anka klockan 15 är en självklarhet!

Vår fina gran med massa presenter under!


Favoriten på julbordet: Piroger!


Lussebullar!

Shit, det är bara 2 dagar kvar tills julafton! Idag har det bakats massa lussebullar hemma hos mig, som blev riktigt fina och goda. Ikväll ska jag hem till syster på lite tv-spels kväll med några vänner. Imorgon ska jag och syster baka ischoklad, kolla julfilmer och spela massa spel. Sen är det julafton! Jag har alltså väldigt fullt upp. Efter julen är det jobb igen, så nu ska jag passa på att ta det lugnt med nära och kära. Puss!

Jag ska äta mig tjock på julmat och lussebullar :D


Spikmattan..


Invigde precis min spikmatta + kudde! Det var en annorlunda upplevelse.. Avslappning och tortyr samtidigt kan man säga. Jag låg på den en kvart och hela min rygg blev öm och röd. Men det var det jag förväntade mig.. Så är det här något bra? Jo, det tycker jag. Jag slappnade av i hela kroppen, men fick lite ont på köpet bara.
Prova själv!

Pepparkakor

Igår jobbade jag hela dagen och var helt slut när jag kom hem, men jag hade tillräckligt mycket energi för att göra pepparkakor tillsammans med pojkvännen.


Efter många försök utan pepparkaksformar lyckades vi i alla fall med några snygga..

En tekopp :D




Idag har jag jobbat halva dagen, så efter denna jobbhelg så tänker jag ikväll bara ta det lugnt. Ska sträckläsa sista Twilightboken så jag blir klar någon gång(även fast jag egentligen inte vill det..) Men nu: Middag!
Ha en bra söndag.


Winter

Kom ganska nyligen hem från vår skridskorunda i Kungsträdgården, det var sjukt kallt ute men riktigt kul att åka! Lite svårt att komma igång i början, men gick bättre efter en stund. Ska försöka åka någon till gång, men det får bli efter jul!




Nu ska jag få i mig lite middag och sen ska jag bara ligga i sängen och slappa.
Imorgon ska jag jobba, så ska försöka somna tidigt idag i alla fall..

Winter wonderland

Igår hade jag en jättemysig dag tillsammans med halva min familj, vi firade jul lite i förväg pga att de åker bort under julen. Vi började med att klä granen, sen blev det julbord på Farsta gård, och till slut julklappsutdelning hemma. Jag måste bara säga att jag har fått riktigt bra julklappar och verkligen sånt jag önskat mig!

En ipodhögtalere med inbyggd radio och väckarklocka (är skitglaaad över den), en spikmatta, en träningsväska, presentkort på skor, smink, te, massa mörk choklad och en dansmatta!





Idag ska jag åka skridskor för första gången på fleeera år, och sedan ska jag försöka boka in någon dag då jag ska åka pulka! Måste passa på nu när det är jättemycket snö ute. Ha en mysig fredag!


Mara Hoffman

Kollade nyss på ett avsnitt av The City, där designern Mara Hoffman visade upp sin Resort Swin collection för 2010. Jag blev helt förälskad i de här plaggen och såhär vill jag också se ut på stranden nästa sommar! Mina favoriter är bild nr 4 och 7.





NYPE




Här är de bästa bilderna från utekvällen på Nype i fredas.
Det var första gången jag var ute på Nype, och det var ett helt okej ställe med tre dansgolv.
Jag hade i alla fall kul med alla mina underbara vänner som kom dit :)


Dance in the dark


I fredas firade jag äntligen min 19årsdag med alla mina vänner! Kvällen spenderades på Nype med min snygga klänning från Style by stars och mina nya klackar som jag fick i födelsedagspresent av min pappa! Bilder från i fredas kommer snart upp! :)


Tonight is gonna be a good night


Gissa vad som numera finns i min garderob? Jo, en bh från Sonia Rykel! Och nej jag köpte den inte själv.. Det blev en av mina födelsedagspresenter från min mamma :) :)

Igår blev det ett sväng på stan med lite julklappsshopping och sedan blev jag bjuden på födelsedagsmiddag av pojkvännen på Greken på hörnet på Söder. Grymt god calamari! Rekommenderas!  Ikväll ska jag ha tjejmiddag och sen är det party! Ha en bra fredag :)


Sonia Rykel by H&M










Hittade några favoriter från H&M senaste samarbete med Sonia Rykel. Jag älskar underkläder och de här ovanför var mycket fina tycker jag. Jag funderar på om jag ska klicka hem något, men nu är det juletider och dags att handla julklappar till andra.. Men man får väl köpa julklappar till sig själv också?


Vanilla twilight

Har haft en bra födelsedag med shopping och sedan middag ute på stan. Tackar så mycket för alla fina gratulationer och alla presenter! Nu längtar jag tills på fredag då jag ska fira ännu mera!


My birthday


Idag fyller jag 19 år!!!!


Because I love you

Åh, har haft en underbar helg. Igår var jag och kollade på SM i taekwondo (valde att inte delta men satsar till nästa tävling istället), där jag träffade massa vänner och folk jag inte sett på ett tag plus att jag blev motiverad till att börja tävla igen. Efter tävlingen drog jag hem och lagade middag med pojkvännen och gjorde pepparkakshus! Det var flera år sen jag gjorde det sist och det var en liten utmaning att sätta ihop alla delarna.. Idag har jag firat 11 månader med pojkvännen och jag fattar inte att det snart gått ett helt år :)

 
Vårt lilla kärlekshus hihi..


Dear John


Åhh hittade en trailer på en gullig kärleksfilm som kommer ut nästa år!
 Såna här filmer gillar jag verkligen, hehe..


We belong together


Fredagen är över och den var mysig! Har legat i en sjukt skön ny soffa och spelat tv-spel, käkat lunch på Subway, sett sjukt snygga skor med nitar på från Din sko (vill haaa), köpt en randig tröja från Bikbok (äntligen är den miiin) och haft filmkväll med massa vänner. Funny People hette filmen, ganska bra, men också lite sjuk! Nu måste jag försöka sova, även fast jag är galet pigg.. Gonatt!


But when I become a star we'll be living so large, I'll do anything for you


Vem tackar nej till lite vardagslyx? Jag kör på Ben&Jerrys till lunch jag!

Idag är det torsdag, shit vad dagarna går, och idag händer det inte mycket heller! Jag har haft det sjukt slappt senaste dagarna asså.. Men i helgen blir det lite roligheter i alla fall! Filmkväll med vänner, SM i taekwondo, och julmys! Sounds nice.


Julkänslor

Strålande sol men cirka fem minusgrader, jag har fått värsta julkänslan idag! Jag är sugen på att göra ischoklad, knäck, baka lussebullar och pepparkakor, göra ett pepparkakshus, åka pulka (när snön väl kommer), gå på julmarknader och fira julafton med familj och släkt! Åhhh. Det finns folk som även skulle skriva att de vill dricka julmust, glögg och varm choklad i juletider, men jag är en av de som inte tycker om någon av de dryckerna! Det är lite skumt, men jag klarar helt enkelt inte av smakerna..

Idag har jag inga större planer, får väl bli en lång promenad med hunden med en tjock jacka, vantar, halsduk och mössa så jag inte fryser ihjäl och sedan ta det lugnt och försöka plugga lite. Ikväll är det taekwondo träning som gäller! Btw, 6 dagar kvar till min födelsedag!


I love my new haircut

 
Dagens planer: Taekwondo träning!
Dagens te: White tea från Lipton (gottigott)
Dagens humör: Trött och seg
Dagens sömn: Inte tillräcklig, vilket resulterade i 2 h powernap på dagen
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens frukost: Macka med philadelhia och skinka + frukostsallad
Dagens lunch: Kycklinggryta med räkor, majs och zucchini med jasminris
Dagens längtan: Min födelsedag den 8 december!
Dagens beroende: Snow Patrol - Just say yes
Dagens konstatering: Det är snart jul och jag måste börja köpa julklappar!
Dagens vill-ha: Körkort..


RSS 2.0