Ciao Ciao



Idag har jag varit på bio, såg äntligen Harry Potter, och den var så bra! Efter det gick jag och syrran och åt mat på Ciao Ciao Grande där pappa jobbar. Båda tog vi pasta och det var riktigt gott och mättande! Ikväll packar jag för fullt, för imorgon åker jag äntligen till Thailand!!

Presenter

Min syster har nu kommit hem från Thailand och hon hade med sig jättefina presenter till mig! Tack tack tack :)






Nagellack, cardigans, smycken m.m :)

Work


Ska snart iväg till jobbet, och idag är det min sista dag! Inga mer biggaråer för min del sen. Har varit ganska kul att jobba där, men nu behöver jag min semester!

Nitarmband



Idag köpte jag hem några tidningar som ska få följa med på planet ner till Thailand, och med följde ett guld nitarmband! Najs. Jag har massor med armband men är så dålig på att använda de, ska försöka ändra på det, många är inte värda att bara ligga i en låda och skräpa..

Style by stars



Åhh, hittade jättefina klänningar från Style by stars. Ska försöka hitta något liknande i Thailand, eller så kanske jag beställer någon av de när jag kommer tillbaka..

Idag # 2


Idag har jag utfärdat lite ärenden i Farsta C och nu ligger jag i sängen och kollar på Sex and the city. Idag åkte min kavaj på från H&M, eftersom det var regnigt ute, och en t-shirt och ett par jeans från Primark (London). Hunden smög förbi när jag fotade haha..

Longboard is the shit





Ikväll var jag ute med två killkompisar och åkte longboard! Riktigt kul är det och jag funderar på att skaffa mig en egen.. Jag tycker jag faktiskt är ganska duktig för att vara nybörjare ;)

Plötsligt händer det!


Plötsligt händer det! Jag skrapade först fram tre 25:or och sen blev det 2 gånger det, alltså 50 kr! Najs najs.

En vecka kvar

Åh, det är så mycket jag vill hinna med att göra nu innan jag åker, bland annat träffa folk som jag inte träffat på länge, men tiden räcker inte till för att träffa alla! Det ska ändå bli skönt att komma bort så jag bara kan chilla vid poolen, och njuta av värmen.. Men efter den här helgen är jag helt fullbokad, jobb, bio, fika.. you name it. På lördag drar jag! Tiden har gått såå fort, och snart är jag äntligen i Thailand.
Next stop.. Thailand!

Baksmällan

Idag har jag varit med en av mina bästa vänner Jeanette, och vi kollade på två filmer. Baksmällan och Natt på museet 2. Baksmällan var inte så rolig som jag trodde den skulle vara och Natt på museet 2 var bara för mycket. Höll på att somna i slutet haha, men förutom det var det trevligt, kommer sakna dig när jag åker iväg!

Thailand




Idag pratade jag med min syster i telefon som just nu är i Thailand! Hon har även varit en vecka i Vietnam. Hon har laddat upp massa fina bilder på resedagboken, och jag längtar så mycket tills jag åker. Nu är det verkligen inte lång tid kvar! Min syster kommer hem om några dagar, och jag har saknat henne. Det är ju inte ofta man är borta hemifrån en månad..

Frukost


Förut så åt jag aldrig en ordentlig frukost, men sen jag började med det så mår jag mycket bättre! Idag åt jag rågbröd med keso och alfalfagroddar, och makrill, och havregrynsgröt med sojamjölk, torkade aprikoser och blåbär. Blåbär är så himla gott och nyttigt! Blev även egen färskpressad juice på blod grapefrukt och apelsin.

Ikea shopping

Idag efter jobbet gick jag in på Ikea och köpte blomman som jag velat ha länge! 3 st ljus följde även med hem, och de luktar bland annat kanelbulle och choklad! Det är detaljerna som gör rummet och nu är mitt rum nästan helt klart :)

Frukost


Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt och det beror på att jag ska iväg till jobbet snart. Trött, och inte så hungrig faktiskt, men trycker ändå i mig havregrynsgröt med blåbär plockade igår (jättegott att ha i gröt!), krossade linfrön, sojamjölk och rågbröd med makrill och, keso och kalkon. Ha en bra dag!

Bärjakt



Istället för att gå att fiska, som var planen från början, bestämde pappa och jag oss för att plocka massa bär istället. Blåbär, vinbär, körsbär och smultron har jag fått i mig idag! Mums!

Idag



Idag hade jag på min min jeansjacka från Barcelona som jag typ aldrig använder, och min Heidi Klum t-shirt från London. Converseskorna är även de från London. Min garderob består mest av kläder jag köpt utomlands, och jag längtar verkligen efter shoppingen i Thailand!

Dagens frukost


Idag när jag vaknade hade jag jätteont i magen, men jag bestämde mig ändå för att gå en powerwalk innan frukost, och det kändes så mycket bättre efter. Jag fortsätter att äta mina nyttiga frukostar, och idag bestod den av mandarin te, havregrynsgröt med sojamjölk, jordgubbar och krossade linfrön, och rågbröd med favoriten makrill.

Why so serious?


De här t-shirtarna är två av mina favoriter som finns i pojkvännens garderob. Den första hjälpte jag honom hitta i London, och den andra köpte jag till honom i present härifrån Sverige och den är perfekt, då han verkligen tycker om X-men!

Måndag

Idag har jag spenderat tid med Emelie, och sist vi sågs var på studenten! Vi hade mycket att prata om, så vi tog en lunch där vi käkade våran specialare, en kebabtallrik, och sedan kollade vi på film. Vi måste ses snart igen!

Frukost

Idag startade jag dagen med en 35 minuters powerwalk och sedan min nyttiga frukost med havregrynsgröt med sojamjölk, torkade aprikoser och krossade linfrön, rågbröd med keso, kalkon och tomat, och självklart grönt te!

Blåbär


Efter en tuff dag på jobbet ska jag nu tare lugnt, äta nyplockade blåbär och kolla på Sex and the City. Perfekt avslut på den här veckan!

Pizza

Igår var jag med pojkvännen på italiensk restaurang, där jag åt en mycket god pizza med parmaskinka och parmesanost. Efter det blev det bio, och vi såg Transformers 2, som faktiskt var bra, men lite väl lång bara..

Food is love


Idag skämmer jag bort mig med lite sushi: lax, räkor och sjögräsrullar. Mums!

Mr.Brightside


Jessica Linda - yes that's me!

RSS 2.0