Chili con carne



Jag älskar att laga mat! Idag lagade jag en av mina favoriträtter som jag själv lagar. Chili con carne! För att laga den här rätten behöver du köttfärs (eller quornfärs för vegetarisk), gul lök, krossade tomater, vita bönor i tomatsås och kryddor (paprika, chili, svart peppar och salt). Sedan är det bara att röra ihop allting och man får en god maträtt! Jag brukar ha tzatsiki och bröd till, äter väldigt sällan med ris.


Kräftskiva





Igår åkte jag till skogen för kräftskiva hemma hos Karin, dock blev det mest sushi för mig, men det slank ner några kräftor också.. Kräfthattarna var på och vi åt, åt och åt. Till efterrätt var det maränger med glass och marabouchoklad och Nettans hembakade blåbärssmulpaj! Mums. När det började regna satte vi oss i Karins poolhus och kollade på film. En mysig fredag :)


Syskonkärlek


Storasyster bor ju inte hemma längre sedan en tid tillbaka, så då får man hälsa på henne så ofta det går! Singstar, pannkakor och kärleksmums är dagens ord.

Pretty in pink





Helgen försvann fort, men den var händelserik! Har varit ute och festat, träffat Sandra, fikat med Katarina och sett Ice Age 3 med pojkvännen och hans småsyskon. Jag hade hellre sett den på engelska, men den var rolig ändå :) Nu i veckan planerar jag att träna träna träna! Det är dags att verkligen komma igång med taekwondon nu och inte lata mig..


Girls night out




Igår drog jag ut med tjejerna på Metro, och det var ganska kul, förutom att jag inte tycker om det stället så mycket, men det är alltid kul att fixa upp sig och dra ut och dansa lite! Speciellt eftersom det var jättelängesen jag var ute i Sverige.. 

It's alright, It's okay

Har nu varit hemma några dagar i Sverige och har haft fullt upp hela tiden. Träffat vänner, shoppat, tränat taekwondo och börjat en kurs.. Men idag har jag sovit ut och tar det bara lugnt nu på dagen. Om några timmar så ska jag åka hem till syrran och sjunga lite singstar förhoppningsvis och se vad hon har köpt för nya saker till hemmet! Efter det kommer pojkvännen hit och jag ska bjuda honom på en av mina goda maträtter..

Juste, i Thailand passade jag på att förlänga håret och jag är så nöjd, så nöjd :)


This is Bangkok







I Bangkok fotade jag inte så mycket, vet inte varför, men vi hade så mycket att göra på så kort tid! Jag har shoppat så mycket att jag inte får plats med mina saker i min garderob längre! Jag saknar redan Thailand lite, men förhoppningsvis så kommer jag åka tillbaka dit snart igen. Min bästa vän, Emilie, flyttar dit om ett tag, och då ska jag såklart hälsa på henne. Men nästa gång jag åker till Thailand vill jag åka runt lite mer i landet, även fast Pattaya och Bangkok var riktigt najs!

Hemma i Sverige

Efter några dagar i Bangkok är jag nu hemma i Sverige. Kom hem igår tidigt på morgonen, och det känns lite konstigt att vara tillbaka i Sverige med allt regn och annorlunda klimat.. Sista dagarna i Thailand var jag som sagt i Bangkok och vi shoppade som galningar! Bangkok har jättemånga shoppingcenter och vi hann inte se alla, men det var skönt att vi bodde på ett lyxigt fem stjärnigt hotell så vi kunde vila efter all shopping.. Nu ska jag iväg och träna taekwondo, som jag har längtat efter i flera veckor. Jag laddar upp bilder senare!

Leaving for Bangkok

Idag har jag och Emilie akt runt lite i Pattaya, shoppat lite smagrejer och fikat. Vi tog aven en ansiktsbehandling, vilket var skont! Onskar det var lika billigt i Sverige! Imorgon ska vi aka till Bangkok och dar ska vi shoppa, forhoppningsvis ga pa spa och njuta av Bangkok. Hoppas ni har det bra i Sverige, snart ar jag hemma igen! :)

Bananaboat

Idag har vi varit på en privat strand, den så kallade militärstranden, där inte vem som helst får vara vid. Vi solade, åkte bananbåt och bara njut av värmen. Det var kul att åka bananbåt, men inte lika kul att ramla i vattnet och svälja massa saltvatten.. Efter stranden åkte vi och såg en stor buddhamålning gjord av laser och guld och sedan såg vi några kinatempel.




Thailand update

Här i Thailand är man igång hela tiden! Igår var vi på stranden och åkte vattenscooter, som var riktigt kul och som jag måste göra om! På kvällen gick vi på kvällsmarknaden, och där hittade jag jättefina kläder. Nästa helg blir det Bangkok, and I can't wait! Fast innan vi drar dit ska jag verkligen se till att steka så mycket jag kan i solen så jag kommer hem brun. Det har inte varit det bästa vädret de senaste dagarna, men det kanske blir bättre nu sista veckan..

Här hänger jag om dagarna..

Nong Nooch Garden






Idag har vi varit på en djurpark, där vi träffade på feta apor och coola tigrar, och vi såg även en elefant show med mera! Vädret var inte det bästa idag, men jag hoppas det blir bättre imorgon, då vi ska ner till stranden och steka, och kanske åka vattenscooter.


Walking street


'

Det känns som om jag har varit borta ganska länge nu, dagarna är ju så långa! Nu har vi precis ätit middag här hemma , och ska nu åka lite moppe (som jag lärt mig åka!) runt huset och sen ska vi ut :)

Bilder från Thailand





Idag bjuder jag på några bilder! Thailand är fint och jag njuter! :)

Thailand!!

För några timmar sen landade jag i Thaiand, efter en hemsk flygresa med turbulens, fulla passagerare och ingen sömn. Men nu är jag hemma hos Emilie i Pattaya, och vi har redan badat i den privata poolen och solat! Jag har redan fått lite färg!! Jag är dock jättetrött, för har inte sovit på över ett dygn nu.. men det ska jag ta igen senare. Idag ska vi till stranden, och senare också till ett shoppingcenter! Najs najs najs! Jag lägger upp bilder lite senare, hoppas ni har det bra i Sverige, för jag har det toppen i Thailand!


RSS 2.0