You are not alone, I am here with you

Så vad är det jag nu har gjort? Joo, jag har fått ett nytt jobb! Första jobbdagen var igår och det gick asbra. Det är verkligen när man minst anar någonting som något dyker upp. Jag = glaaad just nu. 

Imorgon jobbar jag på riktigt och ska inte klaga på att jag måste gå upp tidigt för det behöver jag inte ens göra. Perfekt för en icke morgonmänniska som mig! Ikväll blir det fredagsmyyys.

Happy happy! (med Scrubs i bakgrunden hehe..)

You set my soul on fire


Jag mååste ha den här rosa bustiern från Lindex! Åh så fin.

I think of you whenever you're not around


Nytt shoppingfynd! Leggins från Bikbok med skinndetaljer finns nu i min garderob! Najs najs.

I only know that I belong where you are

Åhh, vilken härlig start på dagen! Solen skiner, jag har hunnit göra klart matteplugget och nu ska jag njuta av mitt gratisnummer av Veckorevyn och sätta mig i solen på balkongen lite. Snön håller på att smälta och snart kanske våren är här? Hoppas hoppas!!

Ska även passa på att ta en lång promenad med hunden för en gångs skull och njuta av solen :)

Idag åt jag goda mackor med ägg till frukost. Muuums!

Take me, make me, you know that I'll always be in love with you

Idag bjuder jag på middagstips!
Sojabitar med jätteräkor i creme fraiche tomat och basilika + krossade tomater och pasta.

Passade på att fixa en god efterätt också! Chokladmousse med varma hallon.


I live to love, and love to live.

Förutom att klaga på sl och det här jävla vädret, så finns det alltid som saker som förgyllar ens vardag! Idag ska jag tillsammans med pojkvän köra på lite vardagslyx och gå på bio på en måndag. Najs. Filmen vi ska se är Valentine's Day, och jag antar att vi inte behöver boka biljetter då folk inte ens kommer in till stan..
Någon som sett den här filmen, är den sevärd att se på bio?


You don't see me blush but I cant help to want you more more

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Spenderat dagen med pojkvännen och vi har spelat Guitar Hero, ätit god mat som han lagade (fläskkotletter med pommes frites och bearneise sås mums!), och kollat på film. Nu senast har vi sett Edward Scissorhands och sedan ska vi nog se Finding Neverland. Johnny Depp är ju så grym!



Den här kommande veckan tror jag kommer bli en bra vecka med planer som biobesök, fika med vänner och massa träningspass! Najs.

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you

Åhh vad jag är less på det här vädret! Det är inte kul att frysa längre och att behöva vänta på alla tåg hela tiden, som är försenade och inställda. Mina kvällsplaner blev förstörda på grund av detta, så idag spenderar jag kvällen ensam framför True Blood med massa te. Inte helt illa det heller, men hade hellre haft lite sällskap..

Är ändå trött idag efter jobbet igår och idag, så kommer nog somna rätt tidigt tror jag. Hoppas på att morgondagen blir bättre!


I december var det mysigt med snö men nu är det inte lika mysigt längre!!

18 februari



Dagens kläder: Ny t-shirt från h&m och jeansleggins från bikbok.
Dagens te: Apelsin te.
Dagens humör: Glad.
Dagens sömn: 10 h, najs att jag kan sova så länge utan att någon tvingar upp mig! Hihi.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens frukost: Havregrynsgröt med björnbär, torkade aprikoser, sojamjölk och en kopp te.
Dagens lunch: Har inte ätit lunch än.. och vet inte vad jag ska göra heller.
Dagens planer: Får se vad som händer!
Dagens längtan: Vår och sommarvärme!
Dagens konstatering: Jag jobbar imorgon, men har inte gått upp kl 7 på flera veckor, hur ska det gå??

Favoriter



Jag äger sammanlagt 56 st nagellack och här är mina egna favoriter! Jag föredrar ljusa somriga färger, men varierar väldigt mycket ändå! Svart har jag inte ofta, men det är fint ibland!

Märke tycker jag inte spelar så stor roll. Jag köper mina nagellack oftast för ett billigt pris, för de brukar oftast hålla rätt bra ändå.

I Polen kostar ett nagellack inte mer än 10 kr, så där brukar jag ju köpa de flesta om vi säger så!

Dagens frukost!


Även idag började jag dagen med en nyttigare frukost än vanligt!

Havregrynsgröt med sojamjölk, björnbär och torkade aprikoser plus solrosrågbröd med philadelhia, skinka och tomat. Och ett glas med färskpressad apelsinjuice. Riktigt mättande!

Never give up



Idag har jag varit på stan och träffat min gamla taekwondo kompis Anna som jag inte träffat på två månader nu, och vi hade massor att prata om. Trevligt :) Annars har jag suttit som ett tok och pluggat. Är riktigt trött på matte nu, men jag kämpar på. Mitt motto är ju ändå: Never give up!

Att vara nyttig hela dagen höll ju verkligen inte, men jag bryr mig inte. På fettisdagen får man svulla med semlor!

Frukost


Idag kände jag för att börja äta bra igen. Har ätit väldigt mycket skräpmat på sistonde, och även om det inte syns så känns det inombords. Så nu ska jag börja äta mina nyttiga frukostar igen som jag saknat!

Dagens frukost: Havregrynsgröt med krossade linfrön, torkade aprikoser och sojamjölk. Plus ett glas egen färskpressad apelsinjuice!

I rather stay awake when I'm asleep

Sitter just nu och dricker en lovely kopp te med mandarin te! En av mina favoriter. Och just den här sorten finns inte att köpa i Sverige så det är ju bra att mami kom hem från Polen idag med lite små presenter därifrån! :)


Lite smått och gott! Tack tack :)


Mat är kärlek



Hemmagjorda hamburgare och pommes frites till middag, och banan med glass och chokladsås till efterätt. Snacka om att vi var mätta efteråt! ;) Men riktigt gott var det!

Alla hjärtans dag <3



Igår spenderades alla hjärtans dag med världens finaste pojkvän. Vampire diaries maraton, hemmagjorda hamburgare och massa kärlek. Love u!

Summer feelings





Kikade igenom ett par bildmappar på datorn och hittade ett par bilder jag tagit.. Ge mig sommar och sol nu!

Purple dreams


Fiiin blus från Modekungen.

Pretty in pink


Vintern är myspysig för då kan man gå runt i tjocka mysiga tröjooor som annars bara ligger och tar plats i garderoben på sommaren ;) Det är ju så galet kallt ute nu!! Så vad händer annars? 

Jo, idag har jag hängt på söder med Namtal och fikat med en spicy cinnamon steamer från Coffehouse by George. Muums! Ikväll dricker jag litervis med te och tar det lugnt, magen gör ont och är inte på min sida idag..


Yeah, I know it was fun till you start acting crazy

Dålig mobilkamera kvalité, men såhär såg det ut sist när jag var ute och shoppade. Dessa skjortor fick inte följa med hem, men kanske borde någon ha gjort det? Ähh. Snygga, men får ju ändå inte plats i garderoben ;)  



New Yorker, jc, h&m.

Lauren Conrad

En kändis som jag alltid tyckt om är Lauren Conrad. Hon klär sig snyggt, verkar ha fötterna på jorden, och har lyckats bra med både tv-serier, egen klädlinje och en författarkarriär! Hon har även medverkat i ett avsnitt av Family Guy, och det är bekräftat att hennes första bok ska bli till film. Najs.



Jag byter gärna garderob med Lauren!


Inspiration


Cykelshorts med ormskinnsmotiv, också hett! Gillar förövrigt hela stilen med svart skinnjacka, slapp svart t-shirt och sen de snygga cykelshortsen och remskorna! Najs najs.

Kebab is looove

Började dagen med att vakna tidigt, somna om och sedan vakna lite för sent. Det resulterade att min lunchdate med Emelie blev en frukostdate för mig istället! Vi käkade självklart våran kära kebabtallrik och snackade om allt som vanligt! Hon åker ner till Österrike om nån dag för att åka skidor, fett najs! Det var ett tag sedan jag själv åkte skidor nu..

Ikväll blir det en chillkväll med nya Elle tidningen, en stoor kopp med hemmagjord chailatte och det första avsnittet av Vampire Diaries! Ha en bra måndaskväll ni :)


Gottigott <3

(Bild: Google)


Brighter than sunshine


Fynd från pappas garderob! Varför har jag blivit så tokig i skjortor helt plötsligt??

You know that I want you, and you know that I need you

Idag har jag bakat smulpaj med blåbär, såå himla gott. Har haft cravings efter sötsaker hela dagen och det löste sig till slut med min hembakade paj. Hihi. Nu ska jag lägga mig brevid världens bästa och för en gångs skull ska jag försöka somna tidigare än jag brukar. Gonatt!

Massa massa vaniljvisp <3

Shopaholic on the loose


Jag gillar den här påsen från Modekungen. Passar mig ganska bra ;) Hehe.

Adidas!


Får ett par veckor sedan så köpte jag den här fiina adidasväskan som jag velat ha läänge. Och eftersom den är så populär har den alltid tagit slut så jävla fort, den bruna som jag ville ha var slut överallt ju. Men svart funkar bra och den är min min min! (även om den finns på många andras axlar också.. hehe)

Smiiiile


Här är min nya skjorta som jag berättade om! Vårig och fin! Hittade btw den där röd/svarta skjortan som jag letat efter i en butik idag, men den var alldeles för dyr för min ekonomi just nu. Ska istället tvinga pojkvännen att köpa den till sig så jag kan låna den när jag vill ändå ;) Perfekt lösning ju!

Woho

Min dator är tillbaka i mina händer igen! Nu är det dags att bli datornörd. Hihi.


I need you

Har idag lämnat in min dator på lagning hos en bekant och hoppas på det bästa. Jag utnyttjar just nu pojkvännens dator, men ska strax sova då jag är skittrött..

De senaste dagarna har jag firat pojkvännens syskon med asgod pannkakstårta (dock fick jag bara en väldigt liiten bit eftersom de slukade den så fort haha), har varit på bio och sett Avatar 3D (den var bra!) och helt enkelt spenderat mycket av tiden med min andra halva.

Gonatt!



!!!

Jag har verkligen haft otur de senaste dagarna.. Det värsta som har hänt är att min kära dator har kraschat!! Det kom som en chock, för så många fel trodde jag verkligen inte att den hade. Vet inte än om den kommer gå att laga, eller om jag kommer få tillbaka mina sparade dokument och bilder.. Jag är verkligen ledsen asså. Både min bärbara och vår stationära hemma har ju kraschat bara i år.

Just nu sitter jag på biblioteket och hur ofta brukar jag hänga här? Väldigt sällan..men tur att det är gratis!

Jag känner mig verkligen helt tom utan min dator hemma. Snacka om att vara beroende asså.. Men förhoppningsvis ska den gå att fixa så fort som möjligt.


RSS 2.0