This is where dreams come true

Hey! Igår startade vi dagen med amerikanska pannkakor för att ladda upp med energi för att orka några timmar inne på Madame Tussads för att besöka kändisar :)

Efter besöket gick vi förbi Times Square för att shoppa lite på Forever 21 och luncha med Kobe burgers. Gott men sjukt mättande. Har inte ätit så mycket skräpmat här (don't like it!), utan vi försöker äta så bra som möjligt. Självklart slinker det ner en b&j glass när det finns plats för det, men det får man unna sig här hihi.

Idag är jag helt slut, vi har promenerat en hel del i Central Park och besökt några platser som jag skriver om senare. Ikväll ska vi nog ut och äta på The Red Lobster, ett seafood ställe nära Times Square.

Två dagar kvar i New York! Det enda stora vi har kvar att besöka är The Empire State building som vi planerar att besöka imorgon kväll och så tänkte vi även promenera över The Brooklyn Bridge, vilket nog blir av på onsdag. Sedan har vi lite smågrejer vi ska göra :) Börjar känna liite hemlängtan nu.. hehe. Men ska njuta av sista dagarna här i alla fall. Skriver igen imorgon, puss!

















Kommentarer
Postat av: Nadim

Oi! varför ser du ut att vara så förälskad i George Clooney?! :O



Btw, Hulken och Spider-Man är awosome!! :D



Miss you! <3

2011-06-21 @ 18:53:05
Postat av: Barbara

Hej!

Kul att se/läsa att ni har det treligt :)

Njut ;)

Hälsningar till er tre!!! B

Ps. Bogus med fam och mormor & morfar hälsar er!

2011-06-21 @ 19:20:26

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS 2.0