I can't stop thinking about you

Vi bor väldigt nära Central Park, så igår började vi med att promenera genom parken för att komma till American Museum of Natural History där vi såg dinosaurie utställningen och gick runt lite. Väldigt stort museum så det tog några timmar! Efter det fortsatte vi att promenera i Central Park för att ta oss till Rockefeller Center. Vi åkte upp till den 69:e våningen och fick en awesome view över hela New York.

Kvällen avslutades dock inte på The Reb Lobster, var föör mycket folk där, utan vi gick och åt middag på en thairestaurang istället. Jag tog Pad Thai med calamari, mums! :)

Idag tog vi tunnelbanan till Greenwich village och promenerade upp hela vägen därifrån till vårt hotell. På vägen stannade vi för lite shopping och nu väntar vi på hotellet på att pappas kompis (min gudfar) ska komma hit för att äta middag med oss ikväll och sedan säga hejdå.

Imorgon är det sista dagen vi hinner göra saker här i New York, för på torsdag åker vi ju hem igen. Dock landar vi inte förrens på fredag morgon.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS 2.0