Why wait until tomorrow?


Idag har jag bakat fröknäckebröd. Lånade receptet från min vän Karin :)

2 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl pumpafrön + lite solrosfrön
4 dl vatten

Blanda allt och vänta 3 h tills blandningen blivit geleaktig. Bre ut allt på en form med bakplåtspapper och toppa med salt. Låt stå i ugen på 150 grader i 1,5 h, men öppna luckan då och då för att släppa ut fukt. Skär sedan upp i bitar och låt brödet stå och svalna.

Förutom att det här knäckebrödet är gott innehåller det viktiga omega-3 fettsyror, som finns i alla dessa frön fast i störst mängd i linfröna.

Det här kommer bli mitt frukostbröd imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Karin

like :) det där brödet är toppen :)

2011-07-21 @ 23:15:51
URL: http://centralpacific.wordpress.com
Postat av: Jessica

Ja, jättegott! :D

2011-07-21 @ 23:44:11
URL: http://jessicalinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS 2.0